Şimdi Ara

°°°TCHIBO'nun İKİTELLİ DEPOSİTE VE OLİVYUM OUTLET MAĞAZALARINDA BİNDİRİMSİZ %50 İNDİRİM VAR°°°

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.504
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün ikitelli deposite alışveriş merkezine gittim.dolanırken tchibo mağazasının içerisi bayağı kalabalıktı.bir bakayım dedim.millet mallara saldırıyordu.market arabalarını kapan ağzına kadar doldurmuş kasada kuyruk bekliyor.fiyatlar gerçekten %50 indirimli.tabi bindirmeden.yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.%90 ihtimalle birşeyler almadan çıkmazsınız.gördüm kadarıyla hanımlar için seçenekler baylardan daha fazla.5 kasıma kadar sürecekmiş.her gün eksilen mallar gelecekmiş.satıcı eleman sabahları gelinmesini tavsiye ediyor.akşama doğru malların ya tamamı tükeniyor yada bedeni kalmıyormuş.ben 5 adet bayan tişört 1 bayan deri bot 1 bayan gömlek 1 bayan elbise 2 polar atkı 1 spor çorap 1 mutfak önlüğü 1 mangal ızgara teli 1 bayan pantolon 1 banyo ayak paspası 1 çamaşır torbası aldım.toplam 16 parça 150 TL. tuttu.

• Stok eritiyorlar demek ki. Eğer mallar ve fiyatları, internet sitesindeki gibiyse bu durum gayet normal. Tchibo'nun bindirime ihtiyacı yok. Dandik, kılıfsız bir yastık bile 12 liradan satılıyor. Abuk subuk şeyler dünyanın parası. Bunlara %50 indirim yapsan anca piyasa fiyatı olur :)

Gitmeyenin bir şey kaçırmayacağı belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Bırakın artık bu ayakları. Korkmayın magza sahibi ya da çalışanı olduğunuzu söylerseniz, fiyatlar gerçekten iyiyse kimsenin umrunda olmaz kimliğiniz. Bu yaptıgınız şey aynı şu tv deki sözde halktan vatandaş kullanıp ürünün tanıtıldıgı saçma salak reklamlar gibi oluyor.
    Kısacası yemiyoruz hacım.

Yaziklar olsun size.insanlar belki faydalanir diye konu açtım.beni oranın çalışanı olmakla itham edyorsunuz.vallahi tchibo çalışanı falan değilim.
  • kahvelerde indirim varmı
  • Unuttum onu yazmayı.kahve ürünleri kampanyaya dahil değilmiş.
  • Ya ne saçma yorum yapanlar var. Konuyu açan tchibo'nun çalışanı olsa ne olcak? sanki gidip ordan alışveriş yapsanız onun cebine mi kalcak? cebine kalması için tchibonun sahibi olması lazım! inanmak size kalmış. bilip bilmeden niye insanları suçluyorsunuz ki?
  • Bu arada 2300 mah 4
    adet kalem pil ve 4 lü şarj cihazı 13 tl. ye düşmùştù.stok kalmadığından alamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

Ya ne saçma yorum yapanlar var. Konuyu açan tchibo'nun çalışanı olsa ne olcak? sanki gidip ordan alışveriş yapsanız onun cebine mi kalcak? cebine kalması için tchibonun sahibi olması lazım! inanmak size kalmış. bilip bilmeden niye insanları suçluyorsunuz ki?

Acaba okuduğunuzu anlayabiliyormusunuz emin değilim.
    O silinen ama alıntı yaptığınız mesajı bir daha okuyun bakalım.
    Mağaza çalışanı olup olmaması benim de umrumda değil fiyatlar iyiyse kimliğini kimse önemsemez alır zaten dememişmiyim orada ?
    önce okuduğunuzu anlayın, ondan sonra insanlara yargılayın.
    Bu söylediklerim hepiniz için geçerli.

" Bırakın bu ayakları "ne demek ! Böyle seviyesiz usluplarala fırsat paylaşanları, fırsatı paylaştığı için bin pişman edecek mesajlar atmayın. Sen kendi yazdığını anlamamışsın. Zaten o şekilde mesaj atanında kendi mesajını anlamaması çok normal.

• Acaba İndirim sadece 2 şubeye mi özel ? Yoksa bütün mağazalarında var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

quote:

Bırakın artık bu ayakları. Korkmayın magza sahibi ya da çalışanı olduğunuzu söylerseniz, fiyatlar gerçekten iyiyse kimsenin umrunda olmaz kimliğiniz. Bu yaptıgınız şey aynı şu tv deki sözde halktan vatandaş kullanıp ürünün tanıtıldıgı saçma salak reklamlar gibi oluyor.
    Kısacası yemiyoruz hacım.

Yaziklar olsun size.insanlar belki faydalanir diye konu açtım.beni oranın çalışanı olmakla itham edyorsunuz.vallahi tchibo çalışanı falan değilim.

aynen dediğiniz gibi,ne biçim insanlar var,
    adama don lazım olsa,fiyatı da iyi olsa,senın magaza çalışanı olup olmadığına bakmaz gider alır donsuz herif
    ama işine gelmeyen bi ürün olsa hemen laf atmaya başlar,
    madem reklam görmek istemiyon,o zaman sıcak fırsatlara girme

• Tchibo'nun sattığı ürünleri mahmutpaşa mallarıyla bir tutarsan fiyatlar tabi yüksek gelir.MH kalitesi açısından ödül almış bir firma ve müşterisi çok olan bir mağaza.
    Başlığı açan arkadaşa teşekkürler her nekadar faydalanamasakta.Gidip bir bakmak lazım diğer mağazalarına, internette kısıtlı ürünlerde %40 indirim var. işe yarayanları millet anında tüketiyor zaten. 2 adet raf alayım dedim oda bitmiş.
  • 200 liralık espresso aleti 100 oluyorsa giderim. atlet don için gidilmez gerek yok
  • ikitelli deposito mağazasında ele gelir pek bişey bulamadım erkek giyim üzerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnykdm

ikitelli deposito mağazasında ele gelir pek bişey bulamadım erkek giyim üzerine.

doğrudur.daha çok bayan giyim eşyası ağırlıklı.
    bu arada tekrar hatırlatalım kahve ve ekipmanları kampanyaya dahil değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eoraptor95

Acaba İndirim sadece 2 şubeye mi özel ? Yoksa bütün mağazalarında var mı?

ordaki eleman sadece bu iki mağazaya özel dedi.zannedersem bu iki mağaza outlet tarzı,yani en son çıkan ürünler yok.
  • quote:

quote:

ordaki eleman sadece bu iki mağazaya özel dedi.zannedersem bu iki mağaza outlet tarzı,yani en son çıkan ürünler yok.

Hortlatalim konuyu. Bir hafta gecmis son mesajdan bu yana. Arada dun, bugun falan ugrayan oldu mu. Nasil durumlar, olivyuma gitsek mesela, kayak giysisi, erkek, kadin, cocuk neler bulunabilir? Baska neler var mesela? Bir ara bisiklet satmislardi mesela, bu 2 magazada indirimde var midir o da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

quote:

Hortlatalim konuyu. Bir hafta gecmis son mesajdan bu yana. Arada dun, bugun falan ugrayan oldu mu. Nasil durumlar, olivyuma gitsek mesela, kayak giysisi, erkek, kadin, cocuk neler bulunabilir? Baska neler var mesela? Bir ara bisiklet satmislardi mesela, bu 2 magazada indirimde var midir o da?

ben ikitelli depositede ki yerine gittim.bisiklet falan yoktu.fakat kayak giysileri vardı.genelde bayan giyimi üzerine daha fazla çeşit var.ben 2-3 gün önce gittiğimde bornoz vardı 21 tl idi aldım.

• bende 9.5 tl ye üç adet çocuk tişörtü aldım.
  • tchibo ürünlerine kalitesiz diyen daha önce tchibo kullanmamıştır. istisna sorunlu ürünler olabilir yanlız bu durumdada mağaza çalışanları müşteri hizmetleri 10 numara hizmet veriyor, özellikle mağazadaki personelin ilgi alakası bence 10 numara.

temaların olduğu gün bazı ürünler ucuz bazı ürünler ise piyasa fiyatı olabiliyor yanlız piyasa fiyatı olan ürünlerde piyasadaki kalitesiz ürünlerden değil,
    özellikle kış temaları harika.uygun fiyatlı mont yelek vs bulursanız kaçırmayın çok sıcak tutuyor,

tchibo kahve makinesini kesinlikle öneririm, ben kampanyadan tanesini 132 tl ye almıştım, misafirleriniz kesinlikle kahveyi nasıl yaptığınızı soracaktır.
  • ikitelliden başka hangi mağazada indirim var?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.