Şimdi Ara

tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eşimle tatil dönüşü izleyebileceğimiz güzel bi film önerisi yaparmısınız normalde testere tarzı sonu belli olmayan tahmin edilemeyen filmleri severim ama bu sefer şöyle hanımın ruhuna hitap eden aşk ve romantizm dolu bil film önerisi isterim sizlerden ayıptır söylemesi elimde 2 kişilik davetiyem var da

• quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

arkadaşlar eşimle tatil dönüşü izleyebileceğimiz güzel bi film önerisi yaparmısınız normalde testere tarzı sonu belli olmayan tahmin edilemeyen filmleri severim ama bu sefer şöyle hanımın ruhuna hitap eden aşk ve romantizm dolu bil film önerisi isterim sizlerden ayıptır söylemesi elimde 2 kişilik davetiyem var da

sec birini izle ya da hepsini izle..hepside mükemmel filmler...

• Orijinalden alıntı: idris-tolar

Orijinalden alıntı: snnoslm
    teşekkür ederim dostum vizyonda ne var peki sinemaya gitsek diyorum şöyle mısırımızı alsak çıtır çıtır ;)
  • Rambo ilkkan 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Rambo ilkkan 2

seni tebrik ediyorum hanımla salya sümük ağlarız artık bu film sayesinde
  • The Notebook oneririm ben de. Ve P.S İ Love You

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • my sassy girl tavsiye ediyorum bende kesin izle
  • yüzüklerin efendisi izlet sevgiline

• Ben de
    'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' ve
    'Amelie' filmlerini önereyim klasik olarak. Gerçi büyük ihtimalle izlemişsinizdir ama izlemediyseniz çok beğeneceksiniz bu fimleri. Ayrıca yine Audrey Tautou'nun başrolde olduğu Priceless filmi vardı o da gayet romantikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rupert_Pupkin -- 11 Temmuz 2012; 14:26:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jim Carrey hastası oldum ben. İzlemediysen eğer bence keyif alırsınız. Hem öyle uygunsuz sahneleri falanda yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.