Benim bildiğim kapalı kutu Philips mini Led tv normalde kalmadı bu sene yeni modelde duyurmadılar, ara satıcıların elinde varsa vardır güzel tv kötü demem ama şahsım adına hx920 den xf9005 e geçtiğimde Quantum olayının gerekliliğini anladım qd her zaman tavsiyemdir... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (249. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun hocam, yalnız o fiyatlara teknosada 75 i kampanyadaydı bilginiz olsun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknosada 75c845 fiyatı 43.999 TL aynı değil 65c845 ile arada 5 bin tl fark var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermayuha -- 18 Eylül 2023; 12:20:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@FirmwareTCLbot
Tan size uygun olan sürümü bulup kurabilirsiniz
Çocuk odasına koymak için TCL’in 2023 model 43 inç televizyonunu düşünüyorum. Bu modeli kullanan var mı acaba?
Antalyada yok malesef avm lerdede yok yeni modellerin hicbiri yok gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 18 Eylül 2023; 16:4:22 >
75i 39bine vermezler
Bu tclshoptr.com sayfasi tcl nin ek sitesimi orada 745 845 hepsi var
TCL C735 sahibiyim. Wifi ağına bağlanmakta problem yaşıyorum aynı sorunu yaşayan var mı ? Modemin 5 Ghz veya 2.4 Ghz olsun hiç bir ağına PW doğru girilmesine rağmen bağlanmıyor sebebi ne olabilir. Google TV
Bir de güncellemeleri takip edenler için C735'in şuan Telegramda en son güncellemesi hangisi acaba ?
-
Modemde 5ghz kanalıni 40in altına alın. Mesafesi de pek yok ne yazık ki.
75c745 40.000, 75C845 45 ile 50 arası olur 39 hiçbir yerde görmedim
Sorun var aslında hocam. Tv kapalıyken açtığımda görüntü gelmedi sadece ses geldi, birkaç defa oldu bu. Kapatıp tekrar açtığımda ekran geldi. İmage dosyasını kurayım en iyisi.
-
Arkadaşlar image dosyasını zip şeklinde mi atıyoruz flaşa güncelleme için?
Paylaştığın ekran görüntüsündeki TV 75c745 ,
bizim konuştuğumuz c845 serisi 39 bin TL 75c845 gören kimse yok
Haklısınız bende ısrarla 745 demişim sizin muhabbet 845 miş ben RoyalSalute eye cvp yazıcaktım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoDa -- 18 Eylül 2023; 19:19:56 >
Aslında stok durumundan sonra iyi bir indirimle 35 bandına alınırsa süper gider şöyle Kasım aralık olmadan alınması gerekiyor malum sebeplerden bende bir arkadaşım için bakıyorum bu arada denk gelirse haber verirseniz sevinirim...
Hocam image dosyasını flaşa atıyorum fakat bir türlü görmüyor dosyayı. Yerel güncelleme diyorum harici depolama cihazında yeni güncelleme paketi bulunamadı diyor. İmage dosyasını zipten çıkarıp flaşa attım. Flaşı biçimlendirdim fat32 şeklinde, içinde başka bişey de yok. Çözemedim bi türlü bu sorunu.
24bine 55c745 devam ediyormu bilgisi olan varmı?
Bu geceyi takip edin, Teknosa TV geceleri yapıp indirme sokuyor. Ben dahil epey alan kişi oldu. Aslında ucuz bir TV arıyordum fiyatı görünce dayanamadım. İnşallah buna değer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X