Şimdi Ara

TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 11-13 bin tl arası lpg li uygun bir araç arıyorum palio düşünüyordum ama ilanlarda bu aracı buldum sizce fiyat ve araç nasıl düşüncelerinizi alabilir miyim ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-itu-ogretim-uyesinden-orjinal-otomobil-49045705/detay/?source=directSearch

• up
  • yokmu yardım eden _?
  • yokmu yardım eden
  • Corsa güzelmiş. Temizse alınabilir. Öneri olarak Hyundai Accent'lere bakabilirsin.
  • nissan laurel altima (çok temiz)

renault 21 concorde (çok temiz olmalı o paraya)

bmw e30 3.20 3.25
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

nissan laurel altima (çok temiz)

renault 21 concorde (çok temiz olmalı o paraya)

bmw e30 3.20 3.25

şakamı yapıyorsun dostum reno 21 i napayım kocaman 5 para etmez bir araç, bmw e30,nissan falan arkadaşım bu nasıl tavsiyeler
  • Satması bir dert olsada ben bu fiyat aralığında proton savy tavsiye ediyorum . Bir inceleyin yakıt tüketimi 5.7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Satması bir dert olsada ben bu fiyat aralığında proton savy tavsiye ediyorum . Bir inceleyin yakıt tüketimi 5.7

dostum iyi dersinde söylediğin aracın piyasası benim bütçemi aşıyor 15 ten başlıyor ayrıca aracı inceledim felaket derecede tipsiz bir araç
  • palio filan dedin anlamalıydım tamam sustum sende sevmezsin benim tavsiyelerimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

palio filan dedin anlamalıydım tamam sustum sende sevmezsin benim tavsiyelerimi

yok kardeşim estağfrullah ben sadece büyük ve satılması zor parçası zor bulunan araç bakmıyorum yoksa elbette o tür çok güzel araçlar var ama başımı ağrıtmasın.bu arada avatarın çok güzel yüce yaratanın ismi sırf o yüzden bile en ufak saygısızlık yapmam sana
  • sağol kardeşim :)))

Herşey gönlünce olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.