Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 16 Ağustos 2006; 19:13:15 >
  • makinist bu çalışmaz çünkü sende con dosyası oldu için cukurova.con dosyası istiyor yani yaptığım expresin consits dosyasını?
  • sen indirip yükledinmi
  • evet bu dosyayı atıcaksın hemen paylasa

C:\Program Files\Microsoft Games\Microsoft Train Simulator\Trains\Consits\cukurovamavi.con
  • arkadaşlar dedigim gibi bu activite nin dogru çalışması için vol 3.0 trenlerin ve vagonların üzerlerinde degişiklik yapılmaması gerekir.
  • Makinist Onla Alakalı Değil O Dosyayı Atmazsan Asla Ve Katiyen Çalışmaz!Bizler Activite Yapmadığımız İçin ve O Adda bir Tren Yapmadığımız İçin Olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 16 Ağustos 2006; 19:24:09 >
  • tcddelisi sende cukurova mavi tren varmı
  • Ya Bu cukurovamavi tren adını sen vermedinmi activiteyi yaparken yani vagonu lokoyu ekledikten sonra nameyi sen yazmadınmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 16 Ağustos 2006; 19:26:33 >
  • şimdi sevgili arkadaşlar bakınız tekrar ediyorum şafak beyin gönderdigi vol 3.0 cd içindeki setup kurulup train simulator içine yüklenmeli manevracı kardeş sende vol 3.0 var dedigim şekilde yapıp bize bilgi ver.
  • tcddelisi vol 3 bu tren adlarının hepsi mevcut vol 3 sende yoksa calışmaz ben yükleyecegim deneyelim bakalım
    vol 3 yükleyince lokomotiv modelini seciyorsunuz ikinci kısımdada hazırlanmış tren isimleri var cukurova mavi fırat express yada yük treni gibi bunlar sende yok calışmaz vol 3 olanar denesin arkadaşlar...
  • tmm manevracı yapsın bekliyelim?
  • arkadaşlar oyunu yeni yüklüorum brz sonra size bilgi vericem
  • Link:

http://www.h e m e n p a y l a s.com/download/1383950/TRAIN_SIMULATOR.rar.html Aralarda Boşluk Yok Siliceksiniz O Boşlukları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 16 Ağustos 2006; 19:45:03 >
  • elien saglıkk cetin kardeş bende vol 3 vardı ama malum başına talihsiz bir kaza geldii o yüzden cd siz kaldım şafak bey gönderecek o gelene kadar dosyayı saklıyacagım inan cok sabırsızca bekliyorum....
  • birşey degil tarık bey ama activitem calıştımı acaba merak ettim.
  • ben deneyemedim daha cetin kardeş inşallah cuma denerim bende manevracıyı bekliyordum haber verecekdi ama
  • ŞAFAK BEY De24000 serisi bildiğinz gibi eskiden maviydi bende resmi mavi dizayna çevirdim ama elimde program olmadığı için oyundaki de24 işte de24a de24b de24c olan dosyalarda şifreli olduğu için bu hale şuanda getiremiyorum ama bu şekilde olucak eğer programlar gelebilirse hemen de24000mavi versiyonunu tamamlayabiliriz?İsterseniz Resimi Ana Şeklinde sansürsüz size e-posta ile atabilirim

SANSÜR NEDENİ;BU LOKONUN DİZAYNI ÜRETİMİ ŞAFAK BEYE AİT OLDUĞU İÇİN SANSÜRLENMİŞTİR

TCDD tren similatörü

TCDD tren similatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCDDelisi -- 16 Ağustos 2006; 20:27:05 >

• makinist kardeş yapamadım ben bunu hangi klasör içine yükleyecem bunuda yazarsan hemen halledicem kusura bakmayın
  • rar daki dosyayı masaüstüne ac train simulator diye bir dosya olacak bu dosyanın içindekilerini program files da microsoft games train simulator route USA 1 bul içine gir dosyanın içindekilerini yapıştır hepsine evet de sonra oyuna gir northeast corridor olan yere gir orda sag tarafta CUKUROVA MAVİ TREN olacak onu sec oyuna gir bana cevap ver.
  • dosyaları yükleyince oyuna böyle gir.

TCDD tren similatörü
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.