Şimdi Ara

TAVSİYE - Elimdeki parçalara göre SLI uyumlu Anakart Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde iki adet Zotac GTX 260 2 serisi kart var. Bu kartları sli olarak bağlayabileceğim, çok cep yakmayan (hatta ve hatta sorunsuz ikinci el bile olabilir) bir anakart arayışındayım. Forumu biraz gezdim. Oldukça fazla "AsRock Z77 Extreme3" isminin geçtiğini duydum. Ancak kart şu sıralar pek piyasada bulunmuyor sanıyorum. Bana ihtiyacım olan kart konusunda tavsiyelerinizi almak isterim.

Not: Lütfen "Elindekileri sli yapmaya uğraşma, git gtx bilmemne al" gibi yorumlar yapmayınız. Zaten elimde sağlam bir GPU mevcut. Bu kartları 3 monitör bağlayabileceğim, GTX 260'a yetebilecek ayrı bir sistem kurarak değerlendirmek istiyorum. Arayışım bu sebeptendir.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonKiss -- 12 Şubat 2014; 9:37:13 >

• İlginize çok teşekkür ederim. Bu gün bir adet P8P67-M PRO satın aldım. Biğer düşük modeller çok çok zor bulunu8yor. Hatta 2 yıl öncesinin sli uyumlu asusları neredeyse yok gibi. Bu sebeple M PRO biraz pahalı bir çözüm de olsa işimi görecek gibi. Aslında işlemci henüz almadım ama socket 1155 tercih edeceğim anakart yüzünden. Şu an olabilecek en uygun işlemci ve rami araştırmaktayım. Bu arada işlemci ve ram tavsiyelerinizi de alabilirim aslında.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.