Şimdi Ara

TAVSİYE: Plastik olmayan bulaşık makinaları??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir var olan arayışım hala sürüyor. Profilo 3030 güzel; ancak tabanı ve içi plastik. koku konusu beni biraz düşündürüyor.

plastik olmayanların fiyatları kaçtan başlar? birkaç tavsiye alabilir miyiz? çünkü araştıma ypmak istediğimde sitelerde byle bir filtre yok, ayrıca bilgi kısmına da yazmıyorlar.

mesela 600 ya da 700'e bulmak mümkün müdür? yoksa hiç zorlamadan profilo'yu alayım mı? :)

• 1000 tl nin altında eli yüzü düzgün çamaşır ve bulaşık makinesi almak imkansız.
    en uygun ,fiyatına göre en kaliteli tabiri caizse , kız oğlu kız makineler:
    Bosch SMS 58M82TR , Siemens SN26M882EU
    veya 100-200 tl daha uygun fiyatla Profilo'dan BM6224 , BOSCH SMS53M42 TR alabilirsiniz.
    ..............................
    bu kadar para veremem birçok şeyden fedakarlık yapabilirim derseniz profilo bosch ve siemensin 3 proğramlı makineleri 600-700 tl ye alınabilir.
    ekspres 55 proğramları kullanışlıdır. çok seslidir. çelik taban vs beklemeyin ve tasarruflu değillerdir.

• Filtresi çelik en uygun makine BM6224 ve fiyatı 850TL civarından başlıyor.

Tamamen çelik taban istiyorsanız 600-700TL bütçeyle Arçelik üretimi olan Grundig bulaşık makineleri var. Onları da yeterli kalitede bulmuyorum.
  • Merhabalar,
    beyaz eşyadan çok fazla anlamam 8 ay önce evlendim,herşeyi 0 aldım,
    arkadaşında dediği gibi hem çamaşır hem bulaşık makinesinde pek 1000lira altına inmemekte fayda var,
    iyi güzel kaliteli malı öyle 600-700e vermezler......
    bulaşık makinesinde,de seçimimi kısa bir-iki araştırmadan sonra, lordford50 arkadaşında tavsiyede bulunduğu
    Siemens SN26M882EU olarak yaptım....
    mayıstan bu yana kullanıyorum,haftada 4-5 kez çalışıyor,
    dışı ınox,içi sizinde bahsettiğiniz şekilde çelik,
    hem hızlı ve ekonomik modları,hemde temizleme kurutma gibi işlemleri çok çok iyi.........
    benimde tavsiyemdir bu makine.hem içi-dışı kaliteli hemde gayet tasarruflu..
    ben nisanda 1150 tl,ye almıştım.....
  • yarı ankastre bulaşık makinesi aldım. tavan ve yanları çelik. tabanı plastikten oluşuyor. tabanını sonradan değiştirtebilirmiyim. servis böyle bir değişimi gelip yapar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslim82

yarı ankastre bulaşık makinesi aldım. tavan ve yanları çelik. tabanı plastikten oluşuyor. tabanını sonradan değiştirtebilirmiyim. servis böyle bir değişimi gelip yapar mı?

Böyle bir değişim yapmanız bildiğim kadarıyla mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.