Şimdi Ara

tcl-fatura(lı)-(sız)-İndirimli 1GB Internet Paketi 19 TL / 6 Ay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampanya ya kayıt 31 Aralık 2011 tarihine kadar geçerlidir

-----------------------------------------------------------------------
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Indirimli-1GB-Internet-Paketi-Kampanyasi.aspx
    -----------------------------------------------------------------------

Turkcellliler indirimli internetin keyfini çıkarıyor.

"IND 1GB" yaz 2222’ye gönder
    --------------------------------------------------------------------------------
    Bu paket sayesinde, cep telefonunuzdan dilediğiniz her an her yerde, Facebook sayfanıza, Google’da merak ettiklerinize, tüm maillerinize kısacası tüm internete ilk 6 ay boyunca ayda sadece 19 TL’ye ulaşırsınız!​​

Ne Kadar Öderim?
    ----------------------------
    Tüm vergiler dahil, ilk 6 ay boyunca 19 TL ödeyerek bu pakete sahip olabilirsiniz.

6. ayın sonunda internet keyfini kesintisiz yaşayabilmeniz için paketiniz standart ücreti olan aylık 29 TL üzerinden devam eder.

Paket aşımı;
    ----------------------------
    - Faturalı hatlar için tüm vergiler dahil 0,05 TL / MB’dır. (Bu aşımlar, faturanızda birim fiyat olan 0,000049 TL/KB üzerinden ücretlendirilir.) Bir fatura döneminde paket bedeli üzerine en fazla 99 TL ödersiniz.

- Faturasız hatlar için ise tüm vergiler dahil 1 Kuruş / 100KB’tır. Ücretlendirme her 100KB’ta bir yapılır

Daha Fazla Bilgi
    ---------------------------
    - Paketinizde kalan kullanım hakkı bilgisini, KALAN INTERNET yazıp 2222'ye ücretsiz SMS göndererek, Online İşlemler'den veya 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak öğrenebilirsiniz.​​​Sık Sorulan Sorular
    Nasıl kayıt olabilirim? IND 1GB yazıp 2222’ye ücretsiz SMS göndererek, Online İşlemler’den veya 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayarak internet paketini kullanmaya başlayabilirsiniz.
    --------------------------------------------------------------------------------
    - Kalan internetimi nasıl öğrenebilirim? KALAN INTERNET yazıp 2222’ye ücretsiz SMS atarak, Online İşlemler’den ve Turkcell Müşteri Hizmetlerinden paketinizde o döneme ait kullanmadığınız hakkınızı öğrenebilirsiniz.
    - İndirimli 1GB İnternet Paketini kaç kere alabilirim? İndirimli 1GB İnternet Paketini aldıktan sonraki 6 aylık indirim suresince bu kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilirsiniz.
    - Kullanmadığım internetim bir sonraki döneme devreder mi? Tüm haklarınız bir fatura dönemi için geçerlidir. Bir sonraki aya devrolmaz.
    - 1GB İnternet Paketi ile hangi işlemleri yapabilirim? Aylık 1GB internet paketi ile yaklaşık 50.000 e-posta okuyabilir, 2.000 kez Facebook’ta fotograf yükleyip/izleyebilir, 5000 web sayfası görüntüleyebilir, 2000 dk. şarkı dinleyebilir, 500 dk. video izleyebilirsiniz. Bu kullanımların hepsi ayrı ayrı yaklaşık olarak 1GB'a denk gelmektedir.
    - İndirimli 1GB kampanyasından kimler yararlanabilir? Tüm bireysel abonelerimiz “İndirimli 1GB” kampanyasından faydalabilir.
    - Paketlerimi yurtdışında kullanabilir miyim? İnternet paketlerinizi sadece yurt içinde, Turkcell kapsama alanında kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullandığınız internet, uluslararası internet tarifesi üzerinden faturanıza yansır.
    - İnternet paketi iptal edildiğinde kalan kullanımlar silinir mi? İnternet paketinizi iptal ettiğinizde paketinizin son kullanım tarihine kadar kalan haklarınızı kullanabilirsiniz.
    - Mevcutta internet paketim var. Bu paketi alırsam nasıl ücretlendirileceğim? Mevcutta indirimli 100 MB, indirimli 250 MB, 100 MB, 250 MB, 50 MB paketleriniz varsa, ilk ay 19 TL ile mevcut paketinizin ücreti arasındaki fark kadar ücret ödersiniz. Sonraki 5 ay 19 TL ile ücretlendirilirsiniz. (örn: Indirimli 250 MB paketiniz varsa, ilk ay 12 TL ucret odersiniz) Mevcutta 1GB, 4GB, 8 GB paketiniz varsa ilk ay 19 TLlik indirimli 1GB paketi için herhangi bir ücret ÖDEMEZSİNİZ. Sonraki 5 ay 19 TL ile ücretlendirilirsiniz.
    Bu paketlerin dışında bir internet paketine sahipseniz (Facebook Paketi, Günlük 10 MB, vs.) iki paketi de aynı anda kullanır ve her ikisi için de kendi ücretini ödersiniz.
    - Numara değişikliği, devir, ödeme tipi değişikliği ya da servisler arası geçiş yaptığımda internet paketi aboneliğim devam eder mi? Paketiniz iptal olur ve kalan kullanımlarınız silinir.
    - Nasıl iptal ederim? Indirimli 1GB internet paketinizi iptal etmek için IPTAL IND1GB yazıp 2222’ye ücretsiz SMS göndermeniz yeterlidir.

Sık Sorulan Sorular
    ---------------------------------
    -Nasıl kayıt olabilirim?

IND 1GB yazıp 2222’ye ücretsiz SMS göndererek, Online İşlemler’den veya 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayarak internet paketini kullanmaya başlayabilirsiniz.
    -------------------------------------------------------------------------------
    -Kalan internetimi nasıl öğrenebilirim?

KALAN INTERNET yazıp 2222’ye ücretsiz SMS atarak, Online İşlemler’den ve Turkcell Müşteri Hizmetlerinden paketinizde o döneme ait kullanmadığınız hakkınızı öğrenebilirsiniz.
    -İndirimli 1GB İnternet Paketini kaç kere alabilirim?

İndirimli 1GB İnternet Paketini aldıktan sonraki 6 aylık indirim suresince bu kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilirsiniz.
    -Kullanmadığım internetim bir sonraki döneme devreder mi?

Tüm haklarınız bir fatura dönemi için geçerlidir. Bir sonraki aya devrolmaz.
    -1GB İnternet Paketi ile hangi işlemleri yapabilirim?

Aylık 1GB internet paketi ile yaklaşık 50.000 e-posta okuyabilir, 2.000 kez Facebook’ta fotograf yükleyip/izleyebilir, 5000 web sayfası görüntüleyebilir, 2000 dk. şarkı dinleyebilir, 500 dk. video izleyebilirsiniz. Bu kullanımların hepsi ayrı ayrı yaklaşık olarak 1GB'a denk gelmektedir.
    -İndirimli 1GB kampanyasından kimler yararlanabilir?

Tüm bireysel abonelerimiz “İndirimli 1GB” kampanyasından faydalabilir.
    -Paketlerimi yurtdışında kullanabilir miyim?

İnternet paketlerinizi sadece yurt içinde, Turkcell kapsama alanında kullanabilirsiniz. Yurtdışında kullandığınız internet, uluslararası internet tarifesi üzerinden faturanıza yansır.
    -İnternet paketi iptal edildiğinde kalan kullanımlar silinir mi?

İnternet paketinizi iptal ettiğinizde paketinizin son kullanım tarihine kadar kalan haklarınızı kullanabilirsiniz.
    -Mevcutta internet paketim var. Bu paketi alırsam nasıl ücretlendirileceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 7 Ekim 2011; 11:05:59 >

• AVEA 9 TL YE VERİRKEN TÜRKCELL 19 istiyor
  • 6 ay sonra 29 oluyor,
  • indirimlisi 19 TL, hiç rakiplerine bakmıyor galiba TCELL
  • turkcell faturalı kullanıcıyım. Cayma bedelli de olduğum için başkaq operatöre geçemiyorum. İnternet paketi için karşılaştırdığımızda Turkcell aşırı pahalı kalıyor. Günlerdir arayıştayım ve Turkcell keşke kampanya yapsa da hattı taşımak zorunda kalmayayım diyorum. Sonra kampanya yaptığını görüyorum ve indirimli hali 19 TL üstelik sadece 6 ay...Ben bu Turkcell i napayım şimdi...
  • - Mevcutta internet paketim
    var. Bu paketi alırsam nasıl
    ücretlendirileceğim? Mevcutta indirimli 100 MB, indirimli 250
    MB, 100 MB, 250 MB, 50 MB
    paketleriniz varsa, ilk ay 19 TL
    ile mevcut paketinizin ücreti
    arasındaki fark kadar ücret
    ödersiniz. Sonraki 5 ay 19 TL ile ücretlendirilirsiniz. (örn:
    Indirimli 250 MB paketiniz
    varsa, ilk ay 12 TL ucret
    odersiniz) Mevcutta 1GB, 4GB,
    8 GB paketiniz varsa ilk ay 19
    TLlik indirimli 1GB paketi için herhangi bir ücret
    ÖDEMEZSİNİZ. Sonraki 5 ay 19
    TL ile ücretlendirilirsiniz.

Benim şuan 250mb internet paketim var acaba direk buna geçsem aradaki 5tl olan ücreti kesip bana 1gb internet verirmi yukarıdaki yazıya göre ben bunu anlıyor m. Eğer öyle olursa hemen ilk ay indirimli kullanmak için geçecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu tarz sacma sapan kampantalari gorunce aveanin boynuna bogazina sarilasim geliyo. 3000 dakika konusma 250 sms 1.5 gb internet 27 tl ye geliyo avea ile. 3G avea gercekten ii. :) turkcell avea'yavrakip olamaz benim icin su saatten sonra. Yani her turlu turkcellden ii avea. kimse bu yoruma kalkip kapsama masali ile cevap vermesin. avea kapsama konusunda beni hic mahcup etmedi. tacsiz kral avea ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftalık 4Gb 15 TL turkcell
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

AVEA 9 TL YE VERİRKEN TÜRKCELL 19 istiyor

vodafone deseniz neyse de konu internetse avea nın esamesi okunmaz kusura bakmayın ama ...
  • quote:

aradaki fark, turkcell kalitesi olsa gerek:)

• Avea igrenc ya bivtek taksimde cekio meydanda heykelin onunde cekio bi cubuk avea 3g tek kelime ile mukemmel bosa camur atmayin ! turkcell kalitesi bir masal ve artik kimse yemio !!!!
  • Çok şükür ya.Sırf 1 gb net 16.90'a kullanabilmek için Blackberry almıştım, şimdi androide dönmeyi düşünebilirim.
  • TAÇSIZ KRAL AVEA...
    Bu böyle kalacaktır.

VF dünya devi ancak bana sadece bu dak. sonra yalnızca showman .
    Görüntü var , ses yok...!!!

Taahhüt bitiminde %100 avea'dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

KALİTEMİ KAZIKTAN BAŞKA 1 ŞEY DEĞİL
    kaç kere söyledim 3 ay oldu hala değişen 1 şey yok evde bursa manzaralı yerde 1mbps yi geçmiyor hız avea 5 mbps ye yaklaşıyor
    istisnada değil bu durum şirkettede durum aynı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

KALİTEMİ KAZIKTAN BAŞKA 1 ŞEY DEĞİL
    kaç kere söyledim 3 ay oldu hala değişen 1 şey yok evde bursa manzaralı yerde 1mbps yi geçmiyor hız avea 5 mbps ye yaklaşıyor
    istisnada değil bu durum şirkettede durum aynı

bizim köyde tcell sık sık kesiliyor,bildirdik ama bir müddet sonra yine aynı sorun nüksediyordu.
    ama artık avea geldi yıllarca yazmama rağmen şebekeyi dikti artık akrabalar mobil öğrenciyle kesintisiz bağlanıyorlar.vf hala yok yazdım ama yok.
    vf taahhütüm bitince bende aveaya geçeceğim %100 kesin ve kesin.

• avea 1 gb 9 lira, vodafone cepnet 8 lira..

6 ay 19, sonrasında 29 lira 1 GB için çok para!

• Avea faturalilara vermiyordu en son

Halen iyle degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Avea faturalilara vermiyordu en son

Halen iyle degil mi

Extra bir durum olmadıysa vermiyordu S.Volkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

avea 1 gb 9 lira, vodafone cepnet 8 lira..

6 ay 19, sonrasında 29 lira 1 GB için çok para!

millet para bayılmaya alışmış türkcell kaliteymiş nerede

şuan memleketteyim avea 3g yoko yüzden edge ile bağlanıyorum 250 kbps yi görüyor türkcel in 4 de 1i söyledim diğer 2 operatörde 3g var aveada yok engeç 2012 nisan ayında aktif olacak denildi bakalım bende şimdi cepnete geçmeyi planlıyorum
  • enayi olupta sakın bu 1gb'ta 19 tl vermeyin...
  • Şu kontratım bitsin ben de terkedeceğim türkseli ama vodaya mı geçsem aveaya mı ona karar veremedim...???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.