Şimdi Ara

Tbot Hakkında yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tbot hakkında bilgiye ihtiyacım var.kimi dio bişi olmuyor kimidiyor dc yiyorsun durmadan Bunun gibi bir çok şey yardım edin lutfenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyvehicle -- 4 Ağustos 2008; 11:44:59 >

• Bu Bilgiler Bana da Lazım :)
  • Ben tek bişey söylüyeyim t-bot en hızlı kasan bottur ama çok dc yer kullanan arkadaşım var çocuk bota bırakıp dışarı gidemiyo bazen geliyo her girdiğinde dc veriyo pc başında olurum derseniz t-bot ama yok ben dışarı çıkarım gezerim tozarım arkadaşlarımla derseniz isro bot tavsiye ederim.
  • alakası yok tbotcuyum bilgisayarlarım sadece salı bakımlarında kapanıyor. tbot çok dc yiyo diyen arkadaşlar çift çekirdek ve yüksek özellikli bilgisayarı olanlar, tbot sistemi hızlandırır pc niz zaten hızlı ise ayar yapmanız lazım bunları bilmezsen şehirdeyken hızdan dolayı atar, isrobot bilgisayarı kasar tbot hızlandırır öğrenin şunu artık. siz tbotla kasarken 2 canavar arası isrobotdaki gibi charı dikilir göremezsiniz asla, dc isrobota göre 10 kat belki 20 kat daha az dır ben sadece salı bakımlarında kapatıyorum yetmez mi, ayarlarını yapmayı bilmezsen haliyle verim alamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 4 Ağustos 2008; 12:06:52 >
  • 2 botuda kullandım size şunu söyleyebilirim, Turbo botun ayarları zor ama bir çok detay var örneğin avrupalı charlar için silah değiştirip buff basma özelliği gibi vs.... dediğim gibi turbo botu ayarlamak zor kendi scriptinizi kendiniz yapacaksınız, sro bota göre daha hızlı ve seri kasıyor dc sorunu yok kim dediyse yalan o kadar kullandım ve çok nadir DC yedim.

Srobot kurulumu basit normal ideal bir bot, bot kullanmaya yeni başlıyorsan srobotla başla, srobotun bazen server'ları yoğun oluyor bot kasmıyor yedek serverlara bağlanmanız gerekebiliyor , ama turbo bot asla durmaz sürekli kasar.
  • tbot u kullanabilene en kral bottur. tbotu tek geçerim
  • Önceden Tbot hakkında konu açmıştım istersen oku.
    http://forum.donanimhaber.com/m_23495935/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outlook Hakkında Yardım
    7 yıl önce açıldı
    harita konusunda yardım plsss.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ikisini de kullandım. t-bot'um bitince tekrardan kalan isrobot hesabına devam ettim; ama o da ne? isrobot inanılmaz bir hıza kavuşmuş. artık o eskiden olan canavardan canavara geçerken kısa bi süre beklemeler, buff bastıktan sonra beklemeler tarih olmuş. ben şu son günlerde isrobot'un t-bot'dan daha hızlı kastığına kani oldum, ötesi yok. ayrıca t-bot'da gold falan toplarken herkesin golduna koşuyo maymun, ee etrafta da ağaçlar falan war. takılıp kalıo, sonra düşürdüğünüz goldu- itemi başkası kapıo... t-bot bi daha zor alırım.
  • @Shruikan

yahu ben anlamıorum bazen hani 2 sınıde kullanmamıs olsam neyse ama kardeşim 2 sinide kullandım isro bot beni iilallah ettirdi bir bot bu kadar sorunlu olur her oyuna grişimde skiileri baştan düzenliyorum (unknown skill) bazen ayarlar gelmior lag lı zmn hiç çekilmior skıllere basmıor ve bunlara karşın arkdasım sen t bot kullandına emınmısın
    Tbot a gelince parasını verip de tbot alırsan paranın da hakkını alırsın takır takır kasar dc sorunu falan olmaz herkes bol keseden sıkıyo filtre ayarları cok iyidir ayarları bıras teferruatlıdır ama yaparasın allah akıl vermiş save setting dedinmi olay bıtmıstır o ayarı tekrar yapmana gerek yok zaten boş skill geçmez tıkır tıkır kasar yenılıklerde hıc bıtmez sureklı guncellenen bı bot ( buff olayı falan )
    ben ikisinide kullandım objektif yorumumu yaptım karar sizin

• yahu ben anlamıorum bazen hani 2 sınıde kullanmamıs olsam neyse ama kardeşim 2 sinide kullandım isro bot beni iilallah ettirdi bir bot bu kadar sorunlu olur her oyuna grişimde skiileri baştan düzenliyorum (unknown skill) bazen ayarlar gelmior lag lı zmn hiç çekilmior skıllere basmıor ve bunlara karşın arkdasım sen t bot kullandına emınmısın
    Tbot a gelince parasını verip de tbot alırsan paranın da hakkını alırsın takır takır kasar dc sorunu falan olmaz herkes bol keseden sıkıyo filtre ayarları cok iyidir ayarları bıras teferruatlıdır ama yaparasın allah akıl vermiş save setting dedinmi olay bıtmıstır o ayarı tekrar yapmana gerek yok zaten boş skill geçmez tıkır tıkır kasar yenılıklerde hıc bıtmez sureklı guncellenen bı bot ( buff olayı falan )
    ben ikisinide kullandım objektif yorumumu yaptım karar sizin
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

2 botuda kullandım size şunu söyleyebilirim, Turbo botun ayarları zor ama bir çok detay var örneğin avrupalı charlar için silah değiştirip buff basma özelliği gibi vs.... dediğim gibi turbo botu ayarlamak zor kendi scriptinizi kendiniz yapacaksınız, sro bota göre daha hızlı ve seri kasıyor dc sorunu yok kim dediyse yalan o kadar kullandım ve çok nadir DC yedim.

Srobot kurulumu basit normal ideal bir bot, bot kullanmaya yeni başlıyorsan srobotla başla, srobotun bazen server'ları yoğun oluyor bot kasmıyor yedek serverlara bağlanmanız gerekebiliyor , ama turbo bot asla durmaz sürekli kasar.

silah değiştirip buf basma olayı tbot un neresinde var acaba arkadaşım? ben uzun zamandır kullanıyorum ama ilk defa senden duydum.cahil kalmıyım bana da öğretirmisin?

• Tbot çok mu dc veriyor? Ne diyorsunuz tbot en az dc veren bottur. Dc yerseniz bağlatınız nedeniyle yersiniz. Bırakın 2 gün ellemeyin kasar. Şu anda en seri, en sorunsuz kasan kısacası en iyi bot tbot. Yanlız çift çekirdek işlemci kullanıyorsanız silkroadın tek çekirdekle yürütülmesini ayarlamanız lazım. Yoksa sürekli ??? hatasını verir. Bunu görev yöneticisinden benzeşmeyi ayarla bölümünden ayarlayabilirsiniz.
  • 4ever Pbot
    Gir 8 li eu ptye kas babalar gibi ohhhhhhhhhhhhh...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.