Şimdi Ara

Tayyip erdoğan bu mu senin dindarlığın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ülkede yaşamak istemeyenleri biletini alıp yurtdışına yerleştirmek yollamak lazım dedi gerekli bütün iletişim kanallarına yazı yolladım geri dönüş yok peki bu çok dindar olduğunu iddia edenler için ne diyor kuran bakalım .

Kuran yapamayacağın şeyleri söyleyenler için ne demiş bakıyoruz

Evet kuranın dedikleri de ortada beni derhal yurtdışına yerleştirmeleri gerekiyor aksi takdirde dinen yanacaklar kuran diyor ben demiyorum dediğini yapacaksın arkadaş .

Yapmayacağınız şeyleri söylemeniz allah katında büyük günahtır hangi surede geçer Mumsema
    Kur'ân-ı Kerim, SAFF Suresi 3. ayet meali

Yapmayacağınız şeyleri söylemeniz, Allah katında büyük bir nefretle karşılanır.

كبر مقتاً عند الله أن تقولوا ما لا تفعلون

Kebure makten indallâhi en tekûlû mâ lâ tef’alûn

2-Ey iman edenler! Yapmayacağınız şeyi niçin söylüyorsunuz? 3- Yapmayacağınız şeyi söylemek, Allah katında büyük gazaba sebep olur.

Yapmayacağınız için yaparım demeniz, Allah katında ne büyük öfke oluşturur!.

Yapmayacağınız şeyleri söylemeniz, Allah katında, büyük bir gazabı muciptir.

• Radikal-Milliyetçi-Konu içeriği
    Bir dakika arkadaşlar, paçalarımdan oluk oluk kanser akıyor silip geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Radikal-Milliyetçi-Konu içeriği
    Bir dakika arkadaşlar, paçalarımdan oluk oluk kanser akıyor silip geliyorum.
    hakkımı yedirmem yarında cumhurbaşkanlığı santral ve akparti merkezini arayacağım telefonla kendi azğından çıktı adamın dinen çok büyük günahı var yollasın beni yanar vallah hakkımı haram ederim .
  • ayete dıkkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 6 Mayıs 2018; 23:32:30 >
  • Sen yanlış anladın heralde. Yurtdışına yerleştirmek derken seni bir işe sokup yatacak yer vereceğiz demiyor, sınır dışı edeceğiz ne halin varsa gör diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Sen yanlış anladın heralde. Yurtdışına yerleştirmek derken seni bir işe sokup yatacak yer vereceğiz demiyor, sınır dışı edeceğiz ne halin varsa gör diyor.
    o da olur almanyaya sınır dışı etsin atsın vatandaşlıktan sığınma başvurusu yaparım anında almanyaya ulaştıktan sonra almanya kabul ediyor merkelde tayyip gibi insan aşığı gel ne olursan ol gel diyor . kendi azğıyla dedi yollamak lazım diye .

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Türkiye'de, İstanbul'da yaşayamam diyenlerin hayata küsmüş olduğunu" söyledi ve "Bunların bilet paralarını verip göndermek lazım. Çünkü bunlar ülkemize yük." dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radikal Milliyetçi -- 6 Mayıs 2018; 23:29:28 >
  • Hocam sende Erdoğan'ın Kuran'a aykırı yığınla söylem ve eylemi bulunmasına rağmen gidip bu sınırdışı etme mevzusunu bulmuşsun konu olarak. Yapma etme. Ama haklısın yine de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam sende Erdoğan'ın Kuran'a aykırı yığınla söylem ve eylemi bulunmasına rağmen gidip bu sınırdışı etme mevzusunu bulmuşsun konu olarak. Yapma etme. Ama haklısın yine de.
    ben kendime bir umut belki yollar diye düşünüyorum ne yapayım kurtulmak istiyorum yaşanmıyor artık orta doğu çöplüğüne döndü iyice .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.