Şimdi Ara

Tavsiye edebileceğiniz co-op oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tavsiye co-op oyun istiyorum call of duty geow tarzı oyunlardan sıkıldım biraz eski oynadığımız contra tarzı(2d) 2 kişilik erkanı bölmeden abimle oynabileceğimiz oyunlar arıyorum.spor dövüş yarış tavsiyelerinizi bekliyorum

• cod3,cod4,cod5,geow1,geow2
  • 2 boyutlu bilmıyorum ama spor olarak pes2009 ve fifa09 , dovus olarak street fighter IV,ayrıca 2 kişi cod5 te nazi zombi cok zevklı oluyo
  • 2 kişi ekranı bölmeden 2d olarak xbox arcade oyunlar var.

onlarda doğal olarak paralı.
  • grafik motoru sağlam bir 2d olacak tavsiyeler için teşşekürler daha ilginç fikirler arıyorum aslında böyle tüfekli tabancalı değilde ne bilim misal Onechanbara: Bikini Samurai Squad gibi bir oyun ilgimi çekebiliyor bu tarz klasik kalıplardan uzak oyunlar arıyorum
  • fifa 09 ve re5...

tabii cod ve geow dışında dediğin için
  • ekrani bolmeden nasil oluyor ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CoD4 Perkler Türkçe ve Tavsiye
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Castle Crashers tavsiye ederim ancak live üzerinden satın alıp indirmeniz gerekiyor.
  • Army of Two
  • Her ay böyle bir başlık açılıyor biraz araştırıp diğer konulara da göz atabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ba9ur

cod3,cod4,cod5,geow1,geow2

• ne oldu
  • Mortal Kombat: Shaolin Monks ekranı bölmeden oynuyordun bunda,2d değil ama sana uyar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Mortal Kombat: Shaolin Monks ekranı bölmeden oynuyordun bunda,2d değil ama sana uyar.

Konu PS bölümünde olsa uyardı ama arkadaş X360 için istiyor. PS ne alaka... :D
  • 2d olarak Castle Crashers ve eski PS2 oyunu sonradan arcade için çıkmış Alien Hominid HD var. 2'si de çok zevkli. Zaten aynı firma yaptı ama arcade olduğu için paralı. Bir de Lego serisi var. 3 boyutlu gerçi ama oldukça zevkli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 8 Haziran 2009; 15:52:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Mortal Kombat: Shaolin Monks ekranı bölmeden oynuyordun bunda,2d değil ama sana uyar.

Konu PS bölümünde olsa uyardı ama arkadaş X360 için istiyor. PS ne alaka... :D

xbox içinde çıktı ya bu oyun.
  • X360'ı diyorum ben XBOX1 değil.
  • quote:

ne oldu

Ne oldusu mu var hocam adam post'un da cod ve geow tarzı oyunlardan sıkıldık demiş sen direkt seriyi saymışsın oyna diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikami Teru

quote:

ne oldu

Ne oldusu mu var hocam adam post'un da cod ve geow tarzı oyunlardan sıkıldık demiş sen direkt seriyi saymışsın oyna diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.