arkadaşlar 11-13 bin tl arası lpg li uygun bir araç arıyorum palio düşünüyordum ama ilanlarda bu aracı buldum sizce fiyat ve araç nasıl düşüncelerinizi alabilir miyim ?
Corsa güzelmiş. Temizse alınabilir. Öneri olarak Hyundai Accent'lere bakabilirsin.
nissan laurel altima (çok temiz)
renault 21 concorde (çok temiz olmalı o paraya)
bmw e30 3.20 3.25
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
nissan laurel altima (çok temiz)
renault 21 concorde (çok temiz olmalı o paraya)
bmw e30 3.20 3.25
şakamı yapıyorsun dostum reno 21 i napayım kocaman 5 para etmez bir araç, bmw e30,nissan falan arkadaşım bu nasıl tavsiyeler
Satması bir dert olsada ben bu fiyat aralığında proton savy tavsiye ediyorum . Bir inceleyin yakıt tüketimi 5.7
quote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turk
Satması bir dert olsada ben bu fiyat aralığında proton savy tavsiye ediyorum . Bir inceleyin yakıt tüketimi 5.7
dostum iyi dersinde söylediğin aracın piyasası benim bütçemi aşıyor 15 ten başlıyor ayrıca aracı inceledim felaket derecede tipsiz bir araç
palio filan dedin anlamalıydım tamam sustum sende sevmezsin benim tavsiyelerimi
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
palio filan dedin anlamalıydım tamam sustum sende sevmezsin benim tavsiyelerimi
yok kardeşim estağfrullah ben sadece büyük ve satılması zor parçası zor bulunan araç bakmıyorum yoksa elbette o tür çok güzel araçlar var ama başımı ağrıtmasın.bu arada avatarın çok güzel yüce yaratanın ismi sırf o yüzden bile en ufak saygısızlık yapmam sana
sağol kardeşim :)))
Herşey gönlünce olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme