Şimdi Ara

tavuk kalbi kizarttim (Ssli) Simdi yiyorum(Gömdüm miğdeme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  tavuk kalbi kizarttim (Ssli) Simdi yiyorum(Gömdüm miğdeme)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bilim Adami -- 8 Nisan 2014; 4:42:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • afiyet olsun çok güzel gözüküyor
  • Çok yakından çekmişsin iğrenç görünüyorlar.
  • @oliver555444
    Eyvallah dostum

    @HAAltuntas

    Zevkler ve renkler tartisilmaz.
     tavuk kalbi kizarttim (Ssli) Simdi yiyorum(Gömdüm miğdeme)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tadı ve kıvamı nasıl merak ettim taşlık gibidir heralde çok hoş gözüküyor doğru baharatlarla tadından yenmez o
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carry Zekalı

    tadı ve kıvamı nasıl merak ettim taşlık gibidir heralde çok hoş gözüküyor doğru baharatlarla tadından yenmez o

    Aslında kıtır kıtır bile değil. Otelde usta asçılardan öğrendiğim yemek pişirme teknikleriyle pişiriyorum. Hoş görüntüsü var şuan bana göre. Tabi süslenme yapılmadığı için biraz kötü duruyor

    Çoğunlukla bulgar baharatları kullanırım. Poy gibi mesela. Bir çok baharatın karışımıdır. Bol baharatı yüzünden öyle görüntüye sahip oluyor, tavada kızartırken kendi buharında kızarıyor ve su düşmemesi için buhar her 5 dakika aralıklarla tazeleniyor. Bu sayede yumuşak ve hoş görüntüsü oluyor.

    Koyduğum tabağıda ısıttığım için, hem çabuk soğumuyor hemde yağ donmuyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

    quote:

    Orijinalden alıntı: Carry Zekalı

    tadı ve kıvamı nasıl merak ettim taşlık gibidir heralde çok hoş gözüküyor doğru baharatlarla tadından yenmez o

    Aslında kıtır kıtır bile değil. Otelde usta asçılardan öğrendiğim yemek pişirme teknikleriyle pişiriyorum. Hoş görüntüsü var şuan bana göre. Tabi süslenme yapılmadığı için biraz kötü duruyor

    Çoğunlukla bulgar baharatları kullanırım. Poy gibi mesela. Bir çok baharatın karışımıdır. Bol baharatı yüzünden öyle görüntüye sahip oluyor, tavada kızartırken kendi buharında kızarıyor ve su düşmemesi için buhar her 5 dakika aralıklarla tazeleniyor. Bu sayede yumuşak ve hoş görüntüsü oluyor.

    Koyduğum tabağıda ısıttığım için, hem çabuk soğumuyor hemde yağ donmuyor.

    hocam etten çok o yağa ekmek banası gelir insanın helal olsun güzel yapmışsınız harbiden




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küçükken zorla yedirmişlerdi faydalı diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carry Zekalı

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

    quote:

    Orijinalden alıntı: Carry Zekalı

    tadı ve kıvamı nasıl merak ettim taşlık gibidir heralde çok hoş gözüküyor doğru baharatlarla tadından yenmez o

    Aslında kıtır kıtır bile değil. Otelde usta asçılardan öğrendiğim yemek pişirme teknikleriyle pişiriyorum. Hoş görüntüsü var şuan bana göre. Tabi süslenme yapılmadığı için biraz kötü duruyor

    Çoğunlukla bulgar baharatları kullanırım. Poy gibi mesela. Bir çok baharatın karışımıdır. Bol baharatı yüzünden öyle görüntüye sahip oluyor, tavada kızartırken kendi buharında kızarıyor ve su düşmemesi için buhar her 5 dakika aralıklarla tazeleniyor. Bu sayede yumuşak ve hoş görüntüsü oluyor.

    Koyduğum tabağıda ısıttığım için, hem çabuk soğumuyor hemde yağ donmuyor.

    hocam etten çok o yağa ekmek banası gelir insanın helal olsun güzel yapmışsınız harbiden

    Eyvallah dostum.

    Bu halde tabaga koymadan, az biraz ilik su ekleyerek. Kisik ateste pisirirsen. Cok guzel tadi olur suyunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi yapma. En çok özlediğim şeylerden biri koca bir tavada tereyağlı tavuk ciğeri sotesi.
  • abi ilk kez gördüm tavuk kalbi sanırım
    satıldığını bile bilmiyordum
  • İlk defa brezilyalilarla mangal yaparken yemistim, tavada kesinlikle lezzetli olmuyor soslanip mangal yapilmasi lazim ayrica soslarken birada dokuyorlardi eti yumusatiyormus cerez gibi yeniyor cok citir citir degil ama acayip lezzetli marketten alip tavada denedim pismiyor denemeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

    İlk defa brezilyalilarla mangal yaparken yemistim, tavada kesinlikle lezzetli olmuyor soslanip mangal yapilmasi lazim ayrica soslarken birada dokuyorlardi eti yumusatiyormus cerez gibi yeniyor cok citir citir degil ama acayip lezzetli marketten alip tavada denedim pismiyor denemeyin

    Hocam pişer ama uzun sürede pişer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seyyah

    quote:

    Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

    İlk defa brezilyalilarla mangal yaparken yemistim, tavada kesinlikle lezzetli olmuyor soslanip mangal yapilmasi lazim ayrica soslarken birada dokuyorlardi eti yumusatiyormus cerez gibi yeniyor cok citir citir degil ama acayip lezzetli marketten alip tavada denedim pismiyor denemeyin

    Hocam pişer ama uzun sürede pişer.

    40 dakika civari tavadaydi yetmedi bu sure ayrica cok yagli oluyor kesinlikle kizartilcak bisey degil saf ateste pisirecen :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif


    quote:

    Orijinalden alıntı: Seyyah

    quote:

    Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

    İlk defa brezilyalilarla mangal yaparken yemistim, tavada kesinlikle lezzetli olmuyor soslanip mangal yapilmasi lazim ayrica soslarken birada dokuyorlardi eti yumusatiyormus cerez gibi yeniyor cok citir citir degil ama acayip lezzetli marketten alip tavada denedim pismiyor denemeyin

    Hocam pişer ama uzun sürede pişer.

    40 dakika civari tavadaydi yetmedi bu sure ayrica cok yagli oluyor kesinlikle kizartilcak bisey degil saf ateste pisirecen :))

    Yok hocam biraz tereyağıyla bolca baharatla kısık ateşte karıştıra karıştıra pişiriyorduk biz. Efsane oluyordu. Çok özledim, çok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seyyah

    quote:

    Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif


    quote:

    Orijinalden alıntı: Seyyah

    quote:

    Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

    İlk defa brezilyalilarla mangal yaparken yemistim, tavada kesinlikle lezzetli olmuyor soslanip mangal yapilmasi lazim ayrica soslarken birada dokuyorlardi eti yumusatiyormus cerez gibi yeniyor cok citir citir degil ama acayip lezzetli marketten alip tavada denedim pismiyor denemeyin

    Hocam pişer ama uzun sürede pişer.

    40 dakika civari tavadaydi yetmedi bu sure ayrica cok yagli oluyor kesinlikle kizartilcak bisey degil saf ateste pisirecen :))

    Yok hocam biraz tereyağıyla bolca baharatla kısık ateşte karıştıra karıştıra pişiriyorduk biz. Efsane oluyordu. Çok özledim, çok

    Ne kadar kilosu turkiyede? Burada marketlerde 5-9 lira arasi degisiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif


    quote:

    Orijinalden alıntı: Seyyah

    quote:

    Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif


    quote:

    Orijinalden alıntı: Seyyah

    quote:

    Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

    İlk defa brezilyalilarla mangal yaparken yemistim, tavada kesinlikle lezzetli olmuyor soslanip mangal yapilmasi lazim ayrica soslarken birada dokuyorlardi eti yumusatiyormus cerez gibi yeniyor cok citir citir degil ama acayip lezzetli marketten alip tavada denedim pismiyor denemeyin

    Hocam pişer ama uzun sürede pişer.

    40 dakika civari tavadaydi yetmedi bu sure ayrica cok yagli oluyor kesinlikle kizartilcak bisey degil saf ateste pisirecen :))

    Yok hocam biraz tereyağıyla bolca baharatla kısık ateşte karıştıra karıştıra pişiriyorduk biz. Efsane oluyordu. Çok özledim, çok

    Ne kadar kilosu turkiyede? Burada marketlerde 5-9 lira arasi degisiyor

    3 lira felandı en son.




  • 9 kalp. Kedi kesmişsin gibi duruyor
  • A ®h Pozitif kullanıcısına yanıt
    Pisirme seklim, kullandigin yontem, kullandiign tava ve baharatlar ile tadi cok degisiyor.

    Iyi pismiyor dersen, ortadan 2 ye veya daha ince parcalara ayirarak pisirebilirsin. Birde uzun sure tavada kaldigi icin baharatlarda yaniyor. Baharatlari sonradan tavadan cikartmadan 5 dakka once atip harmanlarsan daha lezzetli oluyor.

    Biraz alkol katarak alevlendirebilirsin. Sutun veya biranin icinde 1-2 saat bekleterek daha iyi pismesi ve daha iyi lezzete sahip edebilirsin.

    Hersey senin elinde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para verseler yemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.