Şimdi Ara

Taze Kahve | Espresso & Filtre - %45 İndirim Sona Erdi, dh45 kodu %25 İndirimli Olarak Devam Ediyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
10
Favori
45.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geldi hocam hiç sorun yok. içtik bile gayet güzel.

yanlız ufak bir tavsiyem olucak. sitede kahve siparişi verirken "Kahve Öğütülüş Biçimi" kısmının otomatik çekirdek olarak gelmesi bir handikap bence.

benim için öyle en azından.2 arkadaş söylemiştik. filtre kahve olarak alıcaklarımızıda çekirdek otomatik olarak kaldığı için kendi içimizde sıkıntı yaşadık.

genede kahve güzel hocam kampaya nezamana kadar devam edicek acaba ?

duruma göre bir sipariş daha verebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Hocam benim siparişlerim ulaştı çok memnun kaldım elinize sağlık, tek sorun siparişimi şans eseri buldum.
    MNG kargo kapıma kadar gelmemiş, site güvenliğine atıp gitmiş kargomu. Ben gelecek diye beklerken şans eseri gözüme takıldı paket güvenlikte. bi baktım benimmiş, 1 gündür orada yatıyormuş. görmesem haberim olmayacak.

siz de kargoya verildiğinde bir email bilgilendirme sistemi yapsanız iyi olacak

teşekkür ederim kolay gelsin
    kampanyaların devamını bekliyoruz. yeni kahvecim siz olacaksınız inşallah fiyat avantajınızı korduğunuz takdirde

Alıntıları Göster
    Hocam selamlar, olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

Kargoya teslim edildikten sonra sistem otomatik bir mail gönderiyor aslında "Siparişiniz Kargoya Teslim Edildi" başlığı ile ve bu mailin içerisinde takip numaranız da yer alıyor ancak spam düşmüş veya gözden kaçırmış olabilirsiniz.

Bu kampanyanın sonunda ufak bir ara vereceğiz, bu sürede mevcut üyelerin yararlanabileceği bir indirim sistemi devam ediyor olacak. Ekim'de yeni kahve çeşitleri ve kampanyalarla tekrar foruma dönüş yapacağız.

Keyifli Forumlar

• Herkese selamlar, mevcut tüm siparişler kargoya teslim edilmiştir. Takip numaraları akşam saatlerinde sisteme girilecektir.
  • Kargocu kargoyu verdiğinde paketten efsane kahve kokusu geliyordu. Heyecanla kahveyi yaptim. İlk Silver Blend'i denedim ve hayal kırıklığına uğradım.

Ben mi yapamadim diye kahveden anlayan kahve manyağı bi arkadasa yaptırdım. Arkadaşimin yorumu "içtiğim en anlamsız kahveydi sanırım."

Tchibonun en ucuz filtre kahveleri bin basar benim şahsi görüşüm.

Yarın balanced blendi deneyeceğim ve memnun kalmazsam çöpe atacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 29 Temmuz 2019; 22:38:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atma bana gönder bende o damak yok zaten fark etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

Kargocu kargoyu verdiğinde paketten efsane kahve kokusu geliyordu. Heyecanla kahveyi yaptim. İlk Silver Blend'i denedim ve hayal kırıklığına uğradım.

Ben mi yapamadim diye kahveden anlayan kahve manyağı bi arkadasa yaptırdım. Arkadaşimin yorumu "içtiğim en anlamsız kahveydi sanırım."

Tchibonun en ucuz filtre kahveleri bin basar benim şahsi görüşüm.

Yarın balanced blendi deneyeceğim ve memnun kalmazsam çöpe atacağım.
    Hocam selamlar; izninizle bir kaç soru sormak istiyorum yanıtlarsanız çok sevinirim. Buradaki yorumları referans alan diğer arkadaşlar için de faydalı olur.

Kahveyi öğütülmüş mü çekirdek olarak mı almıştınız?
    Filtre kahve mi yoksa espresso yapımında mı kullandınız?
    Filtre kahvede kullandıysanız hangi yöntemi tercih ettiniz ve kullandığınız kahve miktarı / su oranı nedir?
    Espresso olarak kullandıysanız kaç gram kahve ile kaç saniye akış süresi elde ettiniz?

Silver Blend'i genellikle filtre için değil espresso için öneriyoruz. İçerisinde bir miktar robusta bulunmakta. Filtre kahvede topraksı bir tat verebilir. Filtre kahve için cafein oranının fazla olması isteniyorsa önerebiliyoruz bu kahveyi.

Balanced Blend ve South America imza kahvelerimizdir. Doğru ölçülerde beğeneceğinizi umuyorum ancak bu platformdan yüzlerce sipariş alıyoruz tabii ki de herkesin damat tadına hitap ediyor olmasını beklemek mümkün değil. Karşılaştırdığınız firma ve firmalar ile kavurmaya yaklaşımımız konusunda ciddi bir fark bulunmakta. İyi veya kötü olarak etiketlemek istemiyorum ancak aynı segmentte kıyaslamamak gerekir diye düşünüyorum.

Sunduğumuz kahvelerin tüketilmesi sonucu karşı tarafın beklentisi karşılanmamışsa olumsuz yorumlara yol açmaktansa ücret iadesi yapmak veya değişim talebi olursa bunu karşılamak bizleri mutlu edecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederim, Keyifli Forumlar

• Kampanyadan ilk defa bu etapta alışveriş yapanlar için ek bir bilgilendirme yapmak isterim;

Kampanyayı sonlandırdıktan sonra 1 hafta içerisinde alışveriş yapan herkese doğrudan adına yazılmış özel bir mail gönderiyor ve sürecin takibini yapıyoruz. Bu mailde; ürünler zamanında ve eksiksiz ulaştı mı? Ürünlerden memnun kaldınız mı? Beklentinizi karşıladı mı? gibi sorular yöneltiyoruz. Gelen olumlu/olumsuz tüm yorumları değerlendirip dönüş yapıyoruz. Olumsuz deneyimler için çözüm önerileri sunuyoruz.

Olumlu-olumsuz yorumlarınız ile gelişim sürecimize destekte bulunan herkese ayrıca teşekkür ederim. Keyifli Alışverişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Hocam selamlar; izninizle bir kaç soru sormak istiyorum yanıtlarsanız çok sevinirim. Buradaki yorumları referans alan diğer arkadaşlar için de faydalı olur.

Kahveyi öğütülmüş mü çekirdek olarak mı almıştınız?
    Filtre kahve mi yoksa espresso yapımında mı kullandınız?
    Filtre kahvede kullandıysanız hangi yöntemi tercih ettiniz ve kullandığınız kahve miktarı / su oranı nedir?
    Espresso olarak kullandıysanız kaç gram kahve ile kaç saniye akış süresi elde ettiniz?

Silver Blend'i genellikle filtre için değil espresso için öneriyoruz. İçerisinde bir miktar robusta bulunmakta. Filtre kahvede topraksı bir tat verebilir. Filtre kahve için cafein oranının fazla olması isteniyorsa önerebiliyoruz bu kahveyi.

Balanced Blend ve South America imza kahvelerimizdir. Doğru ölçülerde beğeneceğinizi umuyorum ancak bu platformdan yüzlerce sipariş alıyoruz tabii ki de herkesin damat tadına hitap ediyor olmasını beklemek mümkün değil. Karşılaştırdığınız firma ve firmalar ile kavurmaya yaklaşımımız konusunda ciddi bir fark bulunmakta. İyi veya kötü olarak etiketlemek istemiyorum ancak aynı segmentte kıyaslamamak gerekir diye düşünüyorum.

Sunduğumuz kahvelerin tüketilmesi sonucu karşı tarafın beklentisi karşılanmamışsa olumsuz yorumlara yol açmaktansa ücret iadesi yapmak veya değişim talebi olursa bunu karşılamak bizleri mutlu edecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederim, Keyifli Forumlar

Alıntıları Göster
    Öğütülmüş olarak(french press) aldım.
    French presste, daha önce diğer kahvelerde yaptığım gibi 2 tatlı kaşığına 1 bardak şeklinde hazırladım.
    İçtiğimde cidden kahve tadı yoktu. Bildiğin hafif acılı şu iciyormus gibi geldi.
    Kendi hazirlamamda sıkıntı olduğunu düşündüm. Olculeri tutturamadim dedim kendi kendime.
    Arkadaşa yaptirirken de biraz fazla koymasını söyledim. 1 bardak için 3 tatlı kaşığından fazla koydu.
    Yine aynı şekilde sonuç aldık.
    Sıcak, acı bir su. Kahve aroması çok çok düşük geldi.
    Durum bundan ibaret hocam.

İade için ugrasamayacagim sanırım. Kargoya cumartesi gidebilme şansım oluyor ve o zamana kadar bayatlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 30 Temmuz 2019; 8:3:29 >

• Tadım paketinden Silver Blendi filtre olarak yaptım, bana çok hafif geldi beğenmedim ama eşim hafif sevdiği için özellikle aromasını beğendi. Normalde tek şekerli içer, silver blendi şeker kullanmadan içti. Diğerler paketleri de denedikçe yorum yaparım. Bu arada paketlemeyi çok beğendim emeğinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Hocam tam güncelledim siz yazmışsınız. :)

Alıntıları Göster
    Hocam hala siparis veremedim yogunluktan vakit bulamadim.
    Tadim paketi 2 stogu guncellenecek mi?

3 setten siparis verecegim

Tadim paketi - 1
    Tadim paketi - 2

Ve digerinde karasinizim

3x100Gr. Medium Segment Harman

Veya

4x100Gr. Fiyat/Performans Harman

Bu ikisinden hangisini öneririsiniz?

pour over kahve v60 yöntemi ile kahveyi tüketiyorum

Ve siparis veririken hangi ögütme secenegini secmeliyim?
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

Öğütülmüş olarak(french press) aldım.
    French presste, daha önce diğer kahvelerde yaptığım gibi 2 tatlı kaşığına 1 bardak şeklinde hazırladım.
    İçtiğimde cidden kahve tadı yoktu. Bildiğin hafif acılı şu iciyormus gibi geldi.
    Kendi hazirlamamda sıkıntı olduğunu düşündüm. Olculeri tutturamadim dedim kendi kendime.
    Arkadaşa yaptirirken de biraz fazla koymasını söyledim. 1 bardak için 3 tatlı kaşığından fazla koydu.
    Yine aynı şekilde sonuç aldık.
    Sıcak, acı bir su. Kahve aroması çok çok düşük geldi.
    Durum bundan ibaret hocam.

İade için ugrasamayacagim sanırım. Kargoya cumartesi gidebilme şansım oluyor ve o zamana kadar bayatlar sanırım.

Alıntıları Göster
    Hocam tekrardan selamlar;

Yanılma ihtimalimin de olabileceğini kabul ederek sanırım sorunun kaynaklanma sebebini anladım.

Size önermemiz gereken harmanlarımız; Intense Arabic ve Dark Cream gibi koyu kavurma profiline sahip karışımlarımız aslında. Balanced Blend ise içeriğindeki %30 koyu kavrulmuş kahve oranı ile bunların arkasından 3. sırada gelir.

Örnek verdiğiniz marka ve muadillerinin tamamı ekstra koyu kavurma profiline sahiplerdir ve bunları tükettiğinizde yoğun bir tat elde edersiniz. Biz kahvelerimizin çoğunda açık/light kavrum tercih ettiğimiz için kahve oranını arttırdığınızda bile istediğiniz yoğunlukta bir tat alamama gibi bir sonuçla karşılaşmış olmalısınız. Acılık ise içerisindeki robusta karışımından kaynaklanır.

Bunlardan bağımsız olarak; demleme işleminde gramaj ve süreye dikkat etmenizi öneririm. 16 gram suya 1 gram kahve denk gelecek şekilde demleme yapabilirsiniz. Süre 2,5-3 dk arası, kullandığınız su ise 94 derece civarı olursa çok daha başarılı ve tekrarlanabilir bir sonuç elde edersiniz. Kahvenizi çekirdek satın alıp, porsiyonluk olarak kendiniz öğütürseniz de kahve keyfinizi bir üst seviyeye taşımanıza yardımcı olacaktır.

İsterseniz özelden iletişime geçebilirsiniz, isterseniz önümüzdeki günlerde tarafınıza gönderilecek memnuniyet geri bildirimi mailini yanıtlayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi edinerek damak tadınıza uygun kahveleri tarafınıza ulaştırmak isterim.

Anlayışınız için teşekkür ederim. Keyifli Forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Hocam hala siparis veremedim yogunluktan vakit bulamadim.
    Tadim paketi 2 stogu guncellenecek mi?

3 setten siparis verecegim

Tadim paketi - 1
    Tadim paketi - 2

Ve digerinde karasinizim

3x100Gr. Medium Segment Harman

Veya

4x100Gr. Fiyat/Performans Harman

Bu ikisinden hangisini öneririsiniz?

pour over kahve v60 yöntemi ile kahveyi tüketiyorum

Ve siparis veririken hangi ögütme secenegini secmeliyim?
    Tesekkurler

Alıntıları Göster
    v60 için kesinlikle Medium Segment Tadım paketini öneririm. Öğütme biçimi olarak Filtre seçip müşteri notu kısmında v60 ile demleyeceğinizi belirtirseniz öğütme derecesini istediğiniz gibi ayarlarız.

*Güney America Tadım Paketlerinin 1 ve 2'si şu an stoklarda aktif.

Keyifli Alışverişler.

• Bu gün 15:30' kadar gelen tüm siparişler kargoya teslim edilmiş ve takip numaraları sisteme girilmiştir.
  • Konuyla alakasız olacak ama bir şey sormam gerekiyor bir arkadaşım sicilyadan espresso çekirdeği getirmiş ama bende filtre kahve makinası var :) filtre kahve gibi çekilir mi bu çekirdekler?
  • chemex de kullanmak üzere muadil filtre bilen var mı ?
    migrosta satılan 2 numara filtrelerden aldım (
    www.hepsiburada.com
    Coffee Time 1X2 Kahve Filtre Kağıdı 100'Lü Paket Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/coffee-time-1x2-kahve-filtre-kagidi-100-lu-paket-p-HBV000003AA2X
    ), 30 saniyede boşalıp alta akıyor su. nerde hata yapıyorum, kağıt uygun değil sanırım. 2 kat mı koysam

• westbloode W kullanıcısına yanıt
    çekilir ama tadı biraz daha acı olabilir filtre kavrumuna göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westbloode

Konuyla alakasız olacak ama bir şey sormam gerekiyor bir arkadaşım sicilyadan espresso çekirdeği getirmiş ama bende filtre kahve makinası var :) filtre kahve gibi çekilir mi bu çekirdekler?
    Hocam selamlar, filtre kahveye uygun çekilir. Genelde espresso profili filtreye göre daha koyu olur. Elinizdeki çekirdekleri uygun bir ambalajda muhafaza edip kısa sürede tüketebileceğiniz kadar parça parça öğüttürmekte fayda var.
  • Bu gün 16:00'ya kadar gelen tüm siparişler kargoya teslim edilmiş ve takip numaraları sisteme girilmiştir.
  • egurme kullanıcısına yanıt
    Bursada öğütecek bir yer bulursam süper olacak ama herkes aroması değişir diye çekmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 farklı tadım paketinden sipariş verdim. Firmanın tecrübesi, müşteriye yaklaşımı güven veriyor, kahvelerin de güzel olacağını düşünüyorum.

Çekirdek olarak aldım. Sözen değirmen, delonghi öğütücü'de vs öğütüp, farklı demleme yöntemleriyle(french press, makine, kapsül, clover) test edeceğim. Tecrübe ettikçe paylaşırım. Tabii herkesin damak tadı farklı o yüzden daha genel yorumlar yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.