|
TCL, Google TV özellikli yeni 4K QLED TV serisini tanıttı
-
-
Türkiye de gelir grubuna göre yerel fiyatlandırma yapmayan yurtdışında 600 dolara sattığı ürünü ülkemizde 1200 dolara satan bir firmadan bir daha tv almayı düşünmüyorum yine ne varsa tv de samsung lg yada philips te var diye düşünüyorum en azından yerel fiyatlandırma yapıyor bu markalar
-
Bunlarda her ay televizyon tanıtıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle almayın ben aldım çok pişmanim beş para yetmaz
-
Forumlarda gizli çalışanlarının reklam yaptığı bir şirket. Bende zamanında bunların gazına uyup gidip c755 aldım. Aldığım tvden memnuniyetsiz olduğumu tcltvturk isimli telegram grubunda paylaştığımda grubun admini tarafından anında banlanmıştım ;) bunlar böyle şeref yoksunu köpekler işte. Sağda solda reklam yapıyorlar anca. Telegram gruplarını bile bunların satılık köpekleri yönetiyor.
-
Cazip fiyatları ve internette bol bol olumlu yorumlar yüzünden aldım ama siz aynı hatayı yapmayın, özellikle Bilkom denen sorumsuz distribütör tam bi rezalet. İade edebilirsek Samsung veya LG alacağım, kaliteden şaşmayın
-
Google TV ekiteki görüyorum hep, bu android TV'den farklı mı? Hangisi daha iyi 🤔
_____________________________ - Oyun: Steam Deck - Playstation 4 - Playstation Vita
- Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
-
Globalde yarı fiyatına premium markalarla aynı özellikli TV üret ama Türkiye'de iki katı fiyata sat hem de çöplük gibi teknik servis hizmeti ver.
-
Neden memnun değilsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ben birkaç ay önce bu teknolojiye sahip 85C mi ne ondan aldım. 65 inç. siyahı çok iyi. eski toschiba'mda ben işkence çekiyormuşum.
samsungun bilmem ne led tvsi vardı. onu alacaktım ama sonra kendim gidip bizzat mağzada farkı görünce TCL aldım. gerçi 65 olanı bitmişti. ben de internetten sipariş ettim. Almanya'dayım. son kalan 3 tanesinden bir tanesi çekya'da depodan geldi.
Almanlar, kaliteli uygun fiyata birşeyi hemen bitirirler.
_____________________________ -
samsung alma. arkadaşım var. bir başka arkadaş samsungçu diye gitti oled aldırdı çocuğa. 2 yıl geçmedi ekranda izler başlamış kalmaya.
4-5 sene sonra ölür bu satmam lazım diye şimdi bana dert yanıyor.
benim bahsettiğim modelin siyahı inanılmaz güzel.
tabi senin sorunda fark:
samsung tvlerde kendi OS var. yani 3rd part kuramıyorsun.
TCL'de google tv var. bu sayede 3rd part yazılımlar kurabiliyorum. mesela geçenlerde burada brisi bana bir progrma önerdi. youtube'ı reklamsız izlemek için. TV'de açtım browser üzerinden indirip kurdum. anında çalıştırdım.
şimdi reklamsız youtube izliyorum. tabi boş bir gmail hesabı açıp o şekilde programa login oldum.
mesela akşamları açıyorum yağmur videoları. ya ekran açık kalıyor bakarak uyuyorum yada ekranı karartıp videoyu arka plandan oynatabiliyorum. böyelce elektrikten de tasaruf ediyorum.
_____________________________ -
üzüldüm. Almanya'da bunu yapsalar anında dava ederdim.
reklam yapmıyorum. parası ile aldım birkaç ay önce.

ben çok memnunum. 2023 üretimi model var arkadaşta samsung oled. tabi bir oled'den daha iyi olamaz ama çok da fark yok diyebilirim.
akaşam istersen video atarım.
ben görüp aldım. teknolojisi nedir ne değildir baktım. dediğin modeli de mağzada inceledim ama beğenmemiştim.
abarttıkları kadar değil hocam. Bence o kadar özellik kağıt üzerinde gibi duruyor. görüntü konusunda beni aşırı tatmin etmedi. arayüzü bazen takılmalar yapıyor. Bu fiyat segmentindeki diğer tvlere bakmak lazım acaba onlarda da durum bu şekilde mi? ayrıca tcl'in türkiyede saçma bir fiyatlandırma politikası var bunu farkettim. mevcut ürünlerin yurtdışı fiyatına bak birde türkiye fiyatına bak demek istediğimi anlarsın. samsung,lg vs. gibi markalarda böyle saçma fiyat politikası yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Department of Medical sciences//Dark-field microscopy,scanning electron,phase contrast,Optical ,Light,Fluorescence microscope,microbiology -
örnek olarak almanya gibi elektronik konusunda aşırı ucuz olmayan bir ülkedeki fiyatlandırma skalası. birde aynı ürünü türkiyede aratın demek istediğimi anlayacaksınız hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Department of Medical sciences//Dark-field microscopy,scanning electron,phase contrast,Optical ,Light,Fluorescence microscope,microbiology -
Türkiye'de herşey pahalı. 3/4 ekmek kokoreç'e en son 600 lira verdim. tam ekmek dediği bundan 20 sene önce atom tost ekmeği idi.
o konuda lafım yok. ben de gördüm. gözümün gördüğünü inkar edemem.
Türkiye de gelir grubuna göre yerel fiyatlandırma yapmayan yurtdışında 600 dolara sattığı ürünü ülkemizde 1200 dolara satan bir firmadan bir daha tv almayı düşünmüyorum yine ne varsa tv de samsung lg yada philips te var diye düşünüyorum en azından yerel fiyatlandırma yapıyor bu markalar
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı