Şimdi Ara

tavan vantilatör yavaş dönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • odamdaki tavan vantilatörü 3 kademesi de normalden yavaş dönüyor

içinde kondanstör var şu şekilde..

acaba bu parçadan alıp değiştirsem düzelir mi

tavan vantilatör yavaş dönmesi

cbb61 yazıyor tamamen yerinden çıkarmadım tavandayken fotosunu çektim iki çıkışı var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mil ve varsa rulmanlar yağlandımı peki ben her sene aynı sorunu yaşıyorum yağladım yine gayet hızlı dönüyor.

• savsat2000 S kullanıcısına yanıt
    dışarıdan sokmeden gelişigüzel yagladim ama onunla alakası yok gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • söküp milin yataklara girdiği yerleri yağlamak gerekiyor sadece kapağı sökmek yeterli tabi amam işten anlamakta lazım tabi eğer bilmiyorsanız bilen birine yaptırsanız daha iyi olur.

tavan vantilatör yavaş dönmesiMetin Aygunyoutube
    Yaz aylarının vazgeçilmezi vantilatörünüz kış boyu bir kenarda bekledikten sonra tekrar işe koyulması için ortaya çıktığında dönmediğini veya çok yavaş döndüğü bir durumla karşılaşabilirsiniz. Eğer vantilatör dönmüyor, vantilatör yavaş dönüyor, vantilatör çalışmıyor gibi sorununuz varsa videoyu izleyerek sorununuzu çözebilirsiniz. Vantilatör zorlanıyor gibi bir durum söz konusu ise vantilatör tamiri nasıl yapılır diye sormanız durumumda video sizlere yardımcı olabilir. Videoda da belirttiğim gibi vantilatör dönmüyor sorununa çözüm ararken ve söküm işlemi yaparken mutlaka vantilatör fişini prizden çıkartarak güvenli bir çalışma yapın. Vantilatör yağlama işlemi videosu size yardımcı olduysa videoyu beğenmeyi unutmayın. Kolay gelsin. İletişim İçin; https://instagram.com/bymetinay
    https://www.youtube.com/watch?v=i4o2B1QzM1U
  • tavan vantilatör sökmek benim için zor zahmetli iş tekrar zor toparlarım sanırım elektrikci çağırmam daha iyi olacak ama dediğim gibi sorun sanki bu kadar basit değil gibi tavan vantilatörü 10senelik, kondanstör içi boşalmış veya arizalanmış diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.