Şimdi Ara

tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anime arıyorum fakat fazla bir bilgim yok genel olarak.aşağıda yazdigim doğrultuda olacak şekilde tavsiyelerde bulunursaniz sevinirim.

Muzikleri guzel olmali.
    Çok karanlik bir havada geçmeli.
    Fantastik bilimkurgu olabilir.
    Hatta varsa aşırı karanlik kasvetli izledikçe karanliktan boğulduğunuz anime varsa o da olur.

Steins gate'i tavsiye etmisti arkadaşlar.Biraz karanlik hava zaman makinesi falan demislerdi.Animelistteki en iyi anime de buymuş zaten.Tavsiye edermisiniz ortam karanlik midir muzikler guzelmidir?
    Bunun dışında yukarda dedigim gibi ozellikte anime varsa yazarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr.Techno kullanıcısına yanıt
    ergo proxy death note kaiji
    kaiji ve ergo proxy karanlık steins gate fazla karanlık değil esprili bi anime ama hikayesi çpk güzel ilk defa anime izleyeceksen death note ile başla.
  • Serial Experiments Lain,Mahou Shoujo Madoka Magica,Tenshi no Tamago,Nekojiru-sou,Berserk,NHK ni Youkoso,Aku no Hana,Aoi Bungaku,Kara no Kyoukai,Jin-Roh,Perceft Blue

Üstteki arkadaş Kaijiyi önermiş Akagiye de bak aynı yapımcıdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 22 Eylül 2016; 22:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler hocam ozellikle ergo proxynin yorumlari konusu falan hosuma gitti baslarim bugun gece sanırım

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Lain ve serial experimentsi listeme almıştım önceden.Berserki izlemiştim güzeldi.Diğerleri de guzel duruyor soyle ustun koru baktim bir sirayla izlerim sanirim..

Ya da hepsinden 1 bolum izleyip en begendimle mi devam etsem.Bu sefer de girisi iyi olmayan ama ilerisi iyi olan varsa arada kaynar.Sizin ozellikle sunda karanlik hava çok muzikler guzel kesin izle dediginiz var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Techno

Lain ve serial experimentsi listeme almıştım önceden.Berserki izlemiştim güzeldi.Diğerleri de guzel duruyor soyle ustun koru baktim bir sirayla izlerim sanirim..

Ya da hepsinden 1 bolum izleyip en begendimle mi devam etsem.Bu sefer de girisi iyi olmayan ama ilerisi iyi olan varsa arada kaynar.Sizin ozellikle sunda karanlik hava çok muzikler guzel kesin izle dediginiz var mi

Hepsinden bir bölüm izlerseniz dağılmanız olası.Listem vakti zamanında izlemeye başladığım bana hitap etmesede droplamaya gönlüm el vermediği fakat izlemek için enerji de bulamadığım animelerle dolu

Kaldı ki önerdimlerimin bir çoğu tek bölümlük filmler

Tabi tercih sizin

Aralarından en karanlık olan bence Lain ve Tenshi no Tamago fakat kafa falan kalmasın istiyorsanız Nekojiru-sou izlemeniz tavsiye edilir

Şahsi favorim ise Madokadır.Konsept sizi yanıltmasın sabırla izleyin beklediğinizi bulacaksınız.Ayrıca müzikleri de güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 23 Eylül 2016; 18:51:56 >

• Karanlık hava + fantastik güçler + güzel müzikler= Madoka Magica

Geri kalan tüm psikolojik felsefik animelerde bunlardan biri eksik ama Madoka Magica hepsinin mükkemmel birleşimi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    6 ay önce açıldı
    TAVSİYE İSTİYORUM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam tesekkurler

• Tesekkurler hocam baktim biraz simdi coverlari resimleri falan çok canli geldi ben daha boguk ve karamsar istiyorum.Animenin işleyişide böyle canli mi?

• Dr.Techno kullanıcısına yanıt
    Coverlar Tuzak. Animenin ilk bölümü de tuzak.

Ne yazsam spoiler olur o yüzden Coverları ve İlk bölümü takmadan izle. Madoka Magica evreni en karanlık evrenlerden biri.

• Tokyo ghoul olabilir

• Ergo Proxy

• Bu yorumunuz bile spoiler aslında
    Ben bilmeden izlemiştim direk 10/10. Üstüne bir de Movie 3 izle daha karanlığını zor bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

Bu yorumunuz bile spoiler aslında
    Ben bilmeden izlemiştim direk 10/10. Üstüne bir de Movie 3 izle daha karanlığını zor bulursun.

Youtube daki Madoka Magica trailerlerinin altinda dolu olan 'THIS TRAILER IS BIGGEST LIE OF ALL TIME' yorumlarını göndersem yeterliydi aslında. :D

Bende hiç bilmeden izlemiştim

O kadar tatlı çizimlerle oyle bir hikaye işlemek çok büyük manyaklik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 26 Eylül 2016; 17:16:12 >

• Madem ki konu gene Madokaya geldi bende bir kaç kelam edeyim

Animenin olayından açıkçası haberim vardı.Tabi bu şaşırmama engel değildi

Fakat ben daha çok metaforik ve ağır anlatım beklerken tabiri caizse akıp giden tatlı basitliğinin altında gömülü derinlikle bezenmiş bir yapım buldum.Ha alt metinde metaforlar var fakat animenin genel yapısı öyle gelişmiyor

Ne çok kapalı ne de lakayt sosyal mesaj kaygısı taşıyan açık serilerden.Biraz konuyla ilgili olan mevzuyu hemen çözüyor

• Darker than black öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.