Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
472.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ya oydu şafak bey çünkü admalara kulak misafiri oldum zaten adamlar takım elbiseli filandı adamlara kulak misafiri oldum makinist diyodu bilmemne rampasını bu makineyle çıkcam falan
  • e43000 liklerde çekiyo çekmiyo değil ama 54500 düyani pek rastlanmıyo aada bir görüyorum yük trenlerinin çoğu dizel zaten çou %90
  • Şafak bey istediğiniz render görüntüsü...

TCDD tren similatörü
  • arkadaşım o elindeki 8 000 valla ben 14050yi boyayarak yaptım tarık abi pc res attı o yüzden düştüm mavi bitior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 17 Ağustos 2006; 15:23:00 >
  • de24 gelior 1 saat sonra

ARKADAŞLAR RENGİ BİRAZ DAHA KOYULAŞTIRAYIMMI?

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 17 Ağustos 2006; 15:24:23 >
  • evet cok güzel olmuş önrenkleri harika olmuş ama plaketleri degiştirsende daha iyi olmazmı tcddelisi birde eger de2400 yapacaksan ikincisi biraz koyu olursa daha iyi olur resimdeki koyulum tonu cok güzel
  • ben e430042 i revize etmeye çalışıyorum fakat biliyorsunuz yeni halinde plaket yok boyayla numara ve Ay-Yılldız lı bayrak konmuştur nasıl yapabilirim ?
  • işte bitti plakete bakın de24000 süper oldu şimdi e52500e geçiorum ordanda e43015e

TCDD tren similatörü
  • TCDDelisi gerçekten spr olmuş
  • tşkler e52500 yolda ardındadda e43015 revize
  • arkadaşlar bu adreste de şafak bey in dediği programlar ve ekstradan bir kaç program daha var

http://www.3dtrains.com/downloads/utilities.shtml
  • arkadaşlar işte de24361 arkadaşlar eskiden tamponu Ovalmiş ama bu resimde oval değil o yüzden 24 361 adını verdim yani resimdeki ile render plakaraları aynı tamponlarıda aynı

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 17 Ağustos 2006; 19:43:11 >
  • tcdd delisi kardeş ellerine sağlık çok güzel olmuş de24000
  • tcddelisi emeğine sağlık gzl olmuş
  • caner kardeş gerçekden cok süper olmuş eline saglık ...
  • E43039 bitmek üzere biraz daha çalışma istiyor alt ve üst renklerde uyumsuzluk en önemlisi yazılar biraz daha uğraş istiyor

TCDD tren similatörü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manevracı 24

E43039 bitmek üzere biraz daha çalışma istiyor alt ve üst renklerde uyumsuzluk en önemlisi yazılar biraz daha uğraş istiyor

TCDD tren similatörü

güzel olmuş
  • süper olmuş bende de24000 ni bitirip e43 bine geçicem036 serisine ordanda koncarın rotuşlarını atıcam
  • şu duman efektleri düzeltilemiyomu çok kötü :D
  • Şafak Bey programlar için verdiğiniz adreslerden dolayı teşekkür ederim. Bende artık msts ekibine yararlı olmaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.