Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (352. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.360
Cevap
277
Favori
830.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açıkçası İstanbul dan 12 martta çıktığımdan beri yarım yamalak uyudum hep. Bir de çok yürüdüm ,felaket yurudum...Otobüsler,trenler ,van derken uyku düzenim bozuldu.Mesela şuan 05:08 halen uykusuzum...

Yeterli uyku olmayınca sadece fotoğraflara yansıyor.Ben ilkokul 2 den beri fotoğraflarda böyleyim hocam degişmez bu.Denicem habersiz çekin fotoyu dicem :)

3 saat sonra Buriram dan Bangkok yapıcam 6 saat otobüste uyumak şart.Bangkok da birsüre kalırım.

Kwai Köprüsü ve Kwai Nehri ni ziyaret edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunozzz -- 23 Mart 2015; 0:19:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rilhan -- 19 Temmuz 2018; 18:44:43 >
  • rilhan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Power bank ve 32 64 gb micro sd de yanınıza alın..2-3 2şer dakikalik 1080p video cektim 2500 kusur fotograf cektim 16 gb doldu.Bu telefonun sd card destegi de yok..

Google drive da hikaye cikti..upload hizi Tayland da düşük geldi bana internet kafeler dahil...32-64 flash alicam yarin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunozzz -- 23 Mart 2015; 0:23:32 >
  • altunozzz A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rilhan -- 19 Temmuz 2018; 18:45:35 >
  • Arkadaşlar Uçakta Dağıtılan Vize Kağıdı İle Sorular Geliyordu Aşağıda Paylaşıyorum,Hepimizin İngilizcesi İyi Olmayabilir Malum,En Azından Bu Size Yardımcı Olur,Ayrıca Yanınızda Bir Kalem Taşırsanız İyi Olur Ve Kesinlikle Bu Kağıdı Kaybetmemeye Çalışın Çünkü Dönüşte Bunu Sizden İsteyecekler
     TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biembo -- 23 Mart 2015; 9:46:04 >
  • konifuji kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar konuyu genelde sessiz bir şekilde takip ediyorum. Aklıma sorular geldikçe paylaşıyorum. Bildiklerimi tecrübelerimi yazıyorum, bilgi paylaştıkça büyür evet ve bu konu gerçekten kendini aşmış durumda emeği geçen herkese koca bir HELAL OLSUN diyorum :) Gelelim Türkiye ye gelen Tay lı arkadaşımıza... Garibim koca ramazan pidesini alıp simit gibi yemiş :) Mısırcıyla olan diyoloğu süperdi :) Güvenlikçiye uyuz oldum insan bi güler yüz gösterir. Kız bişeyler soruyo suratına bakmıyor sallamıyor vs. Evet ülkemiz insanı Turisti gördümü gözlerinde dolar işareti beliriyor ama bu konuda Tayland ın eline su dökemeyiz onlar da turiste 3-4 kat geçiriyor fiyatları malesef. Bir de sonuna doğru neden ağladığını merak ettim.

Son olarak Tayland ın (ekşi sözlük tarzı veya gezi forumları) gibi sitelerinde Türkiye ve Türkler hakkında ki görüşlerini çok merak ediyorum doğrusu. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
  • Dostlar dövmem nasıl olmuş? Beğendiniz mi? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavera71 -- 23 Mart 2015; 12:03:42 >
  • Air Rescue kullanıcısına yanıt
    Hocam, şarkı sözü yazmak istiyormuş fakat yazacak ilham gelmemiş o yüzden ağlıyormuş. Sonradan ilham geliyor ve yazıyor

• Hehehehe Chang :D Güzel Olmuş Kardeşim En Güzel Hatıra ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biembo -- 23 Mart 2015; 13:27:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavera71

Dostlar dövmem nasıl olmuş? Beğendiniz mi? :)

http://imgur.com/RuZgOiR

hocam dövmeniz çok güzel sakyant dövmesi..
    bende bu gidişimde sakyant sol arka sırt bölümüme 5 sacred lines dövmesi yaptırdım.. harika olmuş güle güle kullanın
  • mavera71 M kullanıcısına yanıt
    Vay çok güzel hocam :).Ne dövmesi olarak geçiyor adı? Bende yaptırmak istiyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: mavera71

Dostlar dövmem nasıl olmuş? Beğendiniz mi? :)

http://imgur.com/RuZgOiR

hocam dövmeniz çok güzel sakyant dövmesi..
    bende bu gidişimde sakyant sol arka sırt bölümüme 5 sacred lines dövmesi yaptırdım.. harika olmuş güle güle kullanın

çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimras

Vay çok güzel hocam :).Ne dövmesi olarak geçiyor adı? Bende yaptırmak istiyorum :))

İçindeki üçgen kısım zaten hemen hemen her thai de var biliyorsunuz.
    Etrafına fil koyma fikri benden çıktı, bunla ilgili de baya bi araştırdım, ama pek fikir - resim bulamadım.
    En sonunda bir resim buldum ama baya düşük çözünürlüklüydü. Sağolsun benim dövmecim o resmi aldı, baya bir zaman harcadı ve yapılacak hale getirdi.
    Dediğim gibi bir adı yok bu dövmenin, fil fikri bana ait :)
    İsterseniz bu resmi herhangi bir dövmeciye götürün, sorunsuz yapacaktır, çünkü artık resim gayet sağlam :)
  • Bir daha gider miyim bilmem demiştim ama Chiang Rai'deki arkadaşın daveti üzerine Water Festival'e gitmeye karar verdim. Bu kez deniz, adalar olmayacak ama gerçek Tayland'ı biraz da olsa yakından tanıma fırsatı bulacağım inşaallah. Altunozz oraları gezerken içim gitmişti zaten, dönünce yine yazmaya çalışacağım. İç hat uçuşunu Thai Smile, Malezya'ya Air Asia'yla uçacağım, bu firmalar hakkındaki görüşlerimi de ayrıca paylaşacağım.

Qatar Havayolları'yla gidiş 12 Nisan, Kuala Lumpur'dan dönüş aldım. Daha önce 777-300 ve A380'e binmek nasip olmamıştı, Emirates'in yerler dolunca ben de A380 hatrına Qatar'dan aldım bileti. 2,5 gün Chiang Rai, 4 gün Chiang Mai ve son 3 günde de Kuala Lumpur'u gezmeyi düşünüyorum.
  • biembo kullanıcısına yanıt
    T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rilhan -- 19 Temmuz 2018; 18:47:47 >
  • Saygıdeğer Recai Abi'm Tayland'a gidince kendini genelkurmay başkanı gibi hissedeceksin ki ztn bizim gönlümüzde öylesin abi gerisi pekte onemli degil ;)

• biembo kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rilhan -- 19 Temmuz 2018; 18:49:1 >
  • Gönüllerimiz bir olduktan sonra gerisi teferruat Recai abim,buradaki amacımız ztn birbirimize elimizden geldiğince faydalı olmak degilmi,bizlerde onu gayet iyi bir sekilde yapıyoruz diye dusunuyorum,üstadlar cok şey öğretti bu forumda bana,her kim zamanını buraya ayırıp 2 satır faydalı birşey yazsa hepimiz mutlu oluyoruz,o insanlar hic eksilmesin insallah burdan ve gittikçe artsın,hani derler ya biz buyuk bir aileyiz diye,insallah bizde fazlasıyla oyle oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biembo -- 23 Mart 2015; 22:07:59 >
  • konifuji kullanıcısına yanıt
    kaça mal oldu hocam
  • serci_77 S kullanıcısına yanıt
    Neyi sordun hocam ?

• 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.