Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.389
Cevap
480
Favori
969.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

incelemede Tcl nin önde olduğu yerlerde var blooming gibi, bence yanlış video attın videoda tv daha çok övülmüş bu arada kusursuz panel tv vs yok

• Tcl 55c635 tv almayı düşünüyorum. Vatanda indirim var 15300 TL şu anda
    Diğer alternatif philips pus8507 ama eski televizyonum philips idi ve çok arıza çıkardı.
    Bir de arçelik a55d 985a modeli var 12600 TL'ye 2023 yılı en yeni tv si arçelik'in. Fiyatı makul ve google tv
    Kararsız kaldım ama tcl qled olduğu için gönlüm ondan yana, sanırım onu alıcam. Vatan % 10 indirim kampanyası yarın bitiyor bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .AnasoN. kullanıcısına yanıt

TV'nizin modeli ne ? Ses çıkışı ayarı oto'da kalsın. Kulaklık çıkışına kulaklık veya hoparlör bağladığınızda otomatikmen tv sesi kesilir, ekranda ses kontrolü simgesinde kulaklık şekli çıkar.

• hibo H kullanıcısına yanıt
    Model 58P635
    Ses cikisi oto da
    Kulaklik cikisa kulaklik ve 2+1 i denedim. İksinde de kendisi otomatik gecmedi. Ses tvden gelmeye devam etti.
    Ses cikisi kendim degistirdigimde ekrana kulaklik simgesi geliyor, ama ses tvden gelmeye devam ediyor yine

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .AnasoN. kullanıcısına yanıt

Bendeki 55 C 728, normal çalışıyor. O zaman TCL servisine sorun bence. Yazılımı da kontrol edin, güncelleme gerekiyor mu diye..

Dostum merhaba TCL Tv hakkında bilgi sahibi olduğunu forumdan görüp sormak istedim. Yakın zamanda 65p725 aldım yanına da LG GX soundbar aldım. Bir kaç gündür Xbox series S almayı düşünüyorum. Hz olayından pek anlamam ama ilk defa oyun konsolu alacağım ve öyle rekabetçi bir oynamayacağım. İşten gelince 1-2 saat oynarım ancak. Bu Tv hakkında çok olumlu yorum görmedim acaba Xbox almaya değer mi Tv kötü mü kalır sence? Veya basit oyuncu için yeterli performansı verir mi?

• oonel O kullanıcısına yanıt
    Telefonu gamepad yapma işini çözdünüz mü?

• mirsat73 M kullanıcısına yanıt

TCL de P serisi giriş serisi, normal LED, C serisi QLED ve Miniled. Yani C serisi daha iyi. P serisi 60 hz. 65 P 725 17.000 civarı iken 65 C 635 20.700 TL civarında bulunabiliyor. Oyun oynuyorsanız 100 Hz destekli oyunlarda C 635 daha keskin görüntü verir, hareketli sahnelerde çok daha az titreme yapar vs. Ama normal TV yayınında çok da farketmez. Yine spor karşılaşmalarında veya aksiyon sahnelerinde 100 hz daha iyi görüntü verir, başka bir avantajı yok. Şunu da unutmayın, ekran büyüdükçe 100 hz'in farkı daha bariz görülür.

• 55C735 düşünüyorum. Black smearing ve Ufo testi yapan var mı? Oyunlarda ya da futbol maçlarında performansı nasıl?

dediğiniz gibi 1 nolu arc yazan girişe taktım ama çalışmıyor.

nedenini bulamadım.

• zirkam kullanıcısına yanıt

TCL ye servis kaydı açtırın o zaman.

• Merhaba,
    TCL 65c735 model Tv aldım. Kurulumu haftaya yapacaklar, kurulum esnasında neleri kontrol etmem gerekir? Ghosting, bulutlanma, ölü piksel vs. testlerini nasıl yapıyorsunuz? Hangileri değişim gerektiriyor. Eskiden bilemem kaç adete kadar ölü piksel kabul edilebilir vs. mevzuları vardı, üreticiden üreticiye değişiyordu.

• BlackEagle kullanıcısına yanıt

merhaba takip edemedim ama android arayüzüne geçmek için image dosyasınız tekrar rice edebilirmiyim.

• volkie kullanıcısına yanıt

yanlış video atmadım hocam bi tv sadece bi özelliğiyle değerlendirilmez  

• okoca kullanıcısına yanıt
    Buyurun hocam

https://www.terabox.com/sharing/link?surl=JZbxPajCS8LEXrMjIKjM9A

C728-c825 için en son çıkan android tv 098 sürümüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 23 Nisan 2023; 1:0:46 >
  • mirsat73 M kullanıcısına yanıt
    Maalesef ilgilenemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tcl c835 de blooming ne durumda ? bir de tv yayını vs gibi yayınları izlerken titreme bulanıklaşma gibi sorunlar oluyor mu ? tv yi kullananlar bilgilendirebilirse makbule geçer.

• mrb arkadaşlar ayın 20sinde q55c735 tv aldım ,

genel olarak memnunum ,

kanal düzenlemede sıkıntı yaşıyorum ,

neredeyse çözdüm de ,gizlemede sıkıntı yaşıyorum

şöyle ki ,gizlediğim kanalı geri getiremiyorum ,

bunun yolu yordamı nedir ,şimdiden teşekürler

• Arkadaşlar 120hz en uygun 55 inc TCL modeli 55635 midir ?

• pixelbs kullanıcısına yanıt

120hz mi acaba ps5 için alacağız

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.