Şimdi Ara

TCDD 5 yıl tayin isteyememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene dgs ile iyi kötü istanbul içinde bi üniversiteye yerleşicem inşallah . 27 ağustostada kpss önlisans sınavına giricem yeterli puanı alırsamda TCDD sivas teknikerlik istiyorum . Eğitim hakkı engellenemez kanunuyla tayinimi istanbulda eşdeğer bi yere aldırırım diye planlamıştım ancak TCDD şöyle bir açıklama yapmış :

İŞTE TCDD'DEN YAPILAN AÇIKLAMAKPSS-2014/1 YERLEŞTİRMELERİNDE TEŞEBBÜSÜMÜZÜ TERCİH EDECEK ADAYLARA DUYURU

-Teşebbüsümüze yerleştirilen adaylar, atanacakları iş yerinde 5 yıl görev yapmadan nakil talebinde bulunamayacaktır.

-Mühendis (taşra), Tekniker, Puantör (Liman Puantörü) pozisyonlarını tercih edecek adayların, Teşebbüsümüz Sağlık ve Psikoteknik Yönergesinde belirtilen sağlık şartlarını taşımaları gerekmektedir. Bu şartları taşımayan adayların atamaları yapılmayacaktır.

link :http://www.memurlar.net/haber/474069/

sorum şu : eğer sivas tcdd yi kazanırsam hiç bir şekilde tayinimi İstanbula aldıramazmıyım ?

• Kimse okumana engel olmuyor ki. İstifa et, git oku derler adama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Kimse okumana engel olmuyor ki. İstifa et, git oku derler adama.

tayinimi alamıyosam oyle yapıcamda benım sordugum o deıl . eğitim hakkı engellenemez kanunu işe yaramaz durumamı gelmıs oluyo benım ıcın onu soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1618

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Kimse okumana engel olmuyor ki. İstifa et, git oku derler adama.

tayinimi alamıyosam oyle yapıcamda benım sordugum o deıl . eğitim hakkı engellenemez kanunu işe yaramaz durumamı gelmıs oluyo benım ıcın onu soruyorum

Ben derler derken kanuni açıdan okuma hakkının engellenmediğini düşündüğümü belirttim. Yine de bir hukukçuya sormalısın ama bence uygulama anayasal haklarına engel değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.