< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (271. sayfa)

-
-
Servis kaydi actirdim yarin gelecekler bakalim ne olacak kurulum icin geldiklerinde ekran kaplamasini cikarirken eleman bir anda cekince paneli zorlamaya bagle parlama yapmisti belki de zarar verdi ayarsiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aaa evet servis kurulum yaparken o jelatini dikatli kaldırmalı kuvetliydi. Bende dikkat ettim nasıl açacaklar diye. İnş sorun çıkmaz servis gelince reset shop reset all yapacaktır o gelmeden sen yap
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elbette. Ayarlar-Sistem-Güç ve enerji -Açılış davranışı- Son kullanılan giriş yapacaksınız
-
Parlaklıkları kapadım. Giriş ekranlarını değiştirdim. Fişten çekmeyi deniyeyim hocam
-
HDMI1: 4K@144Hz;
HDMI2: 4K@120Hz;
HDMI3&4: 4K@60Hz
-
mediamark indiriminden aldığım 55c745’i az önce kargocudan teslim almadım. Nasip değilmiş demekki. Adam kutuyu getirdi kapının önünde, şöyle bi kaldırıp altına bakayım dedim. Kutunun köşesi sanki suda beklemiş gibi kabarıp şişmiş yırtılmış.
Resim varmı resim atın bizde bakalım zaten iade etmişsiniz. Bizlerede tecrübe olur. Kesin nakliye aracının içinde su vardı ordan oldu.
Valla hocam resim yok. Zaten kargocu atarlı giderli konuştu zor tuttum kendimi. Yok firmadan böyle gelmiş de kutu hiç açılmamış, bantlardan zaten anlaşılıyormuş, onun bir suçu yokmuş, ben bu ürünü alcakmışım servis gelip kontrol ettiğinde hasar varsa o zaman iade edermişim falan filan. Belki doğrudur dedikleri ama öyle konuşunca teslim almıyorum dedim ben de.
zaten yırtık çok net belli oluyor. Elimi soksam çok rahat girer yırtık kısımdan
televizyon Isparta MediaMarkt mağazasından geldi. Gene indirime girer de Isparta mağazadan gönderilirse kabul etmeyin. Ürün şuan MediaMarkt stoğunda görülmüyor galiba. Olur da indirimli görünürse bence benim iade ettiğim olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0110engin -- 2 Ekim 2023; 18:8:59 >
Mediamarkt Türkiye beni aradı sizi kargo için bilgilendiriyoruz.
Kargoda hasar yırtık varsa teslim almadan geri iade ediniz diyor.Getiren arkadaş çok bilmiş araca kadar taşımak istememiş.
Hayırlısı olsun. Servis gelip iade alsaydı daha çok uğraşırdın. İyiki böyle yaptın
Hocam bence mediamarktla iletişime geçin başka göndersinler. Daha bu fiyatları göremeyiz gibi
-
Akşam üstüne doğru iletişime geçtim acaba değişim vs kopartabilir miyim diye. Kargocu tutanağa alıcı ürünü kabul etmedi, iadesini istedi diye not düştüğü için öyle birşey talep dahi edemiyormuşum. Ayar oldum borusan lojistiğe ve kargoyu getiren adama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0110engin -- 2 Ekim 2023; 22:38:55 >
Hocam deneyebildinizmi dediğim muhabbeti?
Bide o videodaki renk değişimi kameradanmı yoksa gerçekten öylemi oluyor. Dönüşüm geçiriyolar resmen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynn dediğini yap hatta en yakın şubeye teslim istesin kendisi alsın ordan
ps5 cod modern warfare indirmeye bıraktım yüklensin deneyeceğim. Bu arada videolarda ne görüyorsan gerçekten ekranda tamda onlar oldu. Bugün bir daha aynı şeyi yapmadı ps5 de last of us2 ve dirt5 oynadım. Valla anlamadım şimdilik sorun yok bundan önceki grundig maceramda servis olayları ile bayağı uğraşmıştım bayrağı tcl mi aldı şimdi düşünmedim değil. eve zırt pırt servis gelmesindende bıkkınlık geldi inan. Şimdilik sorun yok dediğim giib serevisi bile iptal edesim geliyor. Sonuçta 2 yıl garantili bu arada yukarıdaki mesajda rtrings linki paylaştım c745 serisinin kalibrasyon ayarları var beğenmediğim tv yayınları bile bayağı düzeldi
-
Verdğin ritings ayarları parlaklık vs konstrat adamlar çok kısık kullanıyor ben öyle hiç zevk alamıyorum.
Bende konstrat ve parlaklık 97
Renk doyumı 52
Renk 55-60
Dinamik renkler açık
Oyfffff😁
Ritings ayarları çok sönük kalıyor gözüme. Ama bir kez daha deneyeceğim onların ayarını.
Bu arada benim ayarları xbox series x hdr moduna göre yaptık en güzel ayar buydu gözüme göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 2 Ekim 2023; 20:57:22 >
Ben sadece parlaklığı 50 civarına getirdim diğerlerini harfiyen yaptım memnunum
-
Arkadaşlar şimdi kafama bişey takıldı. Malulumunuz bendeki tv'nin değişimi için kayıt açtım sonucu bekliyorum. İlk televizyon geldiğinde 24 eylüldü servis kulaklık stokta yok 1 haftaya gelir demişti. şimdi benim tv değişti diyelim. Ekime girdik fatura değişecekse kulaklık hediyem yalan mı oldu? İade etmiyorum değişim yapıyorum servis daha vermedi kulaklığı. Bilgisi olan var mı
-
Pixel testi için ne önerirsiniz?
-
Fatura değişmez hocam devam eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X