Şimdi Ara

Tavsiye lazım(kız meselesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir kız var. Güzel de bir kız bana bakmaz açıkçası. Ama hareketleri falan çok samimi bana karşı. Hem de kimseye olmadığı kadar samimi. Geçen sene bir olayda tanışmıştık, sonradan bana patlayan ve bana 'ateş' lakabını veren olayda. Karşı okuldan bizim okulu basmaya gelmişlerdi, kızda araya girip yapmayın etmeyin diyince karşı taraftan biri geldi kızı itti sen karışma lan *peynir* diye. Ben sabrettim sabrettim ama bu keko yine kızı itince sinirim bozuldu 'birader senin gücün kıza mı yetiyor lan beni de bir itsene hadi' diye çıktım ortaya. Sana ne lan dedi ister iterim ister döverim dedi. Aşırı şekilde sinirlenince elimde olmadan gözlerim parlar ve yüzüm kırışmaya başlar, bi anda ısınırım. Kızın arkasına geçtim hadi bir daha itte göreyim o ağzın bir daha açılacak mı senin' dedim baktım tık yok. Üsteledim itsene lan diye geldi kızı itti bende kızı kolundan tuttum kulağına arkamda dur ve izle dedim. Çocuğa direk soldan yumruğu çıkardım çenesinin sağ tarafına yapıştırdım bir yalpaladı. Yanındakiler bana atlayacaktı ama bir tanesi dedi ki bırakın teke tek ne mevzuları varsa çözsünler. Çocuk hemen zıpladı bana bir tane vurdu ama sağlamdı. Bende çelme takıp yere yapıştırdım üstüne çıktım yaklaşık 1.5 dakika yumrukladım kızda hayret içinde öyle maviş maviş izledi. Sonra o izdihamda biri çocuğu altımdan çekip çıkardı ama yüzü dağılmıştı. Devam edip edemeyeceğini sordular ederim dedi sen bilirsin dedim. Üstüme koştu koştu bi kroşe denemesi yaptı çekilip kafasını tutup diz kapağıma vurdum iyice yalpaladı. Sonra sağ elimle sol koluma destek yaparak üstüne uçup dirseği boynu ile çenesi arası bir yerine vurdum daha da kalkamadı. Kız teşekkür üstübe teşekkür etti minnettar kaldığını söyledi. O olaydan sonra herkes ateş dedi bana.

O olaydan sonra bile o kadar yakın değildik ancak bu sene aynı sınıfa düştük. Bayağı samimiyiz dediğim gibi. Kızın teki yerime oturmuştu kalkmasını söylüyordum, başkanımız da o. Hadi yerine otur dedi bende bir dakika kardeş kalksın oturacağım dedim. Bi anda aynen şunu dedi bana; 'kardeş mi? kardeş deme lazım olur belki' sınıftaki herkes ooo falan diyor liseli kafası işte. Rezil olduk öyle bir. Bende açıkçası hoşlanıyorum ama kızın sevgilisi var ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumadım ama git em bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

okumadım ama git em bence

Okumadan 'em onu' ve 'qq' dememelisin bence.

•  Tavsiye lazım(kız meselesi)
  • İlk cümlede demişsin bana bakmaz diye

Niye bizi uğraştırıyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

İlk cümlede demişsin bana bakmaz diye

Niye bizi uğraştırıyon

Ama bir oku hocam ya. Bir de çikolata delisi bir kız. Bugün 5 tane çikolata alma sözü verdim yarın götüreceğim. O derece taktık yani birbirimize.

• Hocam belli olmaz iş var gibi . Bi yokla sen kızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lo kıza verdiğin değeri açık açık göstermişsin kız ne olduğunu biliyor anlattığın tam olarak gerçekse zaten etkilenmemiş olma şansı yok. git direk senden hoşlanıyom de
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcan546

Hocam belli olmaz iş var gibi . Bi yokla sen kızı

Böbrek.avi çıkarsa yandık hocam

Şaka bir yana gerçekten öyle güzel bir sevgilim olsa katil olurum ben be. Bakmak lazım dediğin gibi hocam. Konuşuyoruz zaten ama öyle sık değil. Arada derste göz göze geliyoruz gözlerine dalıp gidiyorum o da bana aynı şekilde. Hatta bugün matematik hocamız ohooo leylayla mecnuna bak dedi. Mecnun kalk sen şu fonksiyon sorusunu çöz leyla sende git şu faktöriyel sorusunu çöz hem kavuşursunuz tahtada dedi hin hin sırıtarak

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

lo kıza verdiğin değeri açık açık göstermişsin kız ne olduğunu biliyor anlattığın tam olarak gerçekse zaten etkilenmemiş olma şansı yok. git direk senden hoşlanıyom de

Abartılcak bir olay yok ki hocam alt tarafı birini dövmüşüm ki bununla övünmüyorum, kavga en son başvuracağım yöntemdir. Ama dayanamıyorum kızlara öyle davranan o tür laflar eden kişileri görünce

• Bana kavga kısmı csb gibi geldi anlatımından dolayı, diğer üyeler ne der bilemem .Kız konusunda da kardeş deme lazım olur dan sonra emmeliydin geç kalmışsın
  • Ben niye okudum lan şimdi bunu
  • Kız niye kavganın ortasına atlayıp "durun yapmayın" diyor ben orada takıldım

• Adam maraz ali çıktı. Csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

İlk cümlede demişsin bana bakmaz diye

Niye bizi uğraştırıyon

Ama bir oku hocam ya. Bir de çikolata delisi bir kız. Bugün 5 tane çikolata alma sözü verdim yarın götüreceğim. O derece taktık yani birbirimize.

Sadece bedava çikolata istiyo bence kanka.
  • "kızın arkasına geçtim hadi bir daha itte göreyim o ağzın bir daha açılacak mı senin' dedim baktım tık yok. Üsteledim itsene lan diye geldi kızı itti bende kızı kolundan tuttum kulağına arkamda dur ve izle dedim" sonrasını okumadım

• HARD CSB. BUNLARI KİM ALIYOR BURAYA YA İNCİDEN FİLAN MI GELİYORSUNUZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRuthing

HARD CSB. BUNLARI KİM ALIYOR BURAYA YA İNCİDEN FİLAN MI GELİYORSUNUZ?

Aynen pnq o kadar işsizim ki uğraşıp bu kadar şeyi yazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.