Arkadaşlar merhaba telefon alacağım Samsung Galaxy M52 de karar kıldım.6 bin 7 bin arası fiyat bandında başka önerebileceğiniz modeller var mı? Yoksa bu gayet yerinde,güzel bir seçim mi? Şimdiden teşekkürler. |
tavsiye

-
-
s20FE fiyatına çıkabilirsen s20FE çıkamazsan a52s veya m52 alınabilir
-
a52s ile m52 arasında kaldım ikisi de neredeyse aynı telefon hangisini alsam karar veremedim
-
Hocam işlemci aynı, yazılım da sanırım aynı(biri ağustos diğeri eylül'de çıkmış). A52s'nin ekstra bir derinlik kamerası ve toza suya dayanıklılığı var. Parmak izi okuyucu ekranda m52'de ise yanda. Ayrıca çift hoparlörü var diğere tek hoparlör. Bütün bunlar için eksta 700 kağıt verir misin kendin bilecen. Ben olsam m52 alır geçerim aradaki fark çok önemli değil benim kullanımım için, en azından pili 500mah daha fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet iyi bir telefon kaçırma.
A52s'i tercih ederdim şahsen kameradan ötürü.
-
ben olsam a52s alırdım neden dersen pil farkı 500 mah bir fark yaratmicak ekran daha büyük olduğu için pil tüketimi gene artıcak ondan ötürü a52s almak bence daha mantıklı
-
Güzel seçim alabilirsin bu fiyat bandında daha güzeli yok emin olabilirsin.
Herkese teşekkürler galiba seçimim m52 yönünde olacak ama şey diyorlar m52 suya ve toza karşı dayanıklı değil diyorlar başka bir kesim de sadece sertifikası yok dayanıklı diyor anlamadım gitti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X