Şimdi Ara

Tcell'de Tek Hat İki Kart Nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurumsal Tcell hattım var. Yoğun olarak internet için kullanıyorum ama internet için kullandığım telefonla konuşmak vs pratik değil.

İstiyorum ki hat tek olsun ama SIM kart 2 tane olsun.
    1 nolu cihazdaki simle GPRS'i kullanayım.
    2 nolu cihazdakiyle telefon konuşmalarını yapayım.

Her iki telefon da daima yanımda olacak.

Tcell'in sitesinde herhangi bir bilgi bulamadım. Link vs verebilirsiniz veya yol gösterin akıl verin kopyalattırıyım mı ne yapmalı?

Teşekkürler

• eşcell sistemi var fakat bu sistemde 2 simkartı da aynı anda kullanamazsın.
    bu yontem daha cok araçtelefonlarında kullanılıyor.

ilk önce hangi simkartı takarsan o kart calısır, diğer simkartı açsan bile sinyal alamazsın.

interneti nerde kullanıyorsunuz ? onu belirtirsen farklı çözümler önerebilirim
  • Turkcell connect card denilen şey zaten bu işe yarıyor...

Bir hatla iki sim kullanamazsın
  • Interneti tel üzerinde mobil bir yazılım var onunla merkeze veri göndermek için kullanıyoruz. Şu an tüm gün ayrı bir telefonda kartı kullanıp akşam asıl telefona takıp bağlanıyorum ama tak çıkar olmasım istiyorum.
  • İstediğim bir çözüm olmayacak belki ama,

İki ayrı hat kullanman daha iyi olur sanırım.

Hiç bir problemle uğraşmadan sorunu halletmiş olursun. Ama dediğim gibi, senin istediğin bir çözüm değil.
  • benim kuzende 'de vardı 2 sat 2 farklı numra aralarında konuşmak bedava yönlendiriyoordu birbirine numaralarını 4harfli operatöre taşıyınca ayrıldılar birbirlerinden
  • bunu bende yapmak istiyorum ama connect kart 250 lira.mecburen telefon takmak zorundayız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.