< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
12999 TL Tcl 55c728 google tv (4. sayfa)

-
-
ereğli zonguldak vatanda 1 adet stok var 11999 tl yakın olupta almayı dusunen olursa
-
Ben böyle aldım. Faizsiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulunduğum şehirde kapalı kutu stok yok. Başka şubeden gelirse 10 günü buluyor dediler.
-
bu televizyonun paneli gerçek 120hz, onda sıkıntı yok
ayrıca yazılım ile yazanları kale almayın 5000 bine kadar çıkarıyorlar:), piyasadaki tv lerin yüzde doksan dokuzu 60-120-144hz dir bundan üstü yazanlar pazarlama hilesi
-
Az önce mağazadan bende alabildim. Ek 3 yıl garanti ile beraber 13.300 e gelmiş oldu. Askı aparatı tavsiyesi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevahir Teknosada tvyi Vatan'da 11.900e sattıklarını söyleyip aynı fiyata inebilir misiniz diye sorduğumda telde birini aradiktan sonra olumlu cevap verdiler. Stok bulamayanlar alabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
televızyon cok ıyıymıs fıyat yıne dusunce alayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbursa -- 10 Kasım 2022; 22:39:58 > -
neredeydı hocam ?
-
Hocam bende world cart var fakat limit yok gitsem faizsiz veriyorlarmı? Birde kendinizmi alıyorsunuz evemi getiriyorlar
Şubeye mi giidyoruz
Kredi kartı ile işlem yapmıyor zaten. QR kod ile ödeme yaparken tl hesabın üzerinden alışveriş kredisi oluşturuyor ödemeyi öyle alıyor. Benim bulunduğum yerdeki mağazada kalmamış 1 saatle son kapalı kutu ürünü kaçırmışım başka ilden gelecek. 1 haftayı bulur dedi. Kendi arabaları ile getiriyolarmış başka ilden. O yüzden ürün teslimatı ile ilgili fikrim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyghost007 -- 10 Kasım 2022; 23:50:19 >
bu google tvnin androidden farkı ney
-
Bizde Sakarya’da stok kalmamış dedi İstanbul getiririz dediler tmm dedik öğlen 2 de aldık saat 7 gibi mağazadan teslim aldık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizin il yakın hocam. Benim tv de İstanbul dan gelecek ama 5 saat uzaklıkta kalıyor. En kısa sürede gelir inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyghost007 -- 11 Kasım 2022; 6:50:57 >
Hocam bende Sakarya'da oturuyorum hangi vatandan aldınız acaba, bende aldim bana 1 haftaya anca gelir dediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X