< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (247. sayfa)

-
-
Evet hocam geçenlerde birileri 2-3 şehir harici gönderim olmadığını söylemişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Philips gibi Sadece miniled almakmi daha mantikli yoksa qd miniled mi.samsungda qd miniled ve qd oled var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalya ozdilekte 75c935 var
Oled TV arayışım var.
LG mi yoksa Philips mi alayım karar veremedim.
Okuduğum yorumlar da LG daha ön plana çıkıyor gibi.
-
Amazon C935 ev adresime teslimat yapmiyor nasil alabilirim cozemedim.
Mobil uygulamada adresle ilgili hata veriyor ama pc den denediğimde hata vermiyor bukezde fiyatı 61 bin küsüre çıkıyor heralde son kalanı satmak istemiyorlar
Fiyat neydi hocam?
Prime üyeliğiniz varmıydı hocam? İndirim primelılara özel.
evet var
TCL 55C745 modelini teknosadan 400 tl hopi indirimi ile 23.600 tlye alarak aranıza katıldım. Umarım memnun kalırım
Şöyle bir durum var ,image dosyaları ana yazılımdır ,ve kurulduğundan sonra tv formatlanır ,
yeniden sıfır almış gıbı kurulum yapmanız gerekiyor ,ota ise, bu ana yazılıma güncellemeler gelmiş hali ,
siz image dosyası yüklerseniz tv googletv den androide geçmez ,bu image ,googletv ye güncelleme gelmiş
oluyor demek ,forumda bir arkadaş image yapmadan ,otaV582 kurmuştu ,sesli komut çalışmıyor diyordu,
sonra image ile formatladı ,sıkıntı kalmamış , uğraşırım diyorsanız ,image atmanızda yarar var ,
tvde sıkıntı yok diyorsanız ,bu şekilde kullanmaya devam
-
75ti yanılmıyorsam
-
teknosada <35bin tl görünüyor
-
Hangi ildesiniz?
antalya dokuma özdilek avm
-
bende anlamadım ödemeye geçince fiyat artıyor nedense
-
55c845 sitelerde görünmüyor ama tclshoptr sitesinde var sadece.gerçekmi sahtemi anlayamadım
-
Bulunduğunuz avmdeki teknosa extrayi aradım sitemizde 24.000 ise biz de o fiyattan veririz dedi ve şuan teknosa sitesinde 24.000 fiyat bilginiz olsun. Hopi kullanıyorsanız oradan alacağınız kod ile 400 daha düşüyor. 23.600 alirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X