Şimdi Ara

TBF'de script iddiası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunun aslı astarı nedir bilen var mı ?

Ben şu konuda okudum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=120096455

En beğenilen yorumda yazıyor.

Olayı bilen var mı ?

Edit: Oha lan harbi script. Yuh diyorum yuh. Bizde salak gibi ranked maçta scriptçi adamı ticketlıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 4 Eylül 2016; 22:24:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tbf degil bu. Yukselme ligi mi ne. Cevrimici turnuva gibi biseydi yani. Hakem falan oldugunu zannetmiyorum. Herkes evinden falan oynuyormus herhalde.

• Caps naruyla 1v1 girdiği sırada script açmıştır ve naruyu kesmiştir yoksa naru lcs seviyesinde caps denen velet kim
  • wh1teniqqa baba wayenle kitelediği maçta vermillion script açıp maçı kazandırmıştır.Script actıgı kanıtlansada galiba galibiyetleri geçerli sayılmıştı diye hatırlıyorum.
  • Mağara ve Riot dışında herkes farkında scriptin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rezillik! bizde mi açalım yâni? Zaten riot paranin olduğu yerde.bronzum gümüşüm diyen arkadaşlara tavsiyemdir. oyuna para yatır gor bak nasıl plat oluyon. Parayla ustunluk yok deniyor ama karşına gelenler ve senin Takımına gelenler riotun sistemiyle çaktırmadan değişebilir ;). Nerden bu kanıya vardın dersen, ben oyuna para yatirdigim zaman FEEDLEYİNCE bile serilerden rahatlıkla çıktım. Lp bol bol geldi. Yaklaşık bir senedir rp yuklemiyorum. Ve taşıdığım halde 1 haftada 5 kere seriden düştüm. Yorum sizin...

• quote:

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

Caps naruyla 1v1 girdiği sırada script açmıştır ve naruyu kesmiştir yoksa naru lcs seviyesinde caps denen velet kim

• Olay eski bir olay c.ici bir turnuvaydi sessiz sedasiz gecti riot acisindan sanirim klup iliskiyi kesmisti

• quote:

Orijinalden alıntı: sonert26

Rezillik! bizde mi açalım yâni? Zaten riot paranin olduğu yerde.bronzum gümüşüm diyen arkadaşlara tavsiyemdir. oyuna para yatır gor bak nasıl plat oluyon. Parayla ustunluk yok deniyor ama karşına gelenler ve senin Takımına gelenler riotun sistemiyle çaktırmadan değişebilir ;). Nerden bu kanıya vardın dersen, ben oyuna para yatirdigim zaman FEEDLEYİNCE bile serilerden rahatlıkla çıktım. Lp bol bol geldi. Yaklaşık bir senedir rp yuklemiyorum. Ve taşıdığım halde 1 haftada 5 kere seriden düştüm. Yorum sizin...

1 sene boyunca hiç LoL oynamayıp 2 sene boyunca hiç para yatırmayıp LoL e döndüğümde 1 ayda Gümüş5den Plat4 e çıktım sadece Janna oynayarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sonert26 S kullanıcısına yanıt
    ne ağladın be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.