Bildirim
TAVSİYE

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Balanta'yı, Vitinho'yu (bedelsiz aldıysan) transfer etmen çok iyi olmuş. Salih'i almış oynatmıyorsun ama orada yabancı kontenjanından dolayı bence birini yolla. Sağ bekini duymadım eğer fazla yetenekli değilse yabancı hakkını oradan kullan. -
sağ bek pozısyonundakı oyuncu mukemmel yabancı oyuncuyla bıle dolduramam orayı avrupa sampıyonasınn efsane onbırıne secıldı bedelsız aldım ılkay gundoganı transfer ettım aksam 80 mılyona -
ondekı dortlu cok ıyı zaten turkler doldurmaz orayı ılkayı aldım hemde onde hem arkda oynasın dıye salıh rotasyon oyuncusu buyuk oynuyorum saçpıyonlar lıgını almam lazım -
2020'ye kadar gelmek bravo ben sıkılıyorum 3 sezondan sonra -
valla şampıyonlar lıgını almadan bırakmayı dusunmuyorum o hedef olmasa bende sıkılırdım her sene acık ara sampıyon oluyorum turkıye kupası fınalını 5 senedır kayserısporla oynuyorum fınalı damlar bıkmadı :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X