Bildirim
Tavşana tuvalet eğitimi nasıl veriliyor?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ercan_yılın
merhabalar ben tavşan almayı düşünüyorum bildiğimiz kedi köpek gibi evde özgürce gezicek ama evde ortalığa pisletmesini istemiyorum bü yüzden tuvalet eğitimi vermeye karar verdim tavşanlara tuvalet eğitimi nasıl verilir.
Kardeşim ne işiniz var tavşanla sana önerim hamster alman , yemek yemesi , tatlı suratı ve hareketli olması sevecen tavırları için alınır , Tavşan denilince odun gibi duran bi heykel geliyor aklıma
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuzmert
quote:
merhabalar ben tavşan almayı düşünüyorum bildiğimiz kedi köpek gibi evde özgürce gezicek ama evde ortalığa pisletmesini istemiyorum bü yüzden tuvalet eğitimi vermeye karar verdim tavşanlara tuvalet eğitimi nasıl verilir.
Kardeşim ne işiniz var tavşanla sana önerim hamster alman , yemek yemesi , tatlı suratı ve hareketli olması sevecen tavırları için alınır , Tavşan denilince odun gibi duran bi heykel geliyor aklıma
yaa iyide annem fareden çok korkan bir kadın bir keresinde evde fare görmüştü korkudan çığlık atıp bayılmıştı ve hamsterda fare türü olduğu için evde beslememe izin vermiyor bu yüzden tavşan almaya karar verdim.eğer annem izin verseydi dediğin gibi hamster alcaktım ama izin vermediği için tavşan alıyorum.
-
İnanki tavşandan pis bir hayvan yok 2 ay sonra hayvan gibi olurlar heryere işerler işeme kokusu çok beter her yeri eşer seni tırmalar Hacı sen en iyisi git muhabbet kuşu al sana alışır oyun oynarsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: skoper250
İnanki tavşandan pis bir hayvan yok 2 ay sonra hayvan gibi olurlar heryere işerler işeme kokusu çok beter her yeri eşer seni tırmalarHacı sen en iyisi git muhabbet kuşu al sana alışır oyun oynarsınız.
ben zaten muhabbet kuşuda besliyorum omzumdan inmiyor kulağımı gagalıyor annemi gördüğü zaman anne diyor omzuna çıkıyor masada oyunlar oynuyor adıda tosun paşaçok şebek bir şey çokda tatlı
önceden kolide tavşan beslemiştim idrarı ve dışkısı koku yapmamıştı şimdi yine yapmaz diye düşünüyorum zaten alıştırdığım zaman sürekli yaptığı kabı her yaptığında klozete atarım olur biter
-
Merhaba Ercan, hayatımda 2 kez tavşan besledim. Güzel hayvanlar, tuvalet eğitimini de alabiliyorlar. Fakat açık bir alanın varsa çok daha iyi olacaktır. Ayrıca genel olarak bilinen , tavşanların havuç ve yeşillikle beslenmesi, çok çabuk ishal yapabilir ve tavşanlar için ishal çok tehlikelidir. Saman ve kuru otlar temel besinleri olmalı, havuç ve yeşiller az ve ara ara verilmeli. Son olarak aldığın türe dikkat et, çok büyük boyutlara çıkabiliyorlar. Bu yüzden tam hatırlayamıyorum ama cüce veya minik denilen türleri vardı, bunlar ev için daha uygun olacaktır. Saygılarımla.. -
Zamanla evdeki kablo vs. gibi şeyleri kemirmeye başlayınca verecek birini ararsınız benden söylemesi -
tavşan belli bir zamandan sonra elektrik kablolarını kemirmeye başlıyor, Hellfire söylediklerine katılıyorum,komik olcak ama ben kardeşimin tavşandan tırsıyordum.bi kere vurdum diye saldırıyordu her gördüğünde köpek gibi. -
Hamsterler 2 3 yıl sonra ölüyorlar ve onlarda büyüyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gsemjw
Hamsterler 2 3 yıl sonra ölüyorlar ve onlarda büyüyorlar.
aynen hamster beslemek tam bir enayilik çünkü hayvancağız en fazla 3 yıl yaşıyor bu kısa ömrü yüzündende bırak insanların almasını çoğu pet shop çularda satılmıyor ayrıca hamster en fazla tavşanın yavru hali kadar büyüyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuzmert
quote:
yaa iyide annem fareden çok korkan bir kadın bir keresinde evde fare görmüştü korkudan çığlık atıp bayılmıştı ve hamsterda fare türü olduğu için evde beslememe izin vermiyor bu yüzden tavşan almaya karar verdim.eğer annem izin verseydi dediğin gibi hamster alcaktım ama izin vermediği için tavşan alıyorum.
Ben sana guiena pig öneririm fareden çok tavşanı andırıyor. Kuyruğu yok. Hareketli sevecen akıllı bir hayvan. Adını öğreniyor senin oyun bile oynuyor tavşan kadar olmasada büyük boyutlara ulaşıyor. Bende şuan 2 tane var. Ayrıca söylemeyi unuttum çok sosyal canlılar. Annem üremesin diye 2 tane erkek aldırttı ama yinede birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlar. Eğer bütçen varsa kesinlikle almanı öneririm fakat söyliyim normal türleri aynı bir fare (bana sevimli geliyor ama annen için...)! Kıvrık tüylü 'Rozet' türünden almanı öneririm yavru fiyatları 60-80 tl arası. Birde uzun tüylüler var ama onların fiyatları çok uçuyor. Sana 3 türün resimlerini koyayım:
Kısa tüylü:
Benim beslediğim tür Rozet:
Ve uzun tüylü:
-Düz tüylü
-Kıvırcık tüylü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSakura -- 16 Haziran 2012; 23:41:48 >
-
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar... Bana bir arkadaşım biri dişi biri erkek 2 tane tavşan getirecek. Biraz araştırma yaptım. Yuvanın yemlerin vs. nasıl olacağını buldum ama el yapımı suluk bulamadım. Acaba nasıl bi sistem yapabilirim. Bilen yada yapan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun eğer tepede asılan suluk yapamassam normal bi tabağa su koyabilir miyim kendilerini ıslatıp hasta olmasından korkuyorum. -
petshoplarda hamster sulukları var onlardan takın.Çok tavşan besledim ama hiçbirine ayrı olarak su vermedim çünkü suyu yediği yeşillik lerden sağlıyorlar, -
Evde tavşan beslememeni tavsiye ederim. -
2 gundur arıypom internette sadece 1 tane çözüm var
tuvalet eğitimi için oda tuvalet kabı yöntemi tavşanlar tuvalet eğitimi
buda 3 ay sürüyormuş :s
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X