< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (124. sayfa)






-
-
10 bin-12 bin arası bütçe için TCL hangi tv önerirsiniz..
-
Trendyolda 55 C 725 var, 11.900 TL'ye.
Hepsiburada da 11.745 imiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 12 Eylül 2022; 1:28:1 > -
Dostum sağol. Gerçekten farketti. Birsey daha sorular
Sıcak renk -5 kadar bu kaç olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum 4k filmleri nasıl izliyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde tutabilirsin.
-
Stremio yükledim oradan izliyorm.
-
Stremio Türkçe dublaj oluyormu yoksa sadece altyazilimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altyazılı...
-
Tcl 55c728 model televizyonuma var, Amazon prime üzerinden hdr film izlerken ekran çok karanlık oluyor karakterler görünmüyor bile. Bu televizyonda hdr kapatma şansımız var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yazık ki yok. Hdr evet karanlık yapıyor. Netflixde de aynı şekilde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu televizyonun service menüsü vs var mı? oradan hdr iptal edilebilir mi? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
-
Resim > Gelişmiş Ayarlar > Parlaklık Ayarları > Kontrast üzerinde dur 1950 yaz Servis Menü açılıyor.
-
Benim anlamadığım konu youtube üzerinden tüm formatlar çok kaliteli ve güzel görünüyor ama netflix ve amazon berbat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dolbyvision kapanmıyor da HDR filmlerde film başlayınca ayarlar - resime girilince hdr imax ayarını standart dynamic oyun vs değiştirebiliyorum. Ama benim de 55 C 728, HDR hiç karanlık gelmiyor bana. Eski plazma TV seyircisiyim, ne kadar kontrast yüksek olsa o kadar iyi geliyor. Aksine Dolbyvision'u çok aydınlık buluyorum, kontrastı yetersiz geliyor. IQ ile biraz düzeliyor sadece.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 18 Eylül 2022; 2:23:43 > -
Bu eski kumanda. Artık yerine akıllı kumanda veriyorlar sanırım. Servise bir sorun, ama pek ümidim yok sattıklarına.
Piyasada taklitleri 100-150 TL'ye bulunuyor, ama ses özelliği yok bu taklitlerin.
Numara kısmını ne yapacaksınız ki, sesle çalışıyor zaten.
-
Benim için sorun değil fakat yaşı büyük aile bireyleri için daha kullanışlı olacaktır. TV'yi daha çok ulusal kanalları izlemek için kullandıklarından sorun olabiliyor :) Eski tip kumandanın üzerindeki numaratik tuşlar ile istedikleri kanala ulaşmaları daha basit. O yüzden bahsettiğim kumandayı 2. kumanda olarak bulundurmak istiyorum. Dediğiniz gibi taklitleri var fakat para vermişken üzerinde sesli komut tuşu da bulunan resimdeki orijinal kumandayı aramaktayım. TCL'in bazı modellerinde kutudan çift kumanda çıktığını farkettim fakat sanırım güncel modellerde artık tek kumanda geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 18 Eylül 2022; 16:18:41 > -
Türkiyede maalesef tek kumanda çıkıyor. Avrupada çift.
-
Merhaba akıllı kumandanın fotosunu gonderebilir misiniz? Ben kumandalarım yeni halini bilmiyorum bendeki numarali sizin istediğiniz tipten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X