Yeni buzdolabı almaya karar verdik. Eskisi neredeyse 20 yıllık olmasına rağmen hala memnunuz fakat artık küçük gelmeye başladı. Yeni buzdolabı bakmaya gittiğimizde karşımıza bir sürü model ve bir sürü yeni özellikle donatılmış buzdolapları çıktı. Fakat biz dondurucusu olmayan, 2 kapılı, geniş hacimli bir buzdolabı arıyoruz. Dondurucusuna ihtiyaç yok çünkü evde zaten küçük bir buzdolabı ebatlarında dondurucu var.
No-frostu, osuydu, busuydu derken satmak için biraz da giydirme peşinde haliyle satıcılar; o yüzden öncelikle buradan bir bilgi edinelim dedik. Yukarıda saydığım özelliklerde bir buzdolabı var mı? Bir de "0 derece bölmesi" diye özelliği olan buzdolapları var bu dondurucu bölmesi aynı zamanda düz soğutucu olarak kullanılabiliyor mu demek? Çünkü sadece soğutucusu olan buzdolabı yokmuş sanırım, dondurucusu soğutucu gibi çalıştırılabilen buzdolapları varmış?
Bu konuda yardımcı olacak bilgili arkadaşlar var mı? (Fiyat konusunda esneğiz sonuçta her zaman yenilenen bir şey değil.) Dondurucu kısmını buzdolabı gibi kullanabileceğimiz, buzdolabı çeşidinin bir adı var mı bir de? (Bunu mağaza görevlilerine izah etmek bazen zor olabiliyor.)
GSaltan
kullanıcısına yanıt
Smasung smart frezeer serisi var sanırım ama tecrübe sahibi arkadaşlar çin üretimi diye tavsiye etmiyorlar. Samsung kore üretimi olsa tavsiye olunur diyorlar farklı bir marka model varsa ben de öğrenmek isterim çünkü bende buzdolabı arıyorum dondurucuyu ayrı almak istiyorum
Evet arkadaşlar iki kişi olduk, bu konuda yardımcı olabilecek başka birisi var mı? Smasung Smart Frezeer serisine baktım yalnız sanki hacimleri küçük gibi geldi. 430 litre altı ve üstüyle beraber. Bizim buzdolabı baya eski olduğundan hacmi konusunda bilgimiz yok. Bizim elimizdeki buzdolabının iç hacmini nasıl hesaplarız?
Son sönemde BSH gurubunun çıkardığı ayrı ayrı bozdolabı - dondurucu modelinin soğutucusuna, electrolux'ün tek dolaplarına ve de Liebbher'in kombine edilebilen soğutucularına bakabilirsiniz.
autoshowA
kullanıcısına yanıt
ilgili markalarda model örnekleri verebilir misin kardeş