Şimdi Ara

TAVUK DÖNERCİLİK $ $ $

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olası aksilikleri ve yanlış bildiklerimi düzeltin lütfen.Ben diş hekimliği okuyorum ve mesleğimi istanbulda icra edicem biraz uzmanlaştıktan sonra 15-20 k civarı bir maaşa ulaşabileceğimi düşünüyorum neyse gelelim konumuza.Ben bu ekenomik gücümü girişimcilikte kullanmak istiyorum ve bu yol için en mantıklı seçenek mantar gibi açılan ve asla yaşlanmayan tavuk dönerciler geldi.planım şu.bir dükkan açmak(25 m2 lik işlek yerde)hesaplarıma göre yaklaşık 20 k kirası da 3-4 k güzel bir mekan açıp 1 döner ustası 2 garson 1-2? motorcu alıcağım ve dükkanı işletmeye başlıyacağım.amacım sosyete değil gariban kesim 4-5 liralık yarım ekmek dönerlerim öğrencilerin kanında dolaşsın istiyorum.ve bunların kar oranları oldukça yüksek çünkü maliyeti düşük.tahminim böyle bir dükkanın net aylık geliri 15-20 k çalışanları düştüğümüz zaman patrona yani bana 7-8 k civarı bir para geliyor aylık.bu şekilde markalaşıp istanbulun çeşitli yerlerinde 4-5 dükkan açmayı planlıyorum.baktım tuttu her 3 dükkana 1 müdür atayıp işleri büyütmeyi planlıyorum.stratejim basit dükkan kur tutmadı mı başka yere taşı.sermayem güzel ve döner sektörünün kazançlı ve risksiz bir sektör olduğunu düşünüyorum.gerekli gördüğünüz konularda uyarır mısınız?malum 20 yaşındayım hayata belki toz pembe bakıyorumdur ama içimdeki tutku gençlerin çoğunda yoktur

• Onu yerine hali hazırda tanınmış anahtar teslim bayilik veren firmalar var. Kendi markanı oluşturman daha zahmetli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 7 Temmuz 2017; 0:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden 4-5 liraya yarım ekmek yiyeceme sıhhıye köprüsünün altından 2 liraya kedi eti yerim daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mıçanadam M kullanıcısına yanıt
    gidip hd iskender franchise ne 400 k vermek bana gerçekten çok riskli geliyor.25 k ya dükkan açıcam tutmadı mı 25 k girecek.bir doktora ne kadar koyar 25 k? ama 400 k sağlam koyar
  • İlk defa dönerci dükkânı açmak için dış hekimliği okuyan biri gördüm 10 numara meslek ne dükkânlar uğraşan koy cebine 15 i bi senede 180 bin temiz para 5 senede istediğin evi arabayı alısin

• kerimcandrmzz kullanıcısına yanıt
    milyoner olsam gider yine paşa dönerden 4 liraya tombik döner yerim :D hem mekanımız temiz,klas ve müzik eşliğinde hoş bi ortam olucak
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    15 k kazanmak var 75 k kazanmak var :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    makarna yiyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kazanirsan haber ver bende acayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftanın 7 günü çalışacak , garnitür çekecek, açılıştan kapanana kadar tezgahta duracak, hep kesecek hem ekmeğin arasına koyacak ve bunların hepsini tek başına yapacak usta bulursan haber aylık 5000 lira maaş veririz bizim dükkanda çalışssın

• quote:

içimdeki tutku gençlerin çoğunda yoktur

Amca kaç yaşındasın ?
  • Mc Donaldsin filmi vardi adini unuttum onu izle hocam. Ve mesela kola aldigin zaman uber rakamlar alirsan 100.000 tane felan cocacola sana bedava su veriyor. Ornegin boyle bir sey yapip suyu 25 kr, 10 kr yapabilirsin. Maksat insanlar dukkana girip ciksin. Kendi markani yaratacaksan biraz zarar etmeyi goze alacaksin. Sana tavsiyem kucuk anadolu sehrinde bir ogrenci mahallesine ac potansiyele bak. Ve allah rizasi icin su kasarli durumu fix 5 lira yapin 7 liraya yedim 2 gun micmadim

• Tutmaz. Her 10 metrede bir tavuk dönerci var artık. İzmirdeyim bizim burada 2.25 yarım ekmek. Tadıda gayet güzel. Adam kar marjını düşük tutmuş ama öyle böyle satmıyor. Taktığı döneri görsen inanamazsın. Koskoca döner takıyor ama saat 8 dedimi dükkanı kapatıp gidiyor nasıl sattığını sen düşün.

• Ya tavuk donercilere paranizi kaptirmayin. Icine 50 gram tavuk koyuyo birkac parca marul patates ne tat var ne bir sey. Millet 6-7 lira veriyor 50gram tavuga. Git o parayla 500gr tavuk al pisir ekmek arasina koy daha iyi.

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    işte ayrıntıları bilmiyorum ama baz aldığım bir dönercide 1 garson yemekleri dağıtıyor diğeri hem dedğin işlerle ilgilenip hem de garsonluk yapıyor.koca yük ustaya kalmaz
  • -nazif- kullanıcısına yanıt
    2017 2.25 döner? biraz enayilik oluyo o yav.ama strateji aynı kar oranı yüksek ucuz ürün hayvan gibi satış
  • pxcnsRy kullanıcısına yanıt
    salon burger kavacık şubesindeki bir kaç garsonla bu olayı konuştum aylık yaklaşık 90-100 k karı var bunun 60-70 i direk patrona kalıyor yemek sektöründe sağlam strateji gittin mi çok uçuk kaçık paralar var ama çevreyi gözlemlemek,hatalarından ders çıkarmak ve fazla büyük oynamadan emin adımlarla ilerlemek lazım
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    ben de o yüzden bu işi sevdim.50 gram tavuk 75 kuruş marul patates falan 50 kuruş ekmek 50 kuruş ateş parası 20 kuruş turşu-baharat da 25 kuruş desen 2.20 bunu 6-7 liraya sattın mı dehşet bir kar oranı oluyor
  • nedense çok güldüm ya diş hekimliği okuyorum tavuk dönerci açmak istiyorum

• 10kya tavuk dönerci olacağıma 3kya diş hekimi olmayı tercih ederim. bir kızla tanıştın mesleğini sorunca tavuk dönerciyim mi dicen
  • Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    biz ona tavuk döner ZİNCİRİ diyelim 10 yıl sonra istanbulun her yerinde 'CHENGİSS DÖNER' logolorunu görürsünüz inşallah.tabi tv ye zehirlenme haberleriyle çıkmak da var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.