Şimdi Ara

TAVSİYE...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 ay önce w810i mi satıp n95 aldım...n95 ten şikayetim yok çok güzel telefon tüm özellikleri var ama gelgelelim özelliklerini kullanamıyorum,kullanmıyorum...
    -3g si,görüntülü konuşması var ama türkiyede 3g olmadığından kullanamıyorum
    -gps i var hiç kullanmıyorum boluda hiç gerek yok,öğle çok gezen biride değilim.
    -wlan i var ama kablosuz ağımız yok onuda kullanamıyorum yani nadiren başkalarınınkini bulabilirsem kullanıyorum.
    geriye 5mp kamerası var tek onu kullanıyorummzik tutkunu biri olarak istediğim performansı alamadım..
    işte bu yüzden değiştirmek istiyorum değiştirirsem diyelim 750 milyona satıcam kendimin de 50 liram var ekle 800 ytl.300 ytl ye bi w810 veya w800 veya k750 i alıcam geriye kaldı 500ytl..
    onunlada üstüne para kattırıp bilgisayar aldırıcam babama çünkü bilgisayarım felaket geri zekalı oyun bile desteklemiyor artık
    ama n95 imede kıyamıyorum sizce napmalıyım?

• Özelliklerini tam kulanmadıktan sonra öyle bir telefona sahip olmak gereksiz zaten.

W810i yi satmakla hata etmişsin ama tekrar alarak hatadan geri dönebilirsin.

Doğru bir seçim olur.Geri kalan parayı dediğin gibi kullanabilirsin o da iyi olur.
  • wlan vs kullanmıyorsan sat bence ama kamerası 5mp W810i 2mp kamerayı pek önemsemiyorsan sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 30 Haziran 2008; 15:03:36 >
  • valla n95 olup o kadar özelliği kullanamamak hakkaten kötü birşey
    dediklerin çok mantıklı w810i ye dönüp üstüne bilgisayar ihtiyacın varsa onu gıderebilirsin
    bide ek not w810i 2.el çok temiz cihazlar var 200 e bulabılırsın örnek misal ben daha 2 hafta önce 200 e sattım tertemız garantılı cıhazı :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maxcrow

valla n95 olup o kadar özelliği kullanamamak hakkaten kötü birşey
    dediklerin çok mantıklı w810i ye dönüp üstüne bilgisayar ihtiyacın varsa onu gıderebilirsin
    bide ek not w810i 2.el çok temiz cihazlar var 200 e bulabılırsın örnek misal ben daha 2 hafta önce 200 e sattım tertemız garantılı cıhazı :))

evet ya sanırım öyle yapıcam güzel bi telefon ama özelliklerini kullanamadıktan sonra neyte yarar ki:S
    ve bilgisayarım inanılmaz kötü internette gezinirken bile kapanıyor kendi kendine
    başka yorumlarıda bekliyorum şimdi yorum yapan arkadaşlara tşkler!

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_14

quote:

Orjinalden alıntı: Maxcrow

valla n95 olup o kadar özelliği kullanamamak hakkaten kötü birşey

evet ya sanırım öyle yapıcam güzel bi telefon ama özelliklerini kullanamadıktan sonra neyte yarar ki:S
    ve bilgisayarım inanılmaz kötü internette gezinirken bile kapanıyor kendi kendine
    başka yorumlarıda bekliyorum şimdi yorum yapan arkadaşlara tşkler!

o zaman tabıkı dostum bılgısayarın ömrü gelmiş demekki :)) değişmek dediğin gibi hayırlı bir iş olucak :)

• birde telefonu satarsam sizce hangi teli alayım?
    w810i yemi döneyim,w800i alıp değişiklikmi yapıyım,yoksa k750i mi alayım?bu tellerin güncel fiyatları nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    Tavsiye??
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • W810i ==> 350 YTL

K750i ==> 300 YTL

W800İ==> Sıfır bulmak zor

Bence W810i al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemrek -- 30 Haziran 2008; 19:11:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

W810i ==> 350 YTL

K750i ==> 300 YTL

W800İ==> Sıfır bulmak zor

Bence W810i al

benimde qönlüm w810 dan yana ama burda ilk w810 u ben almıştım bi arkadaş(çok gıcık olduğum biri)
    gitti bende görerek w810i aldı sırf o yüzden k750 ye kayıyorum..w810i de akustik yükleyince n95in iki katı kadar ses çıkıyordu hemde çok kaliteli k750 de de mümkünse w810i kadar çıkarsa k750 alcam..
  • w810i de N95 de kullandım sakın N95i bırakmak gibi bir hata yapma zamanla alışırsın ben de kullanamıyordum fakat sonra alıştım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.