Şimdi Ara

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir süredir aklımda mevcut sistemimin üzerine katmak istediğim parçalar var sizin yardımlarınızı bekliyorum.
    Şuanki sistemimin üzerine msı h97 gaming 3 anakart i5 4460 işlemci (4590 da olabilir tavsiyeye göre) gskill 8 gb ram(ram elimde mevcut) eklemek istiyorum sistemde 500 watt xilence plus güç kaynağı ati hd 5670 iceq ekran kartı (en yakın zamanda değiştireceğim ana kartla işlemciyi aldıktan sonra) var. Oyun oynayacağım genelde (cs go da 30 fps ile oynamaktan bıktım artık) Bu güç kaynağı yeter mi ekran kartının yeni oyunlara pek yeteceğini düşünmüyorum şuanlık go ya yetsin yeter yukarıda belirttiğim gibi ana kartla işlemciyi hallettikten sonra ilk işim ekran kartını değiştirmek olacak bu sisteme birde ekran kartı tavsiye eder misiniz ilerisi için. Sizce düşündüğüm ana kart, işlemci ve ram iyi midir beni 3 4 sene daha idare eder mi? Bütçe öğrenci olduğum için biraz kısıtlı ana kart ve işlemciye max 800-900 lira verebilirim tekrardan iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olacak kimse yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci anakart seni baya götürür eğer bütçe kısıtlı ise anakartı daha basit bir h97 olan h97 pc mate alabilirsin.

Ekran kartı bütçene göre önerilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Temmuz 2015; 1:14:58 >
  • Intel Core i5 4460 3.2 GHz 6MB 1150p HD 4600 VGA 468,13 TL

MSI H97 PC MATE DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p 219,54 TL

sinerji fiyatı 811 TL toplamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

İşlemci anakart seni baya götürür eğer bütçe kısıtlı ise anakartı daha basit bir h97 olan h97 pc mate alabilirsin.

Ekran kartı bütçene göre önerilir

İlginiz için teşekkürler. Dediğim gibi 800 900 liraya kadar verebilirim akakçe den ayrı ayrı arattığımda kart ile işlemci 893 liraya falan geliyor benim bütçemi de aşmamış oluyor o yüzden şu anlık kafamda hala h97 gaming 3 var dolar artmazsa bu fikrim değişmez büyük ihtimalle :) Ekran kartına da max 900 lira verebilirim biraz daha ileri tarihte alacağım için çalışıp para biriktirme olanağım yüksek ona göre bir kart önerirseniz iyi olur tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Intel Core i5 4460 3.2 GHz 6MB 1150p HD 4600 VGA 468,13 TL

MSI H97 PC MATE DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p 219,54 TL

sinerji fiyatı 811 TL toplamda

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Sizin dediğiniz işlemci fiyatı çok çok iyi fakat şuan baktığımda işlemcinin fiyatı 552.39 kuruş olarak gözüküyor nasıl oluyor anlamıyorum. Ana kartta biraz sabit fikirliyim galiba olmuşken gaming 3 olsun istiyorum :) tekrardan teşekkürler.
  • toplamını yazdım 811 TL kdv dahil olan fiyat, bütçeni arttırarak gaming alabilirsin tercih senin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.