Şimdi Ara

Tavsiyeye ihtiyacım var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BATTLEFİELD 3 oynuyorum rütbem colonel 12 iyi oyun , sorunsuz oyun oynamak istiyorum bildiğiniz server varsa lütfen.



  • hocam iki server var beğendiğim yazıyım hemen :D

    Caspian Border 1000T FastSpawn

    eğer b2k varsa bu da güzel

    Gulf Of Oman




  • Ben giriyorum bielrine. Baktım adamlar iyi oynuyor tuyuyorum hemendüşmanlar bazen o kadar kötü oluyor ki kd 4 U geçiyor bazen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filtreleri kullanarak istediğin serverları bulabilirsin?
    Fast RESPAWN yazan serverlardan uzak durulmalı. 2 inci mesajda server verilmiş ama kesinlikle tavsiye etmem. Askerler hemen doğacak, araçlar hemen çıkacak sürekli bi spawn sürekli bi kargaşa, doğru düzgün taktik sökmeyecek. O kadar uğraşıp heli patlatacaksın, adam hemen doğacak helisi hazır felan... Bir daha ızdırap =).


    Fazladan tavsiye istersen:
    Kişisel tavsiyem HARDCORE serverları dene. İlk başlarda alışmak biraz zor olabilir sürekli normallerde oynamış birisi olarak. Ama hardcore un çok tatlı bir tarafı var. FF olduğundan spam olmuyor (tanklar, heliler herkezin çarpıştığı yere sallama atışlar yapamıyor). Spot yok. 1km yukarıdan jet seni vuramıyor. Birisini bulup vurmak için gözünü kulaklarını kullanacaksın.
    Sniperlar Q spamlayarak etrafta mouse gezdirp kafaya spot gelince oraya zoom yapıp adam vurmuyor :P. Oyuna girip sniper seçersen adam vurmanın biraz daha zor olduğunu görebilirsin.

    Ne bileyim, hardcore da biraz daha fazla performans harcıyorsun iyi oynayabilmek için. Görüntüye dikkat etme, sese dikkat etme, mini map kontrolü felan derken monotonluk gidiyor. Spot olmamasının bir dezavantajı var tabiki. Normal serverdaki gibi insanlar o kadar fazla gereksiz koşmuyor. Bi aracı vurduysan adam gidip tamir edecek. Yok öyle kendi kendine tamir olma (hp regen)

    tek kötü yanı can %40 daha az. Ama zaten gerçek hayattada kafana 2 mermi yedikten sonra güle oynaya koşamıyorsun öylede düşünmek gerek.

    Eski haritalar istersen (yanlız bu server biraz zor gelebilir. Ufak tefek sağlam gruplar oluyor, aynı takıma denk geldiklerinde fena eziyorlar) :http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/9fdf7840-5c66-4711-9791-cebce0a6095c/DFA-Hardcore-Conquest-All-maps-200-Tickets/

    b3 + b2k karışık istersen :http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/00d2ec76-1c3e-4724-b480-1a3e0f537bbd/Luftschlacht-German-Hardcore-1000tick-by-rhra-de/

    sadece b2k istersen :http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/4aa68daf-9a80-439b-86e5-a400ebd03341/Webhallen-12-Conquest-HC-B2K-Maps/


    Favorilerimde bunlar var. Ama favorileri geceden sonra girmiyorsam kullanmıyorum. Hardcore ve sadece b2k Conquest LARGE + Conquest Assault LARGE olan haritaları listeleyip, normal spawn süreli olanlara giriyorum. Favorileri gece kullanma nedenim ise, geceleri b2k hardcore serverları genelde boş oluyor. Bu linklediğim serverlar ise dolu oluyor, o nedenle geceleri alternatif azaldığı için bu serverları kullanıyorum.

    tekrar altını çizeyim. Sadece normal serverlarda oynadıysan, hardcore servera geçince biraz eşekten düşmüşe dönebilirsin. Bu seni yıldırmasın, 1-2 gün şans ver yeni bir oyunmuş gibi oyunu çözmeye çalış. Sonrasında karar vermeye çalış. Öyle bir kaç oyunluk tadına bakıp bilinçsizle takılıp bu kötüymüş deme.
    Çünkü hangi arkadaşımı çağırdıysam hepsi bir iki map sonra kaçıp gitti. Aylar sonra sıkıntıdan yeniden denediler. Olayları çözdükten sonra, normal serverda oynayanını görmedim (tabi buradaki arkadaş grubu 3-4 kişi. Belkide sen sevmeyeceksin kesin birşey diyemem. Yinede dediğim gibi bir süre zorla kendini)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.