Şimdi Ara

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.093
Cevap
501
Favori
1.017.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim internet akşamları 25mbit, 4k hdr bisi izliyim desen yalan olur. Size zahmet trst edebilirseniz sevinirim ✋

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 bin-12 bin arası bütçe için TCL hangi tv önerirsiniz..

• firefoxx F kullanıcısına yanıt

Trendyolda 55 C 725 var, 11.900 TL'ye.

Hepsiburada da 11.745 imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 12 Eylül 2022; 1:28:1 >
  • hibo H kullanıcısına yanıt

Dostum sağol. Gerçekten farketti. Birsey daha sorular

Sıcak renk -5 kadar bu kaç olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dostum 4k filmleri nasıl izliyorsun

• classlord kullanıcısına yanıt

Normalde tutabilirsin.

• classlord kullanıcısına yanıt

Stremio yükledim oradan izliyorm.

• Stremio Türkçe dublaj oluyormu yoksa sadece altyazilimi

• fatih- F kullanıcısına yanıt

Altyazılı...

• Tcl 55c728 model televizyonuma var, Amazon prime üzerinden hdr film izlerken ekran çok karanlık oluyor karakterler görünmüyor bile. Bu televizyonda hdr kapatma şansımız var mı?

• cezzar58 C kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki yok. Hdr evet karanlık yapıyor. Netflixde de aynı şekilde.

• bu televizyonun service menüsü vs var mı? oradan hdr iptal edilebilir mi? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Resim > Gelişmiş Ayarlar > Parlaklık Ayarları > Kontrast üzerinde dur 1950 yaz Servis Menü açılıyor.

• Benim anlamadığım konu youtube üzerinden tüm formatlar çok kaliteli ve güzel görünüyor ama netflix ve amazon berbat

Dolbyvision kapanmıyor da HDR filmlerde film başlayınca ayarlar - resime girilince hdr imax ayarını standart dynamic oyun vs değiştirebiliyorum. Ama benim de 55 C 728, HDR hiç karanlık gelmiyor bana. Eski plazma TV seyircisiyim, ne kadar kontrast yüksek olsa o kadar iyi geliyor. Aksine Dolbyvision'u çok aydınlık buluyorum, kontrastı yetersiz geliyor. IQ ile biraz düzeliyor sadece.

Selamlar. Dün itibarıyla TCL 55C728 modelini satın aldım. Kutudan yeni tip akıllı kumanda şeklinde çıktı. Acaba resimdeki eski numaratik klavye ayrıca mı satılıyor? Eğer öyleyse orijinal şekilde nereden temin edilebilir bilginiz var mı?

TCL Qled ve Led Televizyonu İnceleme Paylaşım Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 18 Eylül 2022; 2:23:43 >
  • BlackEagle kullanıcısına yanıt

Bu eski kumanda. Artık yerine akıllı kumanda veriyorlar sanırım. Servise bir sorun, ama pek ümidim yok sattıklarına.

Piyasada taklitleri 100-150 TL'ye bulunuyor, ama ses özelliği yok bu taklitlerin.

Numara kısmını ne yapacaksınız ki, sesle çalışıyor zaten.

Benim için sorun değil fakat yaşı büyük aile bireyleri için daha kullanışlı olacaktır. TV'yi daha çok ulusal kanalları izlemek için kullandıklarından sorun olabiliyor :) Eski tip kumandanın üzerindeki numaratik tuşlar ile istedikleri kanala ulaşmaları daha basit. O yüzden bahsettiğim kumandayı 2. kumanda olarak bulundurmak istiyorum. Dediğiniz gibi taklitleri var fakat para vermişken üzerinde sesli komut tuşu da bulunan resimdeki orijinal kumandayı aramaktayım. TCL'in bazı modellerinde kutudan çift kumanda çıktığını farkettim fakat sanırım güncel modellerde artık tek kumanda geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 18 Eylül 2022; 16:18:41 >

Türkiyede maalesef tek kumanda çıkıyor. Avrupada çift.

Merhaba akıllı kumandanın fotosunu gonderebilir misiniz? Ben kumandalarım yeni halini bilmiyorum bendeki numarali sizin istediğiniz tipten

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.