Arkadaslar malum yavas yavas okullar baslıyor bende bu sene güzel bir ayakkabı almayı düşünüyorum . Gösterişinden daha çok rahat olmasını istiyorum . Fiyat olarak bir sınır yok maddiyatım var . Tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen sslerle destekleyiniz birde fiyatını yazarsanız sevinirim .
Şimdiden herkese teşekkürler
130 a aldım ama her yerde 160 tl nike cour tour adidas neo 150 küsür galiba yazlıkları çok nadir bulunuyor 130 tl ye kışlıkları 215 tl her yerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 11 Eylül 2012; 9:19:42 >
NewBalancenin derilerine baktım ama rahatmıdır daha önce giyen varmıdır ?
ayıp ya öneri yaptık bi göz geçirseydin bari ayıptır
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_Tr
130 a aldım ama her yerde 160 tl nike cour tour adidas neo 150 küsür galiba yazlıkları çok nadir bulunuyor 130 tl ye kışlıkları 215 tl her yerde
adidas neo aldım aynısı ama o neo yazısının yerınde adıdas yazıyor 125 tl guzel klasik ama guzl tavsıye ederım :)
quote:
Orijinalden alıntı: stoper91
quote:
adidas neo aldım aynısı ama o neo yazısının yerınde adıdas yazıyor 125 tl guzel klasik ama guzl tavsıye ederım :)
se daily vulc hocam o ayakakbının aynısı bende var arka topuk tarfı kenarları mavi hatta
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: stoper91
quote:
se daily vulc hocam o ayakakbının aynısı bende var arka topuk tarfı kenarları mavi hatta
kardesım valla guzl ayakkabı ama o ıc arka tarafları cok cabuk yıpranıyor ya o kotu