Şimdi Ara

TAYLOR SWIFT FAN CLUB #13YearsOfTaylor (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.826
Cevap
26
Favori
122.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:16:41 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:16:50 >

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Everything Has Changed' ın klibi Taylor'ın önceki kliplerine göre çok daha güzel olmuş.

Aynen şarkı ve klip çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:16:59 >

Orijinalden alıntı: marty77

Ed Sheeran ile bu akşamki Britain's Got Talent programındaki “Everything Has Changed” performansı

Hanım hanımcık olmuş Tylor tatlı duruyor beğendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:17:06 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:17:19 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:17:29 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:17:38 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:17:48 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:17:58 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:18:07 >

Ekle usta.

Size bir tavsiye vereyim ayrıca

http://www.youtube.com/watch?v=RzhAS_GnJIc +http://www.rainymood.com/ aynı anda açın, hayatınızı yaşayın. <3

Fikirler zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:18:17 >

Orijinalden alıntı: Swiftie Guy

@MysticShot Ekledim O şarkı gerçekten çok güzel ya, bence hani hakettiği değeri görmemiş bir şarkı, o kadar iyi

Bugün bütün gün dışarıdaydım o neenle ilgilenemedim ama birazdan yeni haberlerle geleceğim buraya

Katılıyorum, view sayısına bakılırsa o şarkı için oldukça az... Ama en iyi şarkısı bana göre. ^^

Fikirler zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fair Burgler

quote:

Orijinalden alıntı: Swiftie Guy

@MysticShot Ekledim O şarkı gerçekten çok güzel ya, bence hani hakettiği değeri görmemiş bir şarkı, o kadar iyi

Bugün bütün gün dışarıdaydım o neenle ilgilenemedim ama birazdan yeni haberlerle geleceğim buraya

Katılıyorum, view sayısına bakılırsa o şarkı için oldukça az... Ama en iyi şarkısı bana göre. ^^

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:18:27 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:18:43 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:19:04 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.