Şimdi Ara

Tavsiye Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7-8 gün önce hepsi burada.com dan 900tl ye Lenovo vibe x2 model telefonu aldım .Telefonun performansından çok memnun kaldım duruşu vs çok şık malzeme kalitesi iyi ama telefonun şarjı ve arka kamerası maalesef sıkıntı oluşturuyor arka kamerada gece flaşlı çekimlerde ve az ışıklı ortamlarda ciddi bir bozulma oluyor şarj ise ortalama kullanımda full Wi-Fi açık ekran otomatik parlaklıkta sürekli internette gezinme video vs 30dk ta ağır bir oyunda 4 saat ekran suresi veriyor.Şimdi ben bu cihazı geri iade edip LG g2 alsam mantıklı olurmu veya en fazla 1200 TL te ne alabilirim.İşindeki mt6595 snapdragon 801 ayarında bir işlemci lütfen daha dusuk performanslı öneriler yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 18_Eren

İnternetten alabilirsen 1200'e G3 var.

Hocam ithalatçı garantili cihaz almak istemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Lg g2 yi çok düşündüm de şimdi 2013 de çıkmış bir telefon eski kalıyor büyük bir ihtimallede 5.1.1 son güncellemesi olucak sıkça ekran sararmasından bahsediliyor ve malzeme kaliteside iyi değil .Yaptığım testlerde de antutu,geekbench vs vibex2 daha üstün çıktı GPU dışında çift çekirte ve tek çekirdek performansı g2 den üstün dediğim gibi şarj sorunu olmasa çok güzel telefonda şarj sorunu var.Şuan g2 nin benim için tek artısı bataryası. Siz eğer kullandıysanız kaç saat ekran süresi aldığnızı ve oyun performansının nasıl olduğunu yazarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 9 Temmuz 2015; 1:53:10 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.