Şimdi Ara

Tavsiye Lütfen (Hoşlandığım Kızla İlgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İfşa olmamak için bu yan hesabımla yazıyorum ;
    Yaşım 21, üniversite 1. sınıftayım. Haftada 1 ders saati edebiyat alıyorum. Sınıf kalabalık değil 6-7 kişi anca varız. Benim dönem başından beri hoşlandığım bir kız var bu edebiyat sınıfında. İsmini yoklama kağıdından öğrendim. Benim için en büyük sıkıntı ilk tanışma evresi. Facebook vs. kullanmıyorum, sınıfta da kimseyi tanımıyorum, daha doğrusu kimse kimseyle tanışık değil. Ders 1 saat olduğu için sınıfa gelip oturuyoruz 5 dk sonra hoca giriyor dersi anlatıyor ve dağılıyoruz. Pek girişken biri değilim. Konuşmayı başlatabilsem gerisinin geleceğine eminim ama çok kasıntı konuşurum ilk tanışma evresinde heyecandan ve bu beni utandırır diye korkuyorum. Dersle ilgili muhabbet başlatacak bir malzeme yok gibi.

Kız yurtta kalıyor ve gerçekten güzel, yani ilk aşamada sevgilisi olup olmadığını öğrenmem gerekiyor, bunu da nasıl yapacağım bilmiyorum, sosyal hesaplarında yazmıyor sevgilisi olup olmadığı. Benim tipim ortalama sanırım, isteyene ss atabilirim tipimi dürüst bir şekilde idare eder, kötüsün,iyisin yorumları da önemli benim için.

Ne gibi tavsiyeleriniz var bana, her hafta onu gördüğüm gün 3-4 gün etkisinden kurtulamıyorum tam kurtulcakken birdaha ders oluyor(devamlılık zorunlu) ve tekrar aklıma giriyor.

İlk defa bu tarz bir konu açıyorum,daha önce hiç sevgilim olmadı :/ , dalga geçmezseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

• Kardersim resmini bi atsan birseyler söyleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: furkan123456

quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Kardersim resmini bi atsan birseyler söyleyebilirim

arada kızınkinide at 😄

Zevzevklik yapma

quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Kardersim resmini bi atsan birseyler söyleyebilirim

arada kızınkinide at 😄

Kendi fotomu pm atıyorum ama kızınkini izinsiz atmam uygun olmaz :/

kıyaslamak için dedim yani neyse 😄

Hocam kız gerçekten güzel . İzmirli, kumral mavi gözlü yüzü de çok güzel. Benim şu ana kadar açılamama sebeplerimden birisi de o zaten. Kızın havalı olduğunu bana bakmayacağını düşünüyorum. Dediğim gibi kendi halinde orta halli biriyim.

Orijinalden alıntı: self.uskuc

quote:

Hocam kız gerçekten güzel . İzmirli, kumral mavi gözlü yüzü de çok güzel. Benim şu ana kadar açılamama sebeplerimden birisi de o zaten. Kızın havalı olduğunu bana bakmayacağını düşünüyorum. Dediğim gibi kendi halinde orta halli biriyim.

Derslerle ilgili illaki bi konu olur ordan muhabbet aç, çokta büyütme kafanda şansını dene

quote:

quote:

Derslerle ilgili illaki bi konu olur ordan muhabbet aç, çokta büyütme kafanda şansını dene

Peki nasıl yapayım bunu sınıfta 6-7 kişiyiz ensemi kaşısam herkes farkına varıyor. Mesela durduk yere kıza dersle ilgili bişey sorsam niye ona sormuş olucam o kadar kişi içinde bir de o var ? Dersle ilgili de sorulacak neredeyse hiçbir şey yok çok zorlama olacak yani

Belki gözümde çok abartıyorum ama hiç tecrübeli değilim ondan heralde. İlk defa diş çektirecek biri gibi çok mü büyütüyorum gözümde acaba , bir yandan da heyecanlanıp utandıracak birşey yapmak istemiyorum

• Hocam bi face ac once kendine eger yüzyüze yapamiyorsan kizi ekle direk msj at naber diye vsvs ordan konu konuyu acar sonra siniftada görüşürsun selamlasirsin gidrr böyle

[ Game of Thrones # Vikings # Spartacus # Arrow # House M.D # HIMYM ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: J R R

Hocam bi face ac once kendine eger yüzyüze yapamiyorsan kizi ekle direk msj at naber diye vsvs ordan konu konuyu acar sonra siniftada görüşürsun selamlasirsin gidrr böyle

Face açsam da foto yükle arkadaş ekle filan uzun bir süreç bu . Bizim dersler 1.5 aya bitiyor daha çabuk şeyler lazım tanışma için saatlerce faceten uğraşması çok zor hocam.. Bi telefonunu alabilsem gerisi gelicek de onu nasıl alabilirim bilmiyorum.

quote:

Hocam bi face ac once kendine eger yüzyüze yapamiyorsan kizi ekle direk msj at naber diye vsvs ordan konu konuyu acar sonra siniftada görüşürsun selamlasirsin gidrr böyle

Face açsam da foto yükle arkadaş ekle filan uzun bir süreç bu . Bizim dersler 1.5 aya bitiyor daha çabuk şeyler lazım tanışma için saatlerce faceten uğraşması çok zor hocam.. Bi telefonunu alabilsem gerisi gelicek de onu nasıl alabilirim bilmiyorum.

Hocam resim yukleme dklarini almaz kisi eklwmeye ne gerek var arkadaşlarini vs kapa kızı ekle bisey derse yeni hesap actim vs de sen istemiyorsun bence yada boş konu aciyorsun k.bakma

[ Game of Thrones # Vikings # Spartacus # Arrow # House M.D # HIMYM ]

• bi ss alim ona göre yorum yaparım

quote:

bir sey kaybetmezsin ki hocam en gecerli tanisma sureci sosyal medya olabilir bu durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "O kadar kişi arasından ona sormam garip olur" tarzı bir şey diyorsun da bu zaten bir avantaj. Atıyorum sınıf 50 kişi olsa, tamam eyvallah "o kadar kişi arasından neden o" dersin. Ama sınıf zaten 6-7 kişilik. Ona bir şey sorsan, bi konu açsan saçma olmaz yani. Zaten çok az kişi var sınıfta.

Bu tip açılma-sohbet kurma konularında en önemli şey dildir. Yani sempatiklik, konuşkanlık en başı çeken şey. Çünkü tipi kayık, kilolu tanıdığım arkadaşlarım bile her şeyi dil ile çözüyor. O sempatiklik ile kızlar geliyor zaten. Yani anlayacağın önemli olan kilit nokta özgüven.

Onun dışında sosyal medya hesaplarından nelerle ilgilendiğine bak. Örneğin kitap okumayı seviyordur, sohbet arasında bi kitap tavsiye et. Hatta "okumadım" tarzı bir şey söylerse ertesi derse o kitabı alıp kıza götürebilirsin. Bu da ufak bi hediye olabilir.

Canon EOS 70D - Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 STM IS Lens Nikon D3100 Nikon AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G II Lens GoPro Hero 3 Black Edition - Head Strap - Suction Cup Mount Sigma 35mm 1.4Zoom H4N - Rode NTG-2 - Steadicam Merlin 2 Benro KH-25 - Manfrotto Compact Action
  • dostum tipin iyi bence azcık özgüvenli olman ve baskın taraf olman lazım bu tarz durumlarda.ortak paydada muhabbet açman lazım.şöyle böyle yaparsın diyemem zor çünkü her kız için değişik o işler.seni terslemesinden olumsuz cevap almaktan korkma cesaretini ve özgüvenini kırma.en kötü gene yalnızsın.
    Hocam ama ters teperse mayısın ortasına kadar kızla aynı sınıfta olacağım, beni bu da biraz tedirgin ediyor. Kız kısa kısa cevaplar verip başından savuştursa bu sefer her hafta platonik aşık olmaya devam edicem hem de utanmış ve üzgün bi şekilde. Siz benim durumumda ne yapardınız ben onu merak ediyorum açıkcası.

@starfuckshottee

Ben anafen-fem ikilisine gittim hocam dersane olarak, lisede de erkek erkeğeydik, yani pek girişken değilim. Yani asıl sorun tanışma kısmı, burayı bir atlatsam telini alsam gerisinin sorun olmayacağına adım gibi eminim. Kız üniversite sinemasından hoşlanıyor ve almanca biliyor(ben de biliyorum iyi düzeyde). Benim konu açmadaki amacım tanışmaya yönelik taktikler almak neredeyse 2 aydır her hafta tanışmak için gittiğim sınıfta ya cesaret edemiyorum ya bir aksilik oluyor tanışamıyorum, aklıma düzgün birşey de gelmiyor. :S

@Sentus

Hocam siz sıfırdan hesap oluştururmuydunuz benim yerimde olsaydınız ? Bana çok mantıksız geldi kız bir bakacak hesap dün oluşturulmuş , bugün bana yazıyor diyecek çok abes bir durum

• quote:

@disparity
    Hocam ama ters teperse mayısın ortasına kadar kızla aynı sınıfta olacağım, beni bu da biraz tedirgin ediyor. Kız kısa kısa cevaplar verip başından savuştursa bu sefer her hafta platonik aşık olmaya devam edicem hem de utanmış ve üzgün bi şekilde. Siz benim durumumda ne yapardınız ben onu merak ediyorum açıkcası.

@starfuckshottee

Ben anafen-fem ikilisine gittim hocam dersane olarak, lisede de erkek erkeğeydik, yani pek girişken değilim. Yani asıl sorun tanışma kısmı, burayı bir atlatsam telini alsam gerisinin sorun olmayacağına adım gibi eminim. Kız üniversite sinemasından hoşlanıyor ve almanca biliyor(ben de biliyorum iyi düzeyde). Benim konu açmadaki amacım tanışmaya yönelik taktikler almak neredeyse 2 aydır her hafta tanışmak için gittiğim sınıfta ya cesaret edemiyorum ya bir aksilik oluyor tanışamıyorum, aklıma düzgün birşey de gelmiyor. :S

@Sentus

Hocam siz sıfırdan hesap oluştururmuydunuz benim yerimde olsaydınız ? Bana çok mantıksız geldi kız bir bakacak hesap dün oluşturulmuş , bugün bana yazıyor diyecek çok abes bir durum

hocam universite cikisinda kizi takip edebilirsin uygun bir yerde bir kahve ya da yemege davet edebilirsin tabi facebook konusunda kaygilanmakta haklisin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle ilkokul çocuğu gibi "Arkadaşlarıma yenge olur musun?" tarzı belli bir taktik-cümle yoktur. İlkokul-ortaokul olsa tamam, bu tip cümleler olur ama artık üniversitede okuyorsun. Bu tip şeyler olağan gelişir. Taktik falan hikaye. Bak işte ne güzel ortak yönünüz de çıktı ortaya. Bence bu yoldan devam ederek sohbet konusu açıp samimiyeti ilerlet. Kendine güven kardeşim.

Ve de benden sana tavsiye: "Ya reddederse? Ya ters teperse?" gibi olumsuz sorulardan sıyrıl. Bunları sorma kendine. Sorarsan stres içinde yüzersin. Bu da sana engel olur.

Canon EOS 70D - Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 STM IS Lens Nikon D3100 Nikon AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G II Lens GoPro Hero 3 Black Edition - Head Strap - Suction Cup Mount Sigma 35mm 1.4Zoom H4N - Rode NTG-2 - Steadicam Merlin 2 Benro KH-25 - Manfrotto Compact Action
  • Bu konularda çok çok daha pasif olan ve hatta hiç aktif deneyimi olmayan kişi olarak sana şunu söyleyebilirim
    Açılırsan kaybedebileceğin bişey yok ama kazanacağın bişeyler olabilir dostum. Elinden geliyorsa hiç çekinme, gelmiyorsad kaybetmeye mahkum olabilirsin
    Bence git ve seviyeli bi şekilde açıl kıza

ama biraz da realist tarafından yaklaşmak lazım. şu forumda 100 tane böyle konu açıldıysa en fazla 1i mutlu sonla bitmiştir. nedeninin ise tiple falan alakası yok. sadece özgüven ve konuşmakla ilgili sorunlar.
    kimi gaza gelip konuyu açıyor, bir daha haber alınamıyor...kimi kızla konuşuyor ama çıkma teklifine kadar gidemiyor, utanıyor...kimi daha ilk konuşmadan batırıp bi daha kıza bakamam vs. diyor. herkeste kendini aşağılama psikolojisi var bu forumda. bu yüzden biraz rahat takılmanı tavsiye ederim. daha önce 1000 kere okumuşsundur belki bu cümleyi, ama işin sırrı gerçekten burda yatıyor. rahat olmak... senin en küçük gerginliğini, heyecanını anlayacak çünkü o kız emin ol. ve bunu anladıklarında çoğu kızın aklında belli bir resim oluşuyor. "asosyal özgüvensiz ergen mal çocuk tipi" diye tabir ettiğim bi tip. böyle tipleri çevrenizde rahatlıkla görebilirsiniz. ve adım gibi eminim hiçbir kız öyle bir insanla çıkmak istemez. çıkmayı bırak arkadaş bile arkadaş olmak istemez adam akıllı. biraz özetlemek gerekirse dik dur, rahat ol ve rastgele muhabbet et, hiç kasma derim hocam sana.
    belki başta yazdığım örnekteki gibi bi daha konuyu hiç göremicez, kaybolup gidiceksin ama bu sorunu yaşayan arkadaşlar için güzel bi kaynak oldu en azından

not: asosyalim ama o "ezik tip" görünümünde değilim.
    not 2: hiç sevgilim olmadı
    not 3: 3 kıza teklif ettim hepsi reddetti
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.