Şimdi Ara

tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle s.a. Arkadaşım kendisine fotoğraf makinesi almak istiyor ama karar veremedi. Benden araştırmamı istedi. Sizler hangisini önerirsiniz?

Sony A290

1100d

450d

Sony NEX 3

FINEPIX S200EXR (X-E1)

FUJIFILM FINEPIX HS20 EXR 16.0Mp 30X ZOOM FULL HD

SAMSUNG PRO 815 SLR

D5000

Dsc h-50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthozdmr -- 18 Temmuz 2013; 20:35:18 >

• cevap verecek olan yok mu?
  • burada fiyat aralığı değil önemli olan. ne istendiği ve ne amaçla kullanılacağı önemli.

dlsr like, kompakt ve dlsr ler içinden tercih yapmak biraz saçma. önce alacak kişi kullanım amacına göre elemesini yapmak zorunda.
  • hobi amaçlı almak istiyor ama çok güzel çekmesi lazım. Genellikle manzara, çevre fotoğrafları fln çekilecek. Biraz geniç açılı olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthozdmr -- 18 Temmuz 2013; 22:37:49 >
  • hobi amaçlı ve olabildiği kadar güzel çekimse amaç, dlsrlere yönelmesi lazım.
  • peki hangi makineyi önerirsiniz abim?
  • hepsinin teknik özelliklerini bilsem bu işin ticaretine girerdim ama sadece söyle söyleyeyim sony nex 3 bildiğim kadarıyla dlsr lere yakın ama diğerleri arasından güncel, megapiksel ve sensör boyutu fazla olanlara yönelirdim.

zaten incelemelere bakarsanız fikir verirler.

kiyasla diye bir site de var. o seriyor zaten özellikleri ve karşılaştırmayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini önerirsiniz?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o sitede çoğu makine yok. biliyorum ben o siteyi.
  • söyle bir seçenek var o zaman. tercih edilen makinelerin özelliklerini not edip sitenin yaptığı şekilde kıyaslamak. belirtilen makineler birbirlerine fark atabilecek durumda değiller zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slpfth

hobi amaçlı almak istiyor ama çok güzel çekmesi lazım. Genellikle manzara, çevre fotoğrafları fln çekilecek. Biraz geniç açılı olması lazım.

"hobi amaçlı" makinalardan canon sx40/sx50/sx260, sony hx20v/hx300, nikon p510/p520, fuji hs25/30...sayılacak o kadar seçenek var ki...hepsi de geniş açılı...
  • peki bunların arasından hagisini önerirsiniz?
  • quote:

peki bunların arasından hagisini önerirsiniz?

ben dlsr like ve benzerlerini hobi ve olabildiği kadar iyi sonuçlar için önermem. zoom, kolay taşıma ve fazladan bazı özellikleri varsa günlük kullanım için öneririm.

sonuçta dlsr alanlar bile biraz daha iyi sonuç için daha büyük sensöre, biraz daha iyi sonuç için daha üst seviye lenslere geçiyorlar.

oturup saatlerce çekim yapılacaksa dlsr derim, belki aynasızlar.
  • 6 sını eledik. Kaldı 3 fotoğraf makinesi. eledklerimiz: Sony A290 450d Sony neX 3 FINEPIX S200EXR (X-E1)
    SAMSUNG PRO 815 SLR DSC H-50

Kararsız kaldıklarımız: 1100d

D5000 bu 3 ü arasından birini seçeceğiz. Lütfen yardım edin. Tşkler.
  • quote:

6 sını eledik. Kaldı 3 fotoğraf makinesi. eledklerimiz: Sony A290 450d Sony neX 3 FINEPIX S200EXR (X-E1)

d3100 ya da 1100d son durum bu ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurby

quote:

6 sını eledik. Kaldı 3 fotoğraf makinesi. eledklerimiz: Sony A290 450d Sony neX 3 FINEPIX S200EXR (X-E1)

d3100 ya da 1100d son durum bu ise.

+bence de...

d3100+18-55vr veya 1100d+18-55isII...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.