Şimdi Ara

Tavsiye lazım(kız konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızla 2 kere mesajlaştık 1.sinde o bana mesaj attı naber nasılsın diye bende en son 4 gün önce attım mesaj baya konuştuk ertesi gün mesaj bekledim gelmedi kaç gündür bekliyorum..Sınıfta gerizekalı kendini bişey sanan tiplerle kanka ayağına takılıyor o yüzden yazasım gelmiyor sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: theoneking

Kızla 2 kere mesajlaştık 1.sinde o bana mesaj attı naber nasılsın diye bende en son 4 gün önce attım mesaj baya konuştuk ertesi gün mesaj bekledim gelmedi kaç gündür bekliyorum..Sınıfta gerizekalı kendini bişey sanan tiplerle kanka ayağına takılıyor o yüzden yazasım gelmiyor sizce ne yapmalıyım

Gönlün varsa konuşmaya devam et.Yanındaki insanları salla gitsin.
  • Birak o yazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmeyeah

quote:

Kızla 2 kere mesajlaştık 1.sinde o bana mesaj attı naber nasılsın diye bende en son 4 gün önce attım mesaj baya konuştuk ertesi gün mesaj bekledim gelmedi kaç gündür bekliyorum..Sınıfta gerizekalı kendini bişey sanan tiplerle kanka ayağına takılıyor o yüzden yazasım gelmiyor sizce ne yapmalıyım

Açıkçası o tiplerde takıldığı sürece yazarım gelmiyor gönlüm var ama zoruma gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmeyeah

quote:

Açıkçası o tiplerde takıldığı sürece yazarım gelmiyor gönlüm var ama zoruma gidiyor

Adı geçen tipler mal tipler mi?Kendini yüksekte gören tipler mi?Mal tiplerse kızın mal olmadığına kanaat getirdiysen bence yazmaya devam etmelisin.Ancak yanındaki tipler kendini yüksekte gören tiplerse o kız seni harcar.net

• Mesaj atarsan, o sevmediğinin kulaklarına gider ve ileride başka bir kıza yazarken problem olur. Tecrübeyle sabit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.