Şimdi Ara

Tchibo Fırsatları....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşçilik ve malzeme olarak beğenerek aldım ve kullanıyorum. İhtiyacı olanların göz atmasında fayda var. Cüzdanla ilgili tek şikayetim bozuk para konan yerdeki çıt çıtın cüzdan kalınlığını arttırmasıdır. Tchibo fiyatı 19.95 TL Şöyle güzel bir cüzdan alayım dediğinizde en makul fiyat 40-50 TL olduğundan sıcak bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
     Tchibo Fırsatları....

Ürün Özellikleri:
    Üstün kaliteli deriden. Düzenli iç bölmeler: 1 bozuk para, kağıt para ve fileli bölme, 6 kredi kartlık ve 4 normal kart bölmesi sayesinde çok kullanışlı. Siyah renkte. Yaklaşık 10 x 13 cm.

Tchibo Deri Cüzdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zato1 -- 17 Ekim 2009; 17:54:45 >

• deri gerçek deri mi,bilgisi olan var mı?bir de kargo ücreti ortalama ne kadar acaba?fırsatı haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • Gerçek deri, ben Ankara Gordiondan elden aldım. Sitesinde kargo ücreti 3.54 TL yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zato1 -- 17 Ekim 2009; 14:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

Gerçek deri, ben Ankara Gordiondan elden aldım. Kargo ücreti nedir bilmiyorum maalesef.

az önce denemek için sepete attım,kargo 3,54 tl olarak gözüküyor.tekrar teşekkürler...
  • OdeN ben de gordiondan aldım aynı cüzdandan gerçekten çok başarılı birde orada deri mont vardı 100 küsür TL idi fiyatı o da uygun cok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nino

OdeN ben de gordiondan aldım aynı cüzdandan gerçekten çok başarılı birde orada deri mont vardı 100 küsür TL idi fiyatı o da uygun cok

Haklısın oda çok güzeldi. Aslında başlığı tchibo fırsatları olarak değiştirmek lazım çok ilginç ve uygun fiyatlı ürünler var. Mesela gizli bölmeli deri kemer de almayı düşünüyordum. Çok seyahat etmediğimden almadım. Piknikçiler için çok işlevli alet de güzel görünüyor.
     Tchibo Fırsatları....

Taşıma Bölmeli Kemer
    19.95 TL

Tchibo Fırsatları....

Çok İşlevli Alet
    26.95 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: nino

OdeN ben de gordiondan aldım aynı cüzdandan gerçekten çok başarılı birde orada deri mont vardı 100 küsür TL idi fiyatı o da uygun cok

100 tl 'ye gerçek deri olduğuna %100 eminmisiniz? sordunuz mu veya üzerinde gerçek deri etiketi var mıydı?
    o fiyat civarindaki tüm montlar suni deri oluyor çünkü. ancak üretici firmalar, derimod-kırcılar vb. sezon sonunda 300 civarina satiyorlar kalan tek tük bedenleri.
    cüzdan firsati iyiymiş arkadaşlar, dikişleri sağlam duruyor ve çok şık.
    hemen aliyorum bir tane, tabi sitedeki gerçek deri amblemine güvenerek.
  • İlgilenen arkadaşlar Boyner Outletlerde deri cüzdanlar ve kartvizitliklerde de indirim mevcut. 15 TL - 20 TL arası fiyatlar.
    Örn. Boyner Outlet Deposite.
  • Bende de var bu cüzdandan, gerçekten kaliteli. Daha önce de erkek kozmetik çantası gibi bir şey almıştım, yolculuklarda parfüm deodorant diş macunu vs. gibi şeylerin valizin içine akmasını önlüyor ve yine gerçek deri çok şık. Onuda 18tl gibi bir fiyata almıştım şaka gibi. Ama ceket, mont, pardesü alacaksanız mutlaka önce deneyin çünkü bedenleri veya kalıpları çok alakasız oluyor genellikle
  • Çocukları için ayakkabı ihtiyacı olanlar şu ayakkabıyı görmeden alışveriş yapmasınlar. Benim çocuklar için maalesef numarası büyük. İşçilik ve malzeme kalitesi harika. Bu fiyata bu ayakkabı olacak şey değil. Aklıma gelmişken yazayım dedim.
     Tchibo Fırsatları....

Kahverengi Bot 39.95 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

Cüzdanla ilgili tek şikayetim bozuk para konan yerdeki çıt çıtın cüzdan kalınlığını arttırmasıdır.

Aynı zamanda o çıtçıt cüzdanın üzerine oturdukça kredi kartları, fotoğraf vs yakınında ne varsa harcıyor, izini bırakıyor.. O yüzden bence büyük bir şikayet.. Başıma geldiği için bilirim, cüzdan seçerken ilk şartım asla çıtçıtlı olmamasıdır.
  • Sn. Oden ve diğer fırsatları paylaşan arkadaşlara teşekkürler

Bu kahveyi alırsanız kargo bedava :http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=8B7447BE3AB049D8A25216A4D7A56B6A1961135&PPAGE=132915&PTS=69900.058000000&EXT_RUN_PAR_1=masterpage_kampanya.html&EXT_RUN_PAR_2=88933&EXT_RUN_PAR_3=&EXT_RUN_PAR_4=&EXT_RUN_PAR_5=

100 Gr. Kahve 5,25 TL'ye geliyor, denemek isteyenler için.

Bir de şu var ; "Ayrıca 5 Ekim’den itibaren Tchibo.com.tr’den yapacağınız tüm alışverişlerinizde Barilla “Dolce Vita” ve “Kaliteli Makarnayı Pişirme ve Anlama” kitapları hediye! " *Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Saygılar

• Tchibo ürünleri gerçekten çok kaliteli
    Temalarını düzenli olarak takip ederim.
    Size de tavsiye ederim.
  • Tchibo'nun sitesine girdiğimde bir forumdaşımıza ait E-posta adresiyle karşılaşıyorum (Üye giriş ekranında), kullandığım tarayıcı Firefox. Bu tip sorunları hala çözememişler...

Kullanıcı adı m..... ile başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HızırBey

Sn. Oden ve diğer fırsatları paylaşan arkadaşlara teşekkürler

Bu kahveyi alırsanız kargo bedava :http://www.tchibo.com.tr/pls/plantum/PL_ECOM.EC_INDEX?PSID=8B7447BE3AB049D8A25216A4D7A56B6A1961135&PPAGE=132915&PTS=69900.058000000&EXT_RUN_PAR_1=masterpage_kampanya.html&EXT_RUN_PAR_2=88933&EXT_RUN_PAR_3=&EXT_RUN_PAR_4=&EXT_RUN_PAR_5=

100 Gr. Kahve 5,25 TL'ye geliyor, denemek isteyenler için.

Bir de şu var ; "Ayrıca 5 Ekim’den itibaren Tchibo.com.tr’den yapacağınız tüm alışverişlerinizde Barilla “Dolce Vita” ve “Kaliteli Makarnayı Pişirme ve Anlama” kitapları hediye! " *Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Saygılar

f,yatı 8,75 oolarak gözüküyor. kargo bedava dediğniiz 3,5 lira düştüken sonera mı 5,25 e geliyor diyorsunuz anlamadım. bi de kargo vbedava olduğu nerde yazıyor

• şimdi linkine baktım bu kahveyle birlikrte başka bir üerün daha alınca krgo bedavaymış
  • Öncelikel konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
    Ama bu kadar uyuz bir site görmedim. Siparişimi tamamlayana kadar göbeğim çatladı. İkide bir tekrar giriş yapmanızı istiyor, acayip sinir bozucu.
  • deri cüzdandan 1 adet sipariş verdim ödemeyi de yaptım. bakalım nezaman gelicek. teşekkürler paylaşan arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HızırBey

Tchibo'nun sitesine girdiğimde bir forumdaşımıza ait E-posta adresiyle karşılaşıyorum (Üye giriş ekranında), kullandığım tarayıcı Firefox. Bu tip sorunları hala çözememişler...

Kullanıcı adı m..... ile başlıyor

ben değilim inş:)
  • internet sitesinden bir kez alışveriş yaptım, çok gecikmeden geldi ama, genellikle gözümle görmeden, denemeden almayı düşünmem, çünkü dediğim gibi bedenleri veya kalitesi üründen ürüne fark edebiliyor. o haftanın temasını kaçırmadıysanız, direk mağazadan almakta fayda var, eski temaları siteden edinebilmek yinede güzel tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.