Şimdi Ara

TAYYIP ERDOGANIN CEMAATTEN HABERI YOKMUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.aljazeera.com.tr/haber/erdogan-cemaat-yapilanmasini-bize-kimse-anlatmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok artik

• CIA nin ikiz çocukları kimdi?
  • Artık günü geldi kaldıramıyorum bu sırrı. İtiraf ediyorum ben yerleştirdim cemaati devletin önemli kademelerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.onurocak -- 27 Ocak 2015; 19:33:24 >
  • Vah yazık ya acıdım sayın cumhurbaşkanımıza.Dikkat etsinler teröristler falan da kandırmasın bunları.
  • Cemaat mi o ne ya

• Haberin yokmuş gibi yapmışsındır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haberim yokmuş gibi devleti bölelim panpa.
  • bana kadir inanır deme onun da gerçek yüzünü gördük. eskiden severdim kendisini.
  • Yuh harbidende yuh. Artik kiyamet kopsun arkadas. Ancak o temizler butun bu kokusmuslugu.

• Bu konuyu geçen gün iktidara yakın bir abi ile tartıştım.

- Abi yıllarca el ele kol kolaydınız ne oldu?
    - Yıllarca evli olan çiftler bile boşanıyor...
    - Ama arada bir anlaşmazlık olsa boşanırlar. Ya kocası şiddet uygular, ya anlaşamazlar ya da maddi sorun girer araya. Hangisi oldu? Para mı? Yoksa mevki paylaşımı mı?
    - Onu biz bilemeyiz
    - Yani bi menfaat çakışması var ama ne olduğunu sorarız ama cevap vermezler, ya da soramayız bile desene.
    - Akşam maçı seyrettin mi ne gol attı be Demba Ba.
    - He abi...
  • Başbakan Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında illegal dinlemelere ve MHP ile CHP'li isimlere ait olduğu iddia edilen kasetlere değinen Başbakan, bunların paralel yapının işi olduğunu ileri sürdü ve ''40 yıl boyunca devlete sızmaya çalışmış bir yapı söz konusu. Amaçları için her yolu meşru kılan bir anlayışla sızmış'' dedi. Erdoğan, Fethullah Gülen hakkında ilk kez 'Örgütün lideri' ifadesini kullandı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25783768.asp

''Daha önce 40 yıldır devlete sızmaya çalışmışlar'' dediği THE CEMAAT i şimdi tanımıyormuş...!!

TAYYIP ERDOGANIN CEMAATTEN HABERI YOKMUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 28 Ocak 2015; 12:51:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.