Şimdi Ara

Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon almayı düşünüyorum ileride sizce hangisi beni tanımlar video müzik gibi şeyleri ağırlıklı olarak kullanıyorum eski ipodum var mesela yanımda birde en onemlisi foto cekmek ve video benim için tüm modellere hakim olmadığım için sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat yazmadım hangisi iyiyse öğrenmiş olurum.
    Nokia nın 41 mp sini görünce direkt aklıma takıldı ama diyer özellikleri kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Temmuz 2012; 3:02:19 >

• Fotoğrafcılıkta hersey Megapixel değildir. Misal 16Mp dijital fotograf makinesinin 14.1 yarıprofesyonel makinadan daha kötü çekmesi normal. Müzige agırlık veriyorum demişsin. O zaman HTC Sensation XE öneriyorum. Hoparlör beats olması lazım-dogru hatırlıyorsam- ve yanında beats kulaklıgı veriyorlar.
    Eğer pahalı dersen ipod'unu yenilemeni tavsiye ediyorum. Ben 4.nesil kullanıyorum. Arama yapamıyor-skype ile hallalıyor-,sms atamıyor-WhatsApp , iMessage ile idare ediyorum-. İphone ile aralarındaki farklar bunlar.

yazdıklarını görünce insanlar Sensation xe nokia Preview'den daha iyi sanacak.

40mp lens koyarak optik zooma ihtiyaç ortadan kalkmış Mp'in yüksek olmasının tek sebebi budur.

dünyadaki en iyi kameraya sahip telefon Preview'dir

tek derdin Foto- Video ise Preview en iyisidir.

foto-video yeterince iyi olsun diğer bütün konularda da en iyisi olsun S3

s3'ün görünümünü beğenmedim şık birşey olsun HTC One X

çok büyük ekranları milyarlık telefonları almaya gerek yok benim multimedyadan başka işim yok dersen 2.el Wave I diyorum.(350-400 lira spot-2.el)

Preview gerçekten çok iyi kameraya sahiptir ama avatar fotoğrafı çekmek için gereksiz.

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

fthnakdi@

yazdıklarını görünce insanlar Sensation xe nokia Preview'den daha iyi sanacak.

40mp lens koyarak optik zooma ihtiyaç ortadan kalkmış Mp'in yüksek olmasının tek sebebi budur.

dünyadaki en iyi kameraya sahip telefon Preview'dir

tek derdin Foto- Video ise Preview en iyisidir.

foto-video yeterince iyi olsun diğer bütün konularda da en iyisi olsun S3

s3'ün görünümünü beğenmedim şık birşey olsun HTC One X

çok büyük ekranları milyarlık telefonları almaya gerek yok benim multimedyadan başka işim yok dersen 2.el Wave I diyorum.(350-400 lira spot-2.el)

Preview gerçekten çok iyi kameraya sahiptir ama avatar fotoğrafı çekmek için gereksiz.

Evet bir bakıma haklı olabilirsin . Fakat user müzik ağırlıklı dediği için onu önerdim. Ben de Preview alıcağım yarı-pro makine yerine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    geçen ay açıldı
    tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Tavsiye Öneri konusu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.