Şimdi Ara

Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan elimde packard bell tj65 modelli notebook var. 2gb ram 250gb hdd t4500 işlemci gibi özellikleri var bilgisayarda sadece fifa pes oyunları falan oynarım ya da spor oyunları diyeyim. Ancak yavaş yavaş kastırmaya başlıyor gibi hissediyorum. Üniversite için 2-3 senem var sizce o zamana kadar bu bilgisayarla devam mı edeyim? yoksa bir notebook almalı mıyım? ya da notebook yerine masaüstü mü tavsiye edersiniz? örneğin 1500-2000 arasındaki bir notebook veya 1300-1600 arası bir masaüstü sistemi(aslında ailem toplama pcye biraz karşı ilk bilgisayarım casperdı bayağı kullandım yetersiz gelince toplama yaptırdım ancak toplama da bayağı sorunlar mevcuttu parça uyumsuzluğu vs vs.)
    yani şimdi değiştirmeli miyim yoksa idare eder mi? monster notebooklar falan hoşuma gidiyor aslında ama teknoloji de hızlı ilerliyor alırsam üniversiteye girişte güzel bir notebook almak isterim. ne yapayım? bu notebook idare eder mi? ya da notebooku satıp üstünde cüzzi bir miktar ekleyip masaüstü alıp 2-3 yıl onu kullanıp sonra mı laptop almak mantıklı?

• idare edebiliyorsan 3 4 ay daha idare edin, fiyat ve model sıkıntısı var piyasada.
    ekran kartında kepler, işlemcide ivy olarak yeni nesil ürünler daha çeşitlenmedi ve fiyatları oturmadı.
  • 3-4 ay erken bile bana şöyle 6-12 ay arası bekleyeceğim bilemiyorum alcağım sistemin veya notebookun fiyatına da bağlı olarak. üniversiteye 3 sene var ancak son 2 sene dershane gibi ücretler çıkcağı için böyle bir şey alamam gibime geliyor. Bu sene de tel taktıyorum inşallah. o yüzden zaten laptop veya sistem aşırı pahalı bir şey olmayacak ama laptobun ısınmasından şikayetçiyim temizlettim ama fifayı açıyorum oynuyorum bir iki maç kapanıyor. soğutucu aldım trust model o da soğutma değil ısıtma yapıyor sanki. geri vercem ama alırlar umarım(teknosa 40 liraya almıştım) onun yerine tek fanlı bir şey alcam idarelik. monster modelin notebooklarını beğeniyorum ama pahalı biraz önsipariş vererek ucuza alınıyormuş ama bilginiz var mı? ya da aynı kampanya asus dell gibi laptoplar da varmı? bir de merak ettiğim bir şey var en iyi soğutmayı yapan laptop hangisi? fan olarak yani?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    geçen ay açıldı
    tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Tavsiye Öneri konusu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.