Şimdi Ara

Taylanddayım - Para Çekemiyorum - Yardım Edebilecek Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar kartımda 3 aylık spor kampı döneminde harcayacağım kadar para var ancak parayı çekemiyorum.

Kartlar yurtdışı kullanıma açık defalarca arayıp sorgulattım.
    İş bankası ve Ziraat Bank kullanıyorum. Kartlarda SMS blokesi yok. Ziraattan 1000 baht çekebildim ancak daha sonra çekim limitine ulaştınız vs dedi. İş bankasından hiç bir şekilde para alamadım aktif kullandığım bir kart hiç sıkıntı yaşatmamıştı havalimanı burgerinde bile alışveriş yapmıştım sorunsuz.

Önerilerinizi bekliyorum. Kalacak yeri pasaportu verip ayarladım. Bide Türkiyedeyken 40dolar almıştım yanıma 20dolarını bozdurdum 2bin civarı baht aldım 800ü taksiye gitti 200 yemeğe sadece elimde 1000 baht var şuan odada kara kara düşünüyorum çözüm üretebilecek var mı?

-Taylandda banka hesabı açtırıp ona western unionla aktarmak istedim ancak burda çalışmayan banka hesabı açamıyormuş.
    -Ben burdan arayamayacağım için aileme arattım onlarada ben olmadığım için yardımcı olamayacaklarını söylemişler.
    -Yaklaşık 10 farklı atm ve bankadan denendi ancak yine sonuç alamadım.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. Gerçekten zor bir durumdayım şuan.

• gece işe çıkacan mecbur
  • parani bitcoin ile transfer edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska bir ulkeye cebinizde 40 dolarla mi gittiniz? Inanmasi guc bir cesaret. Moneygram, western union bunlar da banka hesabi gerekmemesi lazim yoksa ne anladim verdikleri hizmetten. Banka hesabin olsa wire transfer yaparlar zaten.

• 40 dolarla gıtmek gercekten ılgınc. Ama sunu yapabılırsın buyuk ıhtımal senın banka kartın vısa ya da mastercard ozellıklıdır. para cekemesende kredi kartı gıbı alısverıslerde dırek kullanabılırsın ıcınde para varsa.
  • Urthas kullanıcısına yanıt
    İyide bende yabancı ülkeye cebimde fazla nakitle gitmem asıl yabancı ülkede biri bıçağı çekip soysa ?

alırım yanımda cebime 200 dolar kalan kartta kalır alışverişimide kartımla yaparım

Zaten beyni olan insan taylanda gitmez
    taylanda 2 insan gider

1-Çocuk seviciler
    2-Kendini sevdiriciler

siz büyük taylandın durumunu bilmiyorsunuz günümüz popülerliğinden etkilenerek gittiniz ama taylandın genel kitlesi bu malesef.
  • 1) çevrede bitcoün veya başka kripto paraları bozdurabileceğin birini bulabilirsen kredi kartıylacoin alıp adama aktarıp elden para alabilirsin.

2)Ecopayz skrill neteller gibisistemlerde hesap açıp kredi kartındaki parayı oraya aktarabilir daha sonra çevreden bunlardan birini kullananın hesabına aktarıp elden para alabirsin

3)enteropay gibi yöntemleri kullabıp kredi kartından oraya para gönderip orada yeni sanal kredi kartı üretebilirsin ama bunu kullanabileceğin yerler kısıtlı olur

4) paranı ailenden birine gönderirsin western union gibi yantemlerle göndermelerini sağlayabilirsin

5)ülkeler arasında para gönderimini sağlayan birçok site var bunları araştırabilirsin ama çığunun süresi uzun oluyor

6)eğer dile hakimsen bankalara ön ödemeli visa kartlardan alıp paranı onlara transfer edip kullanabilirsin.

7)hesabındaki parayı kendine veya orda bir tanıdığına swıft ettirebilirsin.

8)en mantıklısı orada birini bulman ve bitcoin veya ecopayz gibi yöntemlerle ona aktarıp ondan elden alman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • skypa 10 dolar yukle ara is bankasini , muhtemelen yurt disinda kullanildigini gorunce bloke ettiler

ara actir, bazen benimkinide bloke ediyolar arada yaparlar , hala ayni kisimi kullniyor felan fistik

iki bankayida ara limitlerini arttir ve yurtdisi kullanima actir , hicmi kafan calismiyor, sene 2018 hala telefon aramasi yapamiyorsun pes walla , genclik uyuyor resmen

3 kere tailanda gittin en son martta pattayadaydim Siam at siam otelde kaldim havuzu sueprdir rus dusurdum, japon dusurdum

birazda reklamimi yapayim canim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaperVR

40 dolarla gıtmek gercekten ılgınc. Ama sunu yapabılırsın buyuk ıhtımal senın banka kartın vısa ya da mastercard ozellıklıdır. para cekemesende kredi kartı gıbı alısverıslerde dırek kullanabılırsın ıcınde para varsa.
    Ziraat Mastercard
    İş bankası Maestro kart.

Nesine şaşırdınız ki hocam. Kartları defalarca kontrol ettirdim ve yurtdışı kullanıma açık olduğunu öğrendim. Çekmemesi benim suçum,ayıbım değil ki.

@gs1905brk

pardonda ne saçmalıyorsunuz siz?
    günümüz popülerliğiymiş
    Ben buraya dövüşmeye geldim eğlenmeye, vakit geçirmeye değil. 3 yıldır araştırdığım bir kampdayım. Ve şuan off sezonu buranın kalabalık değil şuan.@Urthas

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

skypa 10 dolar yukle ara is bankasini , muhtemelen yurt disinda kullanildigini gorunce bloke ettiler

ara actir, bazen benimkinide bloke ediyolar arada yaparlar , hala ayni kisimi kullniyor felan fistik

iki bankayida ara limitlerini arttir ve yurtdisi kullanima actir , hicmi kafan calismiyor, sene 2018 hala telefon aramasi yapamiyorsun pes walla , genclik uyuyor resmen

3 kere tailanda gittin en son martta pattayadaydim Siam at siam otelde kaldim havuzu sueprdir rus dusurdum, japon dusurdum

birazda reklamimi yapayim canim
    okumuyorsanız yada beyniniz okuduğunuzu algılamıyorsa lütfen yazmayın

kendi hayal dünyanızı kendinize saklayın. wattped sizin için uygun bir seçenek olabilir
  • EmiciAdam kullanıcısına yanıt
    döğüşmeye gitmiş gel döveyim istersen
  • Geçmiş olsun camii ara türk bulursun western pasaport ile para alabilirsin ailen göndersun tlf kart ile bankanı ara yol çok yani afedersin ama malmısın olmadı konsolosluğa git 40 usd ve aptallık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgem -- 27 Haziran 2018; 15:25:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Taylandda banka hesabı açtırıp ona western unionla aktarmak istedim ancak burda çalışmayan banka hesabı açamıyormuş.

ailen sana western union ile para göndericek. bu kadar basit. banka hesabına gerek yok bunun için. isim ve otelin adresini vermen yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgem

Geçmiş olsun camii ara türk bulursun western pasaport ile para alabilirsin ailen göndersun tlf kart ile bankanı ara yol çok yani afedersin ama malmısın olmadı konsolosluğa git 40 usd ve aptallık
    sakat mısınız hocam siz?

Neden kur farkıyla paramı çarçur edeyim?
    Tl yi dolara çeviricem üstüne onuda bahta çeviricem ee ne oldu bizim paranın %10u? 20 dolar burda 3 gün yeter guesthousede kalınır ve yerel yemekler yenilirse. çok afedersiniz ama mal mısınız bilip bilmeden konuşuyorsunuz?
  • EmiciAdam kullanıcısına yanıt
    Yaw ne yapıyorsan yap ben uzakta çaresiz kaldın internetten yardım çare arıyorsun sandım ecnebi yerde zordasın sandım ekime kadar yolun var yemekmiş bilmem neymiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

gece işe çıkacan mecbur
    .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

gece işe çıkacan mecbur
    Z

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabanci memlekette parasız kalmak baya sıkıntılı olurdu herhalde hic yurtdışına çıkmadım gerçi ama oralardan bi türk bulup parayi ona havale edip elden falan alsan inşallah çözersin

• iş bankasının yurt dışındayken aranması gereken numarası +90 850 724 0 724
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmiciAdam

Ziraat Mastercard
    İş bankası Maestro kart.

Nesine şaşırdınız ki hocam. Kartları defalarca kontrol ettirdim ve yurtdışı kullanıma açık olduğunu öğrendim. Çekmemesi benim suçum,ayıbım değil ki.

@gs1905brk

pardonda ne saçmalıyorsunuz siz?
    günümüz popülerliğiymiş
    Ben buraya dövüşmeye geldim eğlenmeye, vakit geçirmeye değil. 3 yıldır araştırdığım bir kampdayım. Ve şuan off sezonu buranın kalabalık değil şuan.@Urthas

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bosuna cevap vermeyin bu arakdasin akli dengesi yerinde degil galiba , sacma sapan cevaplar verip duruyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.