Geçen ay da konusu açılmıştı fakat indirimde yakalayamamıştım. İlgilenenler için sıcak fırsat olabilir diye paylaşmak istedim |
Tchibo Professional Prestige Filtre Kahve 2 X 500 gr - 79,90 (Trendyol)
-
-
Çok sıcak değil ama kahvenin tadı enfes...
-
yanık kahveye 79 lira vermeyin. tchibo'nun en kötü serisi bu.
-
Starbucks, tchibo, gloria vs gibi yerlerden hazır paketli kahveyi alacağıma asfalttan ufak bir parça koparıp demlemeyi tercih ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: VectrAirliness
Starbucks, tchibo, gloria vs gibi yerlerden hazır paketli kahveyi alacağıma asfalttan ufak bir parça koparıp demlemeyi tercih ediyorum.Bu iddialı yorum sonrası kahve önerisi alırız sizden. Çekirdek olarak mümkünse. Çekilmiş kahve kısa zaman içerisinde bayatlıyor. Kendim çekip hemen demlemeyi seviyorum.
-
Tabiki. Yurtiçi-yurtdışı alıp içtiğim bazı çekirdekler şöyle listede.
Filtre için v60 ve otomatik makine kullanıyorum. Ayrıca espresso makinesi de var. Sade ve süt bazlı içecekler içiyorum. Çoğu zaman hepsi için ayrı kavurum profillerinde çekirdek alıyorum.
-
Listede bir sürü kahve var. :) Tchibo Brazil Mild ve Guetemala çekirdekleri var. Brazil Mild'i daha çok sevdim, daha yumuşak içimi var.
Sizin önerdiğiniz liste içerisinde işte budur diyip önereceğiniz ilk 3 varsa alabilir miyim?
Sözen el değirmeni kullanıyorum. Filtre kahve makinesi ile demliyorum.
-
Listedeki kahvelerden meyveli notalarını net veren yumuşak içimi ve asiditesi düzgün olarak tanımlayabileceğimiz ;
Celsius Adado
Null Worka
Montag Idido
Bu çekirdekleri deneyebilirsiniz.
Bunlar dışında
Coffeerem Burundi Matraco G1
Montag Colombia Tropic Punch
Petra Bensa Diima
Bunlar da hoş kahveler.
-
Bende geçen haftaki kampanyadan aldım kahve cidden beklentimin üstünde, filtre ile denedim, cold brew yaptım müthiş müthiş bir tadı var :)
-
Çok kötü bu kahve. Şirketler için üretilmiş, düşük kaliteli.
-
Çok teşekkürler.
-
Hocam bu kahveleri nereden alıyorsunuz link verebilirseniz birde bunları hakkıyla yapabilecegim alet edavat nedir yani ne önerirsiniz french pres olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer61 -- 7 Ocak 2021; 20:12:56 > -
Merhaba.
İlk yazılan kısımlar kahvecilerin isimleri. Hepsinin online satış kanalları var hocam gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Bilinen tanınan kavurucular hepsi. Coffea Circulor ve Muttley Jack yurtdışı sadece.
Alet edevat olarak plastik v60, tartı ve öğütücü alabilirsiniz.
French press ile kahve biraz daha yağlı ve tortulu olur. Düzgün kahve yakalamak zor oluyor. Azıcık sıcak su kullansanız ya da ince öğütüm ile anında acılaşıyor.
Ben ayda 1 kere falan can sıkıntısına french press ile demliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X