Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Special S Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.912
Cevap
494
Favori
1.003.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://winfluenced.com/tks-7d1a10c1-f7c8-4864-9d80-96bb14c653d6-59792-33F0AUHC1K

Teknosa'da C825 için kampanya var. 27999 TL ama 3000 TL indirim yapıyor. Düşünebilirsiniz.

• Nuroxy kullanıcısına yanıt

Ben memnun kaldım hocam ama diğer tvlerle karşılaştırma yapamam. Vaadettiği görüntü,ses ve kullanım kolaylığı konusunda beni üzmedi. Android tv ilk kez kullandım webosa göre memnun kaldım. Ben 4 ay önce 15750 ye almıştım Vatandan ama fiyatlar uçtu maalesef.

• hibo H kullanıcısına yanıt

Merhabalar

58PUS8507 almıştım (15 bine geldi ) yerel kanallarda ve platformlarda sahnelerde ufak takılmalar yaşıyorum bi kaç ayar denedim ama düzelmedi güncellemeleri de yaptım.Tek sorunum bu , görüntüden hızdan vs memnunum ama bu sebepten ötürü mide bulandırıyo ve iade etmeyi düşünüyorum.Sizce iade edip C728-C735 mantıklımı yoksa farklı bi yol mı izlemeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan.kvs12 O kullanıcısına yanıt

Kafadan C 728 veya C 735 kazanır, çünkü 100 hz (735 144 hz). 8507 50 hz. Diğer kriterlere bakmaya bile gerek yok. Takılma dediğiniz problem büyük ihtimalle hareket netliği ayarları ile giderilebilir. Ama C728 genel olarak 8507'den üstün bir tv. Ambilight meraklısı değilseniz...

• en!gma kullanıcısına yanıt

TCL 55C715 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD DVBS Android Smart QLED TV

bu hafta bim satacak 10 bin lıra deger mı acaba ? kalıtesı nasıl alanlar memnun mu?

• oguzhan.kvs12 O kullanıcısına yanıt
    iade edip c728 alin.fiyat performan su an.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • narsess kullanıcısına yanıt
    55c715 eski seri. Ablama almıştık. Normal kullanımda pek üzmez. Android 11 yükseltmesi var ama bu sefer atmos gidiyor. Rami 2 gb. Mi box gibi düşünün. Eğer yeni nesil konsolda kullanmak istiyorsanız 728 modeline bakın.

• Bugün zidoo x9s 4k mediaplayer cihazı alıp vatana arkadaşların yanına gittim hepsi tanıdık iki TV denedim Samsung Q70B Va panel Edge LED, 580 nit ekran parlaklığına sahip paneli mat yarı parlak ve diğer model TCL c728 her iki TV 55 inch, bütün ayarlari 3 saat uğraştım ve uğraştık, şunu soylim Q70B tamamen çöp c728 resmen havada karada dövdü denedigim içerikler 4k Blu-ray hdr 10 ve remux filmler,cihazdan ayarlar yuv 4.2.0 renk derinliği 10 bit..ve TV kendi dahili Media playerdan da denedik

İki panelde hdr10 da iken ..

Standart, contrast ve parlaklık full dinamik kontrast kapalı , renk filtresi mavi, yerel karartma düşük,gama 0 her iki panelde renklerde aynı oranda Q70B güya 580 nit ama TCL c728 330 nit diyoruz ya, HDR10 da resmen gömdü Q70B yi, paneli parlak TCL C728 in renkler 4 gömlek üstün ,3 saat iki TV yi denedik 5 tane profosyonel TV ci arkadaşların hepsinin ağzından çıkan şu Q70B çöp hâlbuki Q70B 580 nit peek Tepee parlaklığa çıkıyor 🙂

Ve özelikle söylüyorum arkadaşlar c728 deki panel TV kapalıyken bile üst seri high end modeller gibi, Samsung Q70B aslında 580 nitte hdr da kesinlikle DAHA parlak olmasıni beklerken 330 nit parlaklığa sahip C728 resmen tokat attı ,her ayarı denedik her ayarı, yok abi Q70B tamamen hayal kırıklığı oldu benim için bunu test etmek için bile hardiskiniz varsa 4k Blu-ray hdr 10 filmler edonin gidin deneyin birde TV nin arkasına 5050 SMD rgbw 3 cipli Led şerit Alırsanız TV odanızda show yapar tam ambiyans olur🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 12 Ekim 2022; 4:13:8 >

• DasheriM kullanıcısına yanıt

10-12 bın bu fiyatlara 55 inç önerın var mı acaba? Tesekkürler

• Bende 55c728 aldım dün mediamarkttan 15.500 tl + 2 yıl uzatmalı kasko 750tl indirim yapıldı toplam 17.215tl ye mal oldu televizyon bana. Geç saatte aldığım için televizyon perşembe gelecek. Konuda gezinirken gördüm 0 ölü piksel politikaları varmış kurulum yapılırken evde olacağım ölü piksel çıkması karşılığında 5 aramadan değişim talep edebiliyor muyum? Şu anlık sorumm bu ilerleyen dönemlerde farklı sorular olacaktır elbet

• herscher kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün henüz gelmemiş madem vatandan da fiyat aldınız mı, oradaki flyatlar üzerinden pazarlık yapabiliyorsunuz, ben 15500 fiyat üzerinden 13e aldım. Öyle bir teklif alırsanız mediamarkt ı iptal etmeyi düşünebilirsiniz belki.

hocam yanlis anlamayin ama kaziklanmissiniz.vatan da etiket 15500 ama 13950 ye sistem fiyatlari var.sorarsaniz veriyorlar.hatta pazarlikta yapabilirsiniz.dun forumdan bir arkadasa bu modeli onerip aldirdim cunku.garanti uzatma tamamen yalan dolan.iade verip vatan a gidin.

• Vatan şu an 14bin fiyat veriyor. Kazıklanmışım değilde Vatanın ekstra iskontosunu kaçırmışım diyelim. Bize de bu fiyatmış yapacak bir şey yok

Dün amazondan 14.000 TL'ye aldım. Keşke amazondan alsaydınız hocam.

• merhaba bende samsung 55q60b ile tlc 55c635 modelleri arasında kalmıştım tercihimi tcl c635 ten kullandım geçen hafta vatanda %10 indirimden faydalanıp 15.479 tl aldım pzt günü kurulum yapıldı akım korumalı priz olduğu halde tekrar satmak istemiş servis kafama takıldı elimdeki philips SPN5044/B 1800 jule akım korumalı 4 lü prız yeterli değilmidir

• dodx D kullanıcısına yanıt

Fazlasıyla yeter, yeni prize gerek yok. Servisler para kazanmak için 100 liralık prizleri 300 liraya satmaya çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hibo

Fazlasıyla yeter, yeni prize gerek yok. Servisler para kazanmak için 100 liralık prizleri 300 liraya satmaya çalışıyor.

Kesinlikle öyle

• Arkadaşlar tamam siz benden daha ucuza aldınız. Derdim fiyat değil bin liranın peşinde değilim sadece tv geldikten sonra ölü piksel sıfır politikaları var mı 1 2 pikselde değişim isteyebilir miyim?

• narsess kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda bakmadım açıkçası. Ben geçen sene sonunda 7600 e almıştım 55c728 I. Uçmuş fiyatlar hocam.

• arkadaşlar TCL C83 veya C93 serilerinin türkiyeye ne zaman geleceğini bilen biri varmı??

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.