Şimdi Ara

Tavuk mu Yumurtadan Çıkar Yoksa Yumurta mı Tavuktan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bir paradoks değildir. Doğru cevap yumurta tavuktan çıkar. Çünkü yumurtadan tavuk değil civciv çıkar. Ayrıca tavuklar dişidir. Horozlar erkek. Biz hiç kadın doğdu gibi bir cümle kullanıyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

Bu bir paradoks değildir. Doğru cevap yumurta tavuktan çıkar. Çünkü yumurtadan tavuk değil civciv çıkar. Ayrıca tavuklar dişidir. Horozlar erkek. Biz hiç kadın doğdu gibi bir cümle kullanıyormuyuz?

tavuktan yumurta yumurtadan da civciv çıkar diyecektim ama 2. cümledeki saçmalamayı gördüm sanırsın kadınlar doğmuyor sadece erkekler doğuyor kadınlar bulutlardan aşağı yağarak dünyaya geliyor
  • Ebe mi bizden çıkar biz mi dondurmadan çıkarız? Belkide cipsin içindeki mutasyon sıvısı ninja kaplumbağaları insanda yapabilir. Bunları kimse bilemez çünkü bil emilmez.
  • Horoz: ben koyar gecerim gerisine karismam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ademden geldik bunu bil yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: hierakles

Ademden geldik bunu bil yeter

Tavuktan bahsediyoz tavuktaaaan :D ne dini mesaj verme merakınız var arkadaş.

• Bilim adamları (İsviçreli olabilirler) yumurtanın kabuğunun içindeki bir protein'in sadece tavuk tarafından üretilebildiğini buldu. Yani o proteinin olması için önce tavuğun olması gerekir.

Konu kilit, üye ban, forum silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 28 Ekim 2014; 1:24:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu ton balığı bozuk mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok crysis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı senin gibi düşünüyorum fakat O zaman ilk yumurta nasıl oluştu. Diye sorarlar adama..

• Yumurtaya can veren Allah sizede akil vermis hadi bi orta yolu bulun. Siz de yumurtadan mi ciktiniz? Evrimin hangi asamasinda memeliler meydana gelmistir? Veya evrimin hangi asamasinda memeliler yumurtlamaya baslayacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

quote:

Burda da mı buldun beni hocam. Yenişehir kampüsünde zaten illallah getirttin

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Yumurtaya can veren Allah sizede akil vermis hadi bi orta yolu bulun. Siz de yumurtadan mi ciktiniz? Evrimin hangi asamasinda memeliler meydana gelmistir? Veya evrimin hangi asamasinda memeliler yumurtlamaya baslayacak?

Kadınların her ay adetle attıkları kan, o ayki bozulan yumurtayı da içerir. Daha doğrusu, o yumurta kan ile atılır.
    Eğer yumurta döllenirse, embriyo oluşur. (atılmadan önce)

Aynı sistem tavuklarda da geçerli. Tavuk aylık değil, günlük olarak yumurtlar. Yumurta dışarıda horoz tarafından döllenirse, embriyo oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 28 Ekim 2014; 1:57:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Yumurtaya can veren Allah sizede akil vermis hadi bi orta yolu bulun. Siz de yumurtadan mi ciktiniz? Evrimin hangi asamasinda memeliler meydana gelmistir? Veya evrimin hangi asamasinda memeliler yumurtlamaya baslayacak?

Kadınların her ay adetle attıkları kan, o ayki bozulan yumurtayı da içerir. Daha doğrusu, o yumurta kan ile atılır.

Aynı sistem tavuklarda da geçerli. Tavuk aylık değil, günlük olarak yumurtlar. Yumurta dışarıda horoz tarafından döllenirse, embriyo oluşur.

Kadinin yumurtasinin kabuguda plasenta oluyor heralde ama memeler bu isin neresinde?

Yumurtlamak tavuga avantaj sagliyor ki o sekilde evrildi?
    Doguranin yumurtlayana karsi avantaji ne?

Hem suda hem karada hemde denizde yasayan canlilar ayni ortamlrda yumurtluyor ve doguruyor. Neden suda ve havadakilerin cesidi bu kadar az?

İnsan icin yumurtlayarak cogalmak daha mantikli degilmi?

• quote:

quote:

quote:

Allah allah sen kimsin hocam :D ben hiç yenişehir kampüsüne gitmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 28 Ekim 2014; 8:16:57 >
  • Ulan kahretsin kii bunu ben kac sene oncede soylemistim cocuk zekamla. Vay bee simdi herkes benim dedigimi diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Dış döllenme yapmazlar.

• ÇOK MERAK ETMY?TYM TE?EKKÜRLER
  • Konu sahibi arkadaşın nickini bir tek ben mi yanlış okudum?

Dalyarka

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allah allah sen kimsin hocam :D ben hiç yenişehir kampüsüne gitmedim

Bir umut denedim tutmadı :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.