Şimdi Ara

Tavsiye :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Daha Öncede Konu Açmıştım fakat Pek Raabet yoktu.. Ve Telefon degişikligine gittim..

Şuan Blackberry 9900 Kullanıyorum .. Fakat Telefonun sorunlarından Bunaldım ve telefon degiştirmek istiyorum..

Bütçe Sınırım yok.. Ama Türkiyede satılan telefonlardan istiyorum yanı Yurt dışı falan getırtme ımkanım yok. Aklımda 4S Var ama..

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.
  • iphone 4s yada galaxy s2

Suç makinası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lewis Hamilton

iphone 4s yada galaxy s2

Teşekkürler Hocam. Sizce Galaxy s3 Beklemelimiyim ?
    Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrSniper

quote:

Orijinalden alıntı: Lewis Hamilton

iphone 4s yada galaxy s2

Teşekkürler Hocam. Sizce Galaxy s3 Beklemelimiyim ?

Eylülde çıkacağı söyleniyordu marta kadar bekle o zaman da çıkabilir. Birde xperia s çıkacak martta..

Suç makinası...
  • Gs2 veya note alabilirsin.

Dün Teknosaya gidip dediginiz tüm telefonlari İnceledim.. Galaxy Note'yi Aşırı büyük oldugu için eledim.. Galaxy S2'yede Isınamadım neden bilmiyorum.. Şuan İphone 4S , Htc Sensation XE, Ve Xperia S Arasında kaldım ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    geçen ay açıldı
    tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Tavsiye Öneri konusu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.